Bromfietser gewond na inhaalactie automobilist zonder rijbewijs

7
Bromfietser gewond na inhaalactie automobilist

Deze bromfietser is vanmiddag gewond geraakt na een inhaalactie van een automobilist zonder rijbewijs, op de Henarweg in Suriname. Hij moest per ambulance afgevoerd worden naar de Spoedeisende Hulp (SEH).

Beide weggebruikers reden rond 16.30u over de Henarweg, komende vanuit de richting van de Livorno Beekhuizenweg. Ter hoogte van pand nummer 27 haalde de automobilist de bromfietser in. Direct na de inhaalactie raakte hij de bromfiets aan het stuur.

De bromfietser kwam daarbij te vallen en raakte gewond. De politie werd ingeschakeld en heeft de auto in beslag genomen, omdat de bestuurder ter plaatse geen geldig Surinaams rijbewijs kon overleggen.

Hij moet zich morgen aanmelden bij de Verkeersunit van de Surinaamse politie.


7 REACTIES

 1. Het verwondert me nog steeds dat er zoveel idioten rondrijden zonder een rijbewijs.
  Rij examen tegenwoordig stelt al niets voor en toch doe je niet eens de moeite om de basis te doen. Sranang mang lob suku trobi. Totdat er geen celstraf wordt verbonden aan dit soort stunts, gaat dit doorblijven gaan in SU.


  Maak melding

 2. Faya chiga

  Volkomen met je eens, deze soort lieden moeten goed aangepakt worden. Letsel schade moet geheel op zijn conto komen, als de slachtoffer invalide wordt moet hij, zo lang de slachtoffer leeft voor alle kosten opdraaien. En tevens ook in de bajes terecht komen die saka saka. En de familie van de slachtoffer moeten hem, ook een stevige koti Go geven !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Hij moet zich morgen melden bij de verkeerslunit van de Surinaamse politie. Dus de politie heeft hem gewoon laten gaan. En als hij niet verschijnt, wat dan. Dit is vragen om dubbel werk.
  gemodereerd

 4. niet alleen burgers rijden in een auto zonder rijbewijs , maar we zien nu steeds vaker dat politieagenten geen rijbewijs hebben , kan het nog krommer.
  al deze gasten hun poten in een pijptang 90 graden draaien en ze kunnen nooit meer een voertuig besturen laat staan nog vooruit lopen.


  Maak melding

 5. WAAROM RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS.

  MENSEN GAAN IN SURINAME DUIZEND KEER VOOR HUN EXAMEN (AFRIJDEN) MAAR SLAGEN NIET.
  PAS ALS JE DE AGENT 1000 USD GEEFT ONDERHANDS LUKT ALLES WEL.

  HET LIJKT ALSOF JE EEN PROFESSOR BEWIJS BIJ NIEUWE HAVEN MOET ZIEN TE BEHALEN.

  MAAK DINGEN SIMPELER EN TOEGANKELIJKER. NET BOEMANNEN LOPEN ZE OP JE AF ALSOF JE EEN CRIMINEEL BENT DIE GAAT AFRIJDEN.

  GEEF DAT RIJBEWIJS GEDOE AAN EEN ONAFHANKELIJKE INSTANTIE IN PLAATS VAN DE POLITIE. SOSO TJOKOE NANGA FOEFOEROE. GA KIJKEN WAT VOOR PALEIZEN ZE MET RIJBEWIJS VERKOOP HEBBEN GEBOUWD.

  ZAL GEEN NAMEN NOEMEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.