Brugspringer laat voertuig en slippers op Bosjebrug achter

29
bosje-brug-wijdenbosch-suriname

Op de top van de Wijdenboschbrug in Suriname is in de nacht van maandag op dinsdag een blueblack auto van het type Mark II aangetroffen door een voorbijganger. De Surinaamse politie heeft sterke aanwijzingen dat er iemand van de brug is gesprongen.

In het voertuig werden persoonlijke spullen van een zekere P.W. aangetroffen, waaronder een NDP-lidmaatschapskaart op naam van die persoon. Ook werden slippers aangetroffen op de brug. Het vermoeden bestaat dat deze P.W. van de brug in de Surinamerivier is gesprongen.

Het voertuig is inmiddels door de Surinaamse politie weggesleept en het onderzoek is gaande. Later meer.

Bekijk ook:

29 REACTIES

 1. De naam Wijdenboschbrug zal binnenkort gewijzigd worden in BRUG DES DOODS.

  Vanaf het verlies van de NDP, springen alleen maar de (aanhangers) vanaf deze BRUG de Surinaamse rivier in.

  De volgende zal misschien BOEFDRAAD zijn, op zoek naar de KLUIS met het GESTOLEN geld.


  Maak melding

 2. Als jullie niets weten, hou dan rustig je smoel dicht. De reden waarom de meeste mensen springen is terug te vinden in de relationele sfeer.
  gemodereerd

 3. Het lijkt erop dat deze persoon het niet meer zag zitten en is gaan springen.
  Hopelijk, wordt die gevonden met alleen een nat pak.
  Dierbaren, veel sterkte.


  Maak melding

 4. Veel mensen verlaten de meervoudige moordenaars zinkende schip .Het is wel zielig dat deze ndp-er op zo,n manier doet.
  gemodereerd

 5. Ik woon niet in suriname maar kunnen ze geen prikkeldraad om de brug zetten of zit de surinaamse regering te niksen kunnen hun niets bedenken. Er zijn veel mogelijkheden om het af te remmen maar niemand komt met oplossingen regering slaapt sari tori eng mang. Ik zou voor de regering een aantal kunnen bedenken.


  Maak melding

 6. Allen,

  Triest, weer een leven verloren gegaan.
  Wij weten niet wat er in deze persoon leven aan de hand was, maar het blijft wel jammer.
  Mensen hier in Suriname moeten makkelijker bij een instantie kunnen aankloppen voor hulp.
  RIP.


  Maak melding

 7. Met blote voeten? Wist deze schoonzwemmer niet dat er heel wat gevaarlijke rommel in de Surinamerivier ligt? levensgevaarlijk die zou wel 1 of meerdere verwondingen kunnen oplopen.
  Dit is geen leuke sport meer hoor! LEVENSGEVAARLIJK!


  Maak melding

 8. En nu nog de kader van NDP Zoal: Bouta, Buva. Boefdraad en de andere geboeften van de NDP. Wezen jullie niet bang, Steve te Meyer zal jullie naar de hemel loodsen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. T kon je familie zijn zou je dat ook wensen als hij een ndp,r was of is? Karma wacht je op jere satan joe alla malla
  gemodereerd

 10. De reacties die ik hier lees he,,,,9 van de 10 alleen maar idioten. Vindt jt gek dat die tata,’s jullie zien als een DOM volk. Soso kabwe talkie. Nieteens van ,wat erg of sterke aan de familie. Da na bout dies of bout dat. Stelletjes domme gasten.
  gemodereerd

 11. Dit zijn de naweeën van het beleid van de NDP. Heel veel met elkaar te maken. Armoede, de situatie waarin het land nu verkeert, de effecten van het destructief gevoerd beleid van de afgelopen 10 jaar maak je voorlopig niet goed, verarmd land en verarmd omgeving, waarden en normen naar de kloten, de mens die in deze omgeving kiezen voor de makkelijkste- en goedkoopste oplossing, niet wetend dat het verkeerd kan uitpakken. Ja, een hoop heeft met het verleden te maken. Het verleden dicteert nu het heden, het verleden bepaalt in heel veel mate de sociale relaties, het verleden produceert het criminele gedrag die we nu ervaren. Corruptie en wangedrag maakt nu de omgeving/de context waarin mensen nu moeten acteren. Een mens in een omgeving van armoede vertoont geen sociale- en geestelijke veerkracht meer. De sociale harmonie is met kracht uit deze samenleving geslagen. Dit is het resultaat van 10 jaar destructie en kleptocratie. De mens die vermangeld wordt op alle fronten in deze samenleving. Moreel, geestelijk, economisch, educatief. De mens die nu gaat voor de goedkoopste oplossing, het kiezen voor de weg van de minste weerstand (Bosje Brug, de kogel, gif). De context in sociaal, morele en economisch opzicht bepaald het welbevinden en het welzijn van de mens. 10 jaar paars heeft dat allemaal kapot geslagen.
  Het paradijs die Bouterse heeft achtergelaten voor de Surinamers. Land helemaal verpauperd, door de verpauperde omgeving maken mensen verkeerde beslissingen, beslissingen die goedkoop lijken omdat de situatie dat vereist blijkt mensenlevens te kosten. Een mensenleven blijkt in het paradijs van Bouterse niks waard te zijn.
  Heel veel mensen zien het niet meer zitten in het paradijs die Bouterse heeft achtergelaten. Dan gaan ze die vervloekte Wijden Bosch brug op om een einde van hun leven te maken. Deze brug heeft heel veel levens gekost om te bouwen. Heel veel corruptie is er mee gemoeid. Zal niet veel over deze brug uitweiden maar mijn vader heeft dit mijn zijn leven moeten bekopen.

  Maak melding


  Maak melding

 12. ” wi dede gi Bouta” ?
  Wie volgt ?

  Sterkte aan de nabestaanden.

  Beste NDP sympathisanten,
  Spring niet van de brug maar
  reset your mind.

  Een goed begin is nooit te laat.
  Wordt ook een slimme Surinamer. Krakti !


  Maak melding

 13. Nou ja als of deze regering wonderen verricht deze mensen zijn hun verstand kwijt erger dan mij huisdieren. Al een jaar zit een andere regering daar. Lukt niet anders te kijken?


  Maak melding

 14. angela hebt jij huisdieren dat kost geld , betaald zeker ook de Gemeente Amsterdam he , wees blij Amsterdam heeft geen hoge bruggen , maar wel hoge gebouwen .


  Maak melding

 15. Surinaamse zelfmoord brug, ndp is en blijf een vloek voor Suriname, punt uit, sommige mensen moeten niks hebben van deze vervloekte partij, die de Surinaamse bevolking zand in het oog hebben gegooid, en gretig hebben, gestolen en sommige op komen hier goed praten, ofalle ndp stuk voor stuk vanaf deze brug springen, is het feest voor velen, vervloekte dieven ndp bah


  Maak melding

 16. Jullie lullen teveel man.. Een brug is gemaakt om overheen rijden of te lopen en om onderdoor te varen. Het is niet gemaakt om naar beneden te springen. Jullie zijn vermoeiend zeg !!!.

  .


  Maak melding

 17. Stop met laten roven van de natuurlijke mineralen van ons land door de witte duivels.
  Hey blackas, stop met die luiheid. Suriname is rijker dan alle andere landen en toch leiden we honger? Waarom? Omdat we te lui zijn.
  Als die kaolo tatas met 100 man heel Suriname de baas konden zijn, Waarom kunnen wij met 500 duizend ons land niet de baas zijn?

  Kijk naar de Turken en de Chinezen. Ze komen hier met niets en bouwen rijkdom. Omdat ze hard willen werken.
  Hun huizen zijn mooi en hun gezinnen sterk. Creolen leven als beesten en de beesten leven als koningen in dit land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.