Man en dakloze vrouw plegen inbraak in eethuis Van Sommelsdijckstraat

8
restaurant

Een vrouw die geen vaste woon- en verblijfplaats heeft, heeft bekend dat zij samen met een man heeft ingebroken in een eethuis aan de Van Sommelsdijckstraat in Suriname.

Zij namen SRD 50.000, dranken en vele keukenapparaten weg. Aan de hand van camerabeelden werd zij in beeld gebracht als een van de verdachten. De vrouw kreeg enkele gestolen dranken van de man om te verkopen.

De vrouw is maandag aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Haar kompaan is nog voortvluchtig.
 


8 REACTIES

 1. De eigenaar van dat eethuis is ook dom , je laat toch niet zoveel geld in de zaak achter , en ze stalen keukenapparatuur , hoort een schilmesje ook bij die apparatuur , want deze vrouw met die klootzak nemen toch niet de oven en vriezer mee of andere grote apparatuur die in een keuken van een eethuis aanwezig zijn.
  die vrouw is ook dom.


  Maak melding

 2. @ WAT Die 50.000 SRD met de huidige koers is kleingeld dus dacht de eigenaar het niet nodig mee te nemen naar huis. En die vrouw is dom daarom is ze een zwerver.


  Maak melding

 3. Domme reactie van @ WAT en Jane de Wit, vooral die van J. de Wit. Men wordt niet zo maar een zwerver, het is geen hobby. Dat wordt je soms door omstandigheden en vaak ook door, drugs en alcohol verslaving, echt scheidingen etc etc !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.