vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal nieuwe besmettingen blijft laag; ook wereldwijde daling

Aantal nieuwe besmettingen blijft laag; ook wereldwijde daling

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal nieuwe COVID-19 besmettingen in Suriname is de afgelopen dagen laag gebleven. De afgelopen 24 uur waren er ‘slechts’ 9 nieuwe besmettingen. Dat blijkt dinsdagavond 16 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Maandag waren dat 8 en zondag 9.

Ook in de hele wereld gaat het de goede kant uit met het aantal coronabesmettingen. Dat heeft de baas van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dinsdag laten weten. De cijfers dalen volgens hem al wekenlang.

In de eerste week van januari waren er 5 miljoen nieuwe besmettingen vastgesteld, vijf weken later is dat met bijna de helft gezakt, tot 2,6 miljoen aldus de WHO. “De daling toont aan dat maatregelen wel degelijk werken, zelfs met de nieuwe varianten die in omloop zijn”, zegt de WHO-baas.

Hij waarschuwt wel dat veel zal afhangen hoe we nu reageren. “De brand is niet geblust, maar de omvang ervan is verkleind. Als we stoppen met het te bekampen op elk front, komt het fors terug.”

De cijfers van dinsdag 16 februari:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Allemaal mooi en aardig. Maar die maatregelen hou je economisch niet vol. Dus zoals zelfs VHP DNA leden ook al aangaven. Begin eerst de focussen op het vaccineren. Dat lijkt me op dit moment belangrijker dan bankrekeningen voor iedereen en ruzies oplossen tussen Cevihas en Sail. Prioriteiten stellen mensen. Er moet geld verdiend worden. Elkaar de tent uitvechten kan ook na de covid crisis nog.


  Maak melding
 2. robles ben jij zo dom of weet je niet beter , als het goed is kan vanaf maandag 22 februari begonnen worden met vaccineren , maar let wel , hebt jij wel goed het nieuws gevolgd , ze hebben 1000 vaccins en er kunnen dan 500 mensen gevaccineerd worden.
  en de hoge pieten moeten nog wachten , dus die moeten verder werken aan het herstel van ons land , wat jou baasje heeft vernietigd de laatste 10 jaren , maar ja dat zegt je niets he , het is allemaal onwaar he , je baasje is geen moordenaar he , en boefdraad heeft niet gestolen he , dus dommie de overheid gaat niet op zijn gat zitten om te wachten wanneer zij aan de beurt zijn om gevaccineerd te worden , en dat kan nog wel eventjes duren , wereldwijd is er een te kort aan vaccins.


  Maak melding
 3. Beste Lezers

  Covid 19 Is Met Vervroeg Verlof Dat Is It Voornaamste Reden Waarom Covid 19 Wereldwijd Aan Het Dalen Is.

  Rond September Is Covid Terug Van Verlof

  Da Na Drama


  Maak melding
 4. Beste Lezers

  Covid 19 Is Met Vervroeg Verlof Dat Is It Voornaamste Reden Waarom Covid 19 Wereldwijd Aan Het Dalen Is.

  Rond September Is Covid Terug Van Verlof

  Da Na Drama


  Maak melding
 5. Wereldwijd besmettingen aan het dalen goed teken WAT@ schreeuwt weer op Robbles etc en komt op voor de surinaamse regering maar de surinaamse regering likt kont van de hollanders maar krijgt niets van de witte bakras terwijl Caraibische flink geld en vacvin krijgt kan je dat eens uitleggen. Ik moet ook meewerken aan de rot lockdowns etc. Kanker fuck corona pakt nu mij huisdieren. Surinamers lopen weg met hollanders maar krijgen alleen maar shit alles gaat naar de antillianen maar surinamers zijn blind. Ik woon hier in blanke shit ellende al jaren ik kan het weten. Surinamers witte hollanders niet aanbidden hun zoeken je geld. Wees een serieus het zijn duivels. Opkomen voor hun je krijgt toch niets. Bloed zweet tranen uitzuigen en weg ermee en idiote beloftes tijdens verkiezingen al 30 jaren. Zo doet de hollander het. De sr regering flirt met de hollanders tijd zal leren.


  Maak melding
 6. Angela 17 februari 2021 At 09:09
  Wereldwijd besmettingen aan het dalen goed teken WAT@ schreeuwt weer op Robbles etc en komt op voor de surinaamse regering
  ===========================

  Ik ben niet anders gewend van WAT. Ik heb geen idee wat zijn probleem is. Met 1000 vaccins en het tempo waarin dit gaat zitten we nog tot 2022-2023 in een lockdown situatie. Scholieren krijgen maar half les. Veel mensen kunnen hun werk niet naar behoren doen. De horeca ligt op z’n gat. Toerisme ligt stil. Maar WAT blijft maar gillen. Voordat nog meer mensen failliet gaan of sterven van de honger moeten er gewoon rap meer vaccins komen. Eigenlijk moet je net als de meeste andere landen voor de herfst het grootste deel ingeënt hebben. En waar die vaccins vandaan komen is irrelevant. Als de Hollanders geen zin hebben om hun voormalige kolonie (aantal inwoners gelijk aan die van Rotterdam) even mee te pakken in de vaccinatie ronde dan ga je shoppen bij Rusland of China.


  Maak melding
 7. Marwanna 17 februari 2021 At 19:24
  Robles
  begin te gaan. ga jij ze halen? en als je dat doet haalt boefdraad dan ook gelijk op
  Ben je nou echt zo dom of doe je maar alsof knul
  ======================

  Bedankt voor de geweldige input. Meer zit er dus niet in. Succes met je leven verder sukkel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES