vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid13 nieuwe COVID-19 gevallen na 143 keer testen

13 nieuwe COVID-19 gevallen na 143 keer testen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 13 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd, na 143 keer testen. Dat blijkt vrijdagavond 12 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

De meeste besmettingen werden geregistreerd in Wanica en Paramaribo. Het afgelopen etmaal zijn er ook 24 personen genezen. In het ziekenhuis zijn er op dit moment 50 personen die behandeld worden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus.

Inmiddels is de total weekend lockdown opgeheven. In het weekend, op vrijdag zaterdag en zondag, begint de lockdown om 19.00u. De andere dagen om 21.00u en dan in beide gevallen tot 05.00u.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Nu daar men ziet dat de gratis vaccine niet komt uit nl en Su blij moet zijn met die van India komen er gelijk weinig gevallen bij. Mensen zomaar in wanicaziekenhuis zetten. Na phagwa kijken we wel. Dan kunnen we meer verwachten


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES