woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFlinke schade aan voertuigen na inhaalactie automobilist

Flinke schade aan voertuigen na inhaalactie automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding zojuist aan de Tweede Rijweg, waren drie auto’s betrokken en zijn twee flink beschadigd. Een automobilist die volgens omstanders met een vrij hoge snelheid reed, probeerde een ander voertuig in te halen, maar verloor daarbij de controle over het stuur.

Hij knalde hierdoor tegen de achterkant van een geparkeerde witte auto en raakte daarna een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Het ongeval gebeurde iets na 16.00u ter hoogte van de Dorotheastraat.

Het had niet veel gescheeld of de witte auto was een winkel binnen gereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Twee voertuigen zijn wel behoorlijk beschadigd zoals op de foto te zien is.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond. De Surinaamse politie is ingeschakeld en zojuist ter plekke aangekomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Nee niks aan de hand mensen, het is de fout van de auto handelaren volgens @ Lucien zie de foto van de auto die over de kop ging! Deze zak is gewoon bezig met TV opnamen van Idioten op de weg, en is glansrijk (Cum Laude ) geslaagd !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Deze idioten in Suriname zullen het nooit afleren. Ongelooflijk wat ze op de weg presteren. Soms denk ik wat hebben deze autobestuurders in hun kop of garnalenhersenen om zo te handelen. De risico die deze verkeershufters nemen is met geen enkele pen en inkt van deze aarde te beschrijven. Ongelooflijk wat deze hufters anderen aandoen.


  Maak melding
 3. De Surinaamse automobilist stelt ons nooit teleur .
  Ze zorgen elke week voor wat nieuwswaardige klappers in het verkeer.
  Hieper de piep hoereeeee.
  B
  Nog vele klappers na dezen.


  Maak melding
 4. Alle rijbewijzen nietig verklaren en met nieuwe examinatoren examen afleggen dan zul je zien dat er velen met bosjes tegelijk nooit hun rijbewijs zullen halen.
  Als je nu met 2 kilo sinasappels en een kilo banaan jou examen gaat afleggen ben je geslaagd lijkt het.


  Maak melding
 5. komt misschien dat ze paars bloed hebben , snel nog eventjes mijn bonus en voedsel pakket ophalen voordat de paarse club er definitief mee stopt , want hun gestolen geld raakt op en de aardappelen en uien zijn al ver over datum.


  Maak melding
 6. De inhalende bestuurder wilde laten zien hoe snel zijn auto kon optrekken en de auto wilde de bestuurder bewijzen dat hij niet te temmen is het enige wat de bestuurder rest is een Ezel wagen aanschaffen met dit wagen zal hij hopelijk nimmer meer brokken maken gelukkig zijn ze ongedeerd hij zal behoorlijk geschrokken zijn


  Maak melding
 7. in heel paramaribo moet de snelheid 50 km per uur zijn, want paramaribo is een grote bebouwde kom.


  gemodereerd
 8. @[email protected]

  Nee ben niet met je eens, het enigste wat de mensen moeten aanschaffen ”is alleen een wagen” Er lopen al genoeg ezels rond in Su, onder de aanhangers van NDP en ABOP.
  En deze ”slachtoffer” is waarschijnlijk er 1 tje van.

  sari tori

  Jaco


  gemodereerd
 9. @ Roy San

  Je hebt het helemaal fout,3 a 5 blikjes Heineken en 1 broodje hamburger van Mc Donald is genoeg.( Parbo bier is geen import, dus dat is minder voor ze.) En als je een dame bent, je bobie en je dijbeen laten zien, en 1mtr voor en achteruit rijden is voldoende. Dan ben je geslaagd voor alle categorie.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 10. Vanmiddag rond 4u ook aanrijding auto slaat bij alslaan bromfietser voor Atlantis. Was dit de 4e of de 10e vandaag.


  gemodereerd
 11. @ Brown dan heb jij nog geen rijbewijs of niet in Suriname behaald want in de bebouwde kom is de max.snelheid 40km pu.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES