maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurders niet aanspreekbaar na zware aanrijding

Bestuurders niet aanspreekbaar na zware aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Op de hoek van de Magentakanaal- en de Magentaweg in Suriname vond er zojuist een zware aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Beide bestuurders waren niet aanspreekbaar en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De bestuurder van het wit gelakt voertuig reed over de Verlengde Mangentaweg en wou de Magentakanaalweg oversteken om in de Magentaweg te gaan. Vermoedelijk zag hij daarbij niet dat het ander voertuig over de Magentakanaalweg kwam aangereden en afsloeg in de Magentaweg.

De veroorzaker vloog met zijn auto in de brugleuning. Zijn voertuig hing deels boven het kanaal. De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om beide bestuurders af te voeren voor medische behandeling.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd en zijn door een sleepdienst afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES