dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto die over de kop sloeg veroorzaakte eerder aanrijding en ging ervandoor

Auto die over de kop sloeg veroorzaakte eerder aanrijding en ging ervandoor

-

Does Travel - naar Suriname

De Toyota Vitz die zaterdagmiddag over de kop sloeg aan de Goede Verwachtingweg in Suriname, was eerder op de dag ook betrokken bij een aanrijding in hartje Paramaribo. Uit een bericht van de benadeelde blijkt dat de bestuurder er na de aanrijding aan de Domineestraat vandoor ging.

De benadeelde plaatste een foto van de auto en dit bericht hierover op Facebook:

Toyota Vitz PL 22 – 04 die vandaag tegen 12:50u veroorzaker was bij aanrijding Domineestraat, wilt u zich netjes aanmelden bij politiepost Keizerstraat. Of zoniet mij een PM sturen want je maakt het nog erger voor jezelf. Door weg te rijden is geen oplossing mijn vriend. Karma is erger.

Even later sloeg dezelfde auto ter hoogte van de Doorbraakweg over de kop, vermoedelijk nadat de bestuurder de controle over het stuur verloor. De auto kwam tot stilstand op de berm en raakte daarbij een vuilnis standaard.

Geschrokken buurtbewoners die kwamen kijken naar het eenzijdig verkeersongeval, zagen niemand bij de auto. De bestuurder heeft zich ook na het tweede verkeersongeval uit de voeten gemaakt.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Het bericht van de benadeelde:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Indien deze pleuris jong in het bezit heeft van en gekochte ”RIJBEWIJS”, invorderen voor het leven. En uiteraard eerst de schade laten betalen, wat hij berokkend heeft !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Weet je, er vonden vroeger ook aanrijdingen plaats, enkelzijdig of niet. Tegenwoordig maakt men er een sensatie van, want mensen kunnen hun foto materiaal deponeren bij de krant tegen een vergoeding van SRD 250 of zo. Daarom zie je in bijna alle nieuws artikelen een foto van een auto incident of ongeluk. Aangezien dit zodanig breed wordt uitgemeten, gaan bepaalde mensen zich nog stoerder gedragen in het verkeer om aandacht te trekken.


  Maak melding
 3. Wat
  Jammer dat je meer zieke zielen heb die op jou lyken want deze man ren voor niemandt weg
  en Ik heb geen aanryding in de45jaar dat myn rybewys oudt is jo aap


  Maak melding
 4. ja rbrowny met y , over aap gesproken , we zeiden dat toch al , iemand heeft jou nageaapt , he zieke ziel , en als je rijbewijs al 45 jaar oud is , is hij toch allang vervallen , ja dommie je moet na 10 jaar je rijbewijs laten verlengen zodat je weer 10 jaar ermee verder kan , trouwens hebt jij wel eens ooit gereden in een auto , en hier rijden we links he aap , en weet je waarom we hier links rijden?? , nou vroeger was het een Engelse kolonie , en die hadden toen al dat ingevoerd ( waren nog geen auto’s maar wel paard of ossen wagens ) , , hoe het verder is gegaan en de Nederlanders dan hier kwamen , vraag maar aan robg , die kan je het haarfijn uitleggen .


  Maak melding
 5. Volgens wijlen de geschiedkundige André Loor rijden we in Suriname links omdat de eerste auto die in Suriname ingevoerd werd door een Surinamer, uit Guyana kwam en omdat die (vermogende) Surinamer zelf geen auto kon besturen kwam er een Guyanese chauffeur mee en die ging, net als hij in Guyana gewend was, braaf links rijden. De chauffeurs die na hem op de weg kwamen gingen hem gewoon na-apen. Buriki wagi en dergelijke hielden niet links of rechts omdat de wegen toen gewoon te smal waren en ze niet snel reden, vooral als langs elkaar moesten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES