Overleden 20-jarige reed met hoge snelheid en liep nekfractuur op

7
Jongeman overleden nadat auto over de kop slaat bij eenzijdig ongeval
Het slachtoffer Vikram en de zwaar beschadigde auto.

De jongeman die op vrijdagavond 12 februari na een verkeersongeval aan de Vijfde Rijweg om het leven kwam, is de 20-jarige autobestuurder Viresh Rameshkoemar ook bekend als Vikram (foto). Volgens het Korps Politie Suriname zou hij met hoge snelheid hebben gereden toen hij over de kop sloeg.

De politie van het bureau Jarikaba deed na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan en trof een voertuig waarvan alleen de wielen in een langs de weg lopende goot met water zichtbaar waren.

Met behulp van de Brandweer en een takelwagen werd het voertuig deels uit de goot gesleept, waarbij de bestuurder niet in de auto werd gevonden. Na een zoekactie van de Brandweer van Jarikaba werd het slachtoffer dat geen levensteken meer vertoonde uit de goot gehaald.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Viresh vast. Volgens zijn constatering moet de autobestuurder vermoedelijk een nekfractuur hebben opgelopen.

Onderzoek wees uit dat het verkeersslachtoffer vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed over het Garnizoenspad, gaande in de richting van Uitkijk. Bij het beschrijven van een scherpe bocht verloor de bestuurder ter hoogte van pand no.94 de controle over de besturing van het voertuig.

Hierdoor sloeg de auto over de kop en belandde in de langs de weg lopende goot met voor Viresh het noodlottige gevolg. Het slachtoffer was wel in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs

Het ontzielde lichaam van Viresh is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden meldt de politie.


7 REACTIES

 1. Helaas kunnen zowel de jeugd als de ouderen geen lering hieruit trekken. Ik zou haast kunnen zeggen eigen schuld dikke bult. Auto is een vervoermiddel om voorzichtig mee om te gaan. Ook drankmisbruik en drugs is tijdens het rijden schering en inslag. Dat zij zelf het loodje leggen is niet zo erg, maar vaak zijn er mede passagiers en andere weggebruikers erbij betrokken. Dat is het Trieste van het verhaal.
  gemodereerd

 2. Fa waka ik hoop dat jij nooit zo iets met één van je naaste zult mee maken .dan is het in eens ander kook.denk ook aan de nabestaanden.
  Gecondoleerd familieleden
  RIP jongeman


  Maak melding

 3. @@@Sukrusani
  Helemaal mee eens. Het is altijd de nabestaanden die zwaar te lijden hebben en de lasten blijven dragen.
  Maar het blijft een dilemma dat mensen geen rekening houden om hun veiligheid en met die van anderen.
  gemodereerd

 4. Zodra ze uit de ei komen moeten ze gelijk naar rijles. Elkedag hoor je van zulke gevallen. Als je jong ben wil je altijd stoer doen en kijk wat met je kan gebeuren. Wel heelerg om zo een jong persoon te verliezen. Toen ik zo jong was had ik maar een fiets. Nu moet iedereen een auto hebben. En ja ik heb nog steeds geen auto. Niet dat ik niet kan kopen maar is niet nodig. De mentaliteit is zo erg geworden in Su. Iedereen miet een auto hebben. Sterkte aan de nabestaande


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.