Automobilist valt in slaap en eindigt in bosjes na aanrijding

10
Automobilist valt in slaap en eindigt in bosjes na aanrijding

De bestuurder van deze auto belandde zondagmiddag in de bosjes, nadat hij in slaap viel achter het stuur. Het verkeersongeval gebeurde aan de Magentakanaalweg in Suriname.

De man reed over de weg toen hij tussen de Hannaslustweg en de Welgedacht C-weg in slaap viel. Hij veroorzaakte hierdoor een aanrijding met een voertuig, dat uit de tegenovergestelde richting kwam.

De gedupeerde reed in een bedrijfsauto van de meldkamer van het Surinaamse security bedrijf Brotherhood. Deze raakte behoorlijk beschadigd aan de rechter voorkant zoals hieronder te zien is.

De veroorzaker kwam na de klap van de botsing in de bosjes terecht en zijn auto moest door een sleepauto weer op de weg worden getrokken.


10 REACTIES

 1. DEZE MAGENTA BEWONERS HEBBEN SLECHTERE HERSENEN DAN DE KOEIEN VAN MAGENTA

  HET HELE GEBIED DAAR WELGEDACHT A.B,C, SANTOPOLDER/DORP BOMA/MAGENTA/ ETC TEC.
  SOSO ANALFABEET DRAPE. MISSCHIEN NU WAT GESCHOOLDEN. MAAR HET GROS IS BOERKIE EDE.
  ZONDER DAT IK DISCRIMINEER. HET WAREN PLATTELAND SOORT MENSEN EN DIE GWENTIE ZIT IN HUN GENEN. ZIJN BOERKIESPECIALISTEN.


  Maak melding

 2. Race baan van Su, M. Verstappen kan daar trainen met de garantie dat je een aanrijding maakt! Je hoeft maar te kennen geven hoe je de aanrijding wilt hebben. 1 Dodelijk, 2 Tijdelijke Invalide, 3 Of voorgoed Invalide. De andere optie,s zijn tegen een mast van EBS, in de Sloot, tegen een muur, of een huis binnen rijden !De andere zijn: mijn auto moet total loss zijn , maar ik moet niks mankeren maar wel, een paar dood rijden !!!!

  @ LESLEY

  Jij schrijft dat je niet discrimineert, maar dat doe wel degelijk, en wat versta onder platte land ?? Gaarne een definitie: ik heb vrienden daar wonen, van allerlei pluimage en dat zijn Remigranten uit Nederland. “Domme gasten zijn het niet” jij bent goed bezig met stigmatiseren. Als jij zo slim bent, begin gewoon te schrijven met klein letters. Volgens mij ben jij ook Schipper alias Damsco. Ik kan helaas jou IP adres niet controleren. Vooroordelen is makkelijk, maar ik zou eerst tot 100 tellen voordat ik iemand, veroordeeld en beoordeeld. En niet boos worden, als je dat doet dan ben je nog stommer, dan de mensen die jij hebt veroordeeld.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. De hele verkeerspolitie ontslaan en uitbesteden bij opbod aan de hoogste bieder, dan aan een security bedrijf. Die boetes mag schrijven en ophalen, het probleem wordt in een klap opgelost en geld mee verdiend. Dat is pas de kapitalistiese methode om problemen op te lossen andere methoden werken niet in SURINAME.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.