Lijk van vrouw aangetroffen in hartje Paramaribo

3
De politie van Centrum heeft zojuist een lijk op de stoep voor een handelszaak aan de Dr. Sophie Redmondstraat aangetroffen. De instanties zijn reeds ter plaatse bezig met het onderzoek. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had. De doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend. Het onderzoek duurt voort.
Het levenloos lichaam is in beslag genomen voor onderzoek.

In Suriname is vanmorgen het levenloos lichaam van een persoon aangetroffen, nabij een kledingzaak aan de Dr. Sophie Redmondtsraat ter hoogte van Ondro Bon. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een 64-jarige Colombiaanse vrouw.

Het lijk van de vouw werd door een medewerker van de zaak ontdekt, in een steegje naast de winkel. Het vermoeden bestaat dat ze langer dan vier uur daar heeft gelegen. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen. De vrouw woonde achter de kledingzaak.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie kwamen direct ter plaatse en hebben de zaak in onderzoek. Het lijk van de vrouw is in beslag genomen door de justitiële autoriteiten en afgevoerd naar het mortuarium (foto).

3 REACTIES

  1. En nu maar afwachten welke Dominicaanse familieleden of Surinaamse vrienden zich gaan aanmelden bij de politie of het Mortuarium in Paramaribo.

    Ze Rust in Vrede.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.