zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Roofverdachte aangehouden en afgevoerd door politie

VIDEO: Roofverdachte aangehouden en afgevoerd door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vandaag deze man, die verdacht wordt van een roofoverval, in de bak van een politie pick-up afgevoerd naar het politiebureau. Hij werd iets voor 10.00u vanmorgen aangehouden aan de Kankawastraat.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij mogelijk betrokken was bij de overval gisteravond, waarbij rovers zich voordeden als agenten. Daarbij werd naast geld ook een halsketting buitgemaakt. Een van de slachtoffers, die aangifte had gedaan van de beroving, herkende de man vanmorgen bij een goudsmid in bovengenoemde straat.

Hij besloot de man staande te houden en kreeg daarbij hulp van omstanders, zoals in het filmpje hieronder te zien is. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en verscheen ter plekke, waarna de man werd overgedragen aan de agenten.

De gestolen halsketting werd bij hem aangetroffen alsook een groot geldbedrag. De man had ook een baret bij zich van een gewapende macht. Een voertuig waarmee de verdachte bij de goudsmid was, werd in beslag genomen en weggesleept.

Filmpje van het staande houden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Nou ik de film gezien, ik zou deze ongeboeid een doodschop geven, de omstanders waren niet zo blij met hem! Deze MPP zet alle zwarten in het kwaaie daglicht, ik zou eerst zijn baard in de fik steken, en daarna hemzelf.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Rovertje rovertje…. je bent positief herkent door je slachtoffer!!
  Jezelf ook nog eens voordoen als een agent met een wapen, wat een laffe daad!
  Daar zit je dan op de grond omsingeld en angstig net een kakkerlak.
  Wij hopen dat je voor lange tijd opgeborgen blijft, dit krijg je ervan als je niet wilt werken maar door roven en te beroven rijk wilt worden!

  Ga je niet voordoen als een agent en geef de politie in Suriname geen slechte naam, misbaksel.


  Maak melding
 3. Iedereen in Suriname lijkt wel gek te worden:
  1. De verdachte wordt herkenbaar, zonder zwart balkje voor zijn ogen, in beeld gebracht.
  2. De omstanders kunnen zich, net als Dora, slechts uiten in de meest ordinaire krachttermen.
  3. Zelfs de politie heeft #$%& te maken met verkeersregels, het is namelijk verboden in Suriname om mensen in de open laadbak van een pick-up te vervoeren.


  Maak melding
 4. In korte broek met slippers effe snel tussendoor iemand beroven en daarna in zijn borst bijtennnnnnnnnnnn
  ik zeg je weg met chan bouterse kom terug, vroeger mochten we zoveel roven als we wilde, nu moeten die mpp agenten gaan werken en hebben wij een probleem mang.
  saka saka


  Maak melding
 5. Faja Watra
  Met eigen rechter spelen liever niet wel hem goed bekend maken bij het volk daarna max 2jaar Santo Boma dat hij met collega’s 2jaar de stad met toezicht schoonmaakt of trottiour maken dan heeft het volk wat aan hem dan alleen maar eten geven


  gemodereerd
 6. @Henkes

  Dus als ik je goed begrijpt wil je zeggen dat deze soort saka saka, incognito behandeld moeten moeten worden ! Nou Henkes, dat is jou mening, maar ik ben daar helemaal niet mee
  eens. Iederéén moet weten dat deze tering jong een Crimineel is, en volkomen terecht vind ik.Waarom mag de arrestant niet in een laadbak, Su mag dat wel doen het zijn toch een een stelletje zwijnen.
  Erger nog, wat mij betreft gelijk de kogel overheen: weg met deze soort saka saka !!
  @ Yor
  Armen (handen ) afhakken, maar hij blijft leven: vanuit zijn luie stoel kan hij nog opdracht geven. De beste oplossing is gelijk dood martelen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Ai boi soso foefoermang, jong enniet willen werken roven beroven, je bent gesnap, loekoe now soema e kosi yoe, luilak misbaksel, schaam je niet bah?


  Maak melding
 8. Mooi filmpje die boef moet blij geweest zijn toen de politie eindelijk verscheen. Ik kwam niet meer bij. Zijn roze broek aan flarden en mooi geboeid aan hand en been hihihi fa joe e brong patta so dang? Ik zag iemand staan met een op mijn persoonlijke bescherming gelijkend voorwerp.
  Die gangsterdame met dr baddoek om zich heen geslagen nam wel een risico. Stel dat die boeftige baardaap met die ene vrije hand die baddoek had afgetrokken?…….
  Wat ik altijd al heb gehad bij Surinaamse scheldwoorden is een visualisatie met een speciaal exoties gerecht. Bij MPP denk ik meestal op een dokoeng gelijkend pakket met onbekende inhoud vandaar dat het voor sommigen zo lekker bekt/klinkt denk ik dan.


  Maak melding
 9. delano smerige paarse kontenlikker van bouta , , en paarse kakkerlak dit zijn nog steeds de naweeen van 10 jaar bouta met zijn ndp roversbende , Dazlinger moet erbij gehaald worden , dan krijg je een nekschot , weer een paarse kakkerlak minder , en die rover ook.


  Maak melding
 10. J.Zwartmans
  Hij geeft de zwarten niet alleen een slechte naam maar in het bijzonder de marrons want als ik het beluister zeggen omstanders dat hij in het “boesikondre” dit niet zou doen

  Henkes
  Hij heeft geen thuis dus kan je hem onderdak geven in je huis. Vang hem maar op en wellicht kun je hem resocialiseren en bijbrengen hoe door het leven te gaan


  Maak melding
 11. J. Zwartmans en Bigi Sma, het zal niet de eerste keer zijn dat men iemand onterecht ervan beschuldigt een dief te zijn. We leven in een rechtstaat, waar recht en wet voor iedereen moeten gelden en dat moet vooral de politie weten. Als het verboden is verdachten herkenbaar in beeld te brengen, als het verboden is verdachten in een laadbak te vervoeren dan geldt dat voor iedereen, zonder uitzondering. Wat jullie voorstellen dat met deze verdachte moet gebeuren, voordat hij door een rechter schuldig bevonden is, zou van Suriname, zoals Dora zegt, echt een Fokking Rechtstaat maken.


  Maak melding
 12. @ Henkes

  Inderdaad Dora Kolos heft gelijk om dat te roepen, maar het heeft ook betrekking met Bouta.
  Te meer omdat de Surinaamse Staat weet dat Bouta, en zijn Dalton bende schuldig is van moord, is hij nimmer berecht. En ik neem ook aan dat deze mensen, weten dat deze pleuris jong schuldig is, vandaar hun reactie ! Kort samengevat jij vindt dat de mensen, geen eigen rechten in de hand moeten nemen. Wat zeg jij dan als de daders bij sommige gevallen de slachtoffer de tering slaan, c,q. vermoorden ???? ”Keur jij dat, dan goed”.
  >>>@<<<bigi Sma
  Het maakt voor mij geen ene zak uit, waar vandaan deze baard aap vandaan komt, ze moeten hem eerst goed onderhanden nemen, voordat de politie komt ! En dat hebben ze ook gedaan, maar helaas niet naar behoren. Als ik dat zou doen, dan was eerder een lijken wagen nodig, en geen geen politie auto.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 13. Hallo dora nu alles overziend te hebben gehoort gelezen, zou ik het beroep van jurist niet meer uit oefenen als ik jou was…
  Je bent het niet waardig..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES