dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTaxichauffeur en twee vissers aangehouden na dodelijke backtrack oversteek

Taxichauffeur en twee vissers aangehouden na dodelijke backtrack oversteek

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft een taxichauffeur en twee vissers aangehouden in verband met het onderzoek van de dodelijke backtrack oversteek op maandag 8 februari.

De afdeling Recherche van de regio West werd op maandag 8 februari door de Guyanese autoriteiten in kennis gesteld, dat er een boot vanuit Suriname was opgevaren richting Guyana en dat drie mensen worden vermist.

Leden van dit rechercheteam stelden na de berichtgeving direct een onderzoek in, waarbij naar voren kwam dat een vissersboot met vermoedelijk twee vrouwen en een manspersoon vanuit Visserij Centrum te Zeedijk in het district Nickerie richting Guyana was opgevaren.

Terwijl de wetsdienaren bezig waren met het onderzoek, deden twee families op dinsdag 9 februari aangifte van vermissing van respectievelijk de 48-jarige Hussein Sharida en de 77-jarige Beboni Harihar op het politiebureau Nickerie.

Na gedegen informatie werden in deze vermissingszaak op woensdag 10 februari de 57-jarige taxichauffeur D.N. alias “Bim” en de twee vissers H.L. (51) meer bekend als “Rako” en de 55-jarige R.R. alias “Tjing Bai” aangehouden.

Van de Guyanese autoriteiten kreeg de Recherche van regio West eveneens op woensdag 10 februari te horen dat er twee lijken waren geborgen, maar dat deze nog niet geïdentificeerd zijn. De ontzielde lichamen zijn inmiddels geïdentificeerd. Het gaat om Alwin Joseph en de 77-jarige Baboni Harihar. 

De drie aangehouden verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Dit zijn de naweeën van het beleid van de NDP. Heel veel met elkaar te maken. Armoede, de situatie waarin het land nu verkeert, de effecten van het destructief gevoerd beleid van de afgelopen 10 jaar maak je voorlopig niet goed, verarmd land en verarmd omgeving, waarden en normen naar de kloten, de mens die in deze omgeving kiezen voor de makkelijkste- en goedkoopste oplossing, niet wetend dat het verkeerd kan uitpakken. Ja, een hoop heeft met het verleden te maken. Het verleden dicteert nu het heden, het verleden bepaalt in heel veel mate de sociale relaties, het verleden produceert het criminele gedrag die we nu ervaren. Corruptie en wangedrag maakt nu de omgeving/de context waarin mensen nu moeten acteren. Een mens in een omgeving van armoede vertoont geen sociale- en geestelijke veerkracht meer. De sociale harmonie is met kracht uit deze samenleving geslagen. Dit is het resultaat van 10 jaar destructie en kleptocratie. De mens die vermangeld wordt op alle fronten in deze samenleving. Moreel, geestelijk, economisch, educatief. De mens die nu gaat voor de goedkoopste oplossing, het kiezen voor de weg van de minste weerstand (Bosje Brug, de kogel, gif). De context in sociaal, morele en economisch opzicht bepaald het welbevinden en het welzijn van de mens. 10 jaar paars heeft dat allemaal kapot geslagen.
  Het paradijs die Bouterse heeft achtergelaten voor de Surinamers. Land helemaal verpauperd, door de verpauperde omgeving maken mensen verkeerde beslissingen, beslissingen die goedkoop lijken omdat de situatie dat vereist blijkt mensenlevens te kosten. Een mensenleven blijkt in het paradijs van Bouterse niks waard te zijn.

  Maak melding


  gemodereerd
 2. g 11 februari 2021 At 00:12
  Wat gebeurt er allemaal in het paradijs van Bouterse? Is het land vervloekt, heeft God het land Suriname verlaten? Wat gebeurt er allemaal. Zoveel doden. Mensen die op een tragische manier het leven verliezen. Mijn God wat gebeurt er in mijn land?
  Jongeren die kiezen om dit leven te verlaten door het innemen van gif, anderen door van het Bosje brug (genoemd naar een vervloekt mens) te springen, anderen door ophanging, anderen door de kogel ??? Mijn God wat heeft de mens allemaal gedaan om beschoren te worden met dit lot, het noodlot?
  IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE EN DE NDP ZOU HET GOED TOEVEN MOETEN ZIJN. IN PLAATS DAT ZE DE HEMEL VOOR ONS HEBBEN GESCHAPEN, BLIJKT DAT ZE DE HEL OP DEZE AARDE VOOR ONS HEBBEN GEREALISEERD.


  Maak melding
 3. Dit zijn de naweeën van het beleid van de NDP. Heel veel met elkaar te maken. Armoede, de situatie waarin het land nu verkeert, de effecten van het destructief gevoerd beleid van de afgelopen 10 jaar maak je voorlopig niet goed, verarmd land en verarmd omgeving, waarden en normen naar de kloten, de mens die in deze omgeving kiezen voor de makkelijkste- en goedkoopste oplossing, niet wetend dat het verkeerd kan uitpakken. Ja, een hoop heeft met het verleden te maken. Het verleden dicteert nu het heden, het verleden bepaalt in heel veel mate de sociale relaties, het verleden produceert het criminele gedrag die we nu ervaren. Corruptie en wangedrag maakt nu de omgeving/de context waarin mensen nu moeten acteren. Een mens in een omgeving van armoede vertoont geen sociale- en geestelijke veerkracht meer. De sociale harmonie is met kracht uit deze samenleving geslagen. Dit is het resultaat van 10 jaar destructie en kleptocratie. De mens die vermangeld wordt op alle fronten in deze samenleving. Moreel, geestelijk, economisch, educatief. De mens die nu gaat voor de goedkoopste oplossing, het kiezen voor de weg van de minste weerstand (Bosje Brug, de kogel, gif). De context in sociaal, morele en economisch opzicht bepaald het welbevinden en het welzijn van de mens. 10 jaar paars heeft dat allemaal kapot geslagen.
  En dit is voor de hele en halve idioten die niet hebben begrepen wat ik heb opgeschreven. Dit gebeurt er allemaal in het paradijs die Bouterse ons heeft achtergelaten. Hele omgeving is verarmd, verpauperd, mensen of nemen vanwege de heersende armoede verkeerde en catastrofale beslissingen, mensen die anderen beroven, mensen die zich aan kinderen vergrijpen. In een omgeving die vrij zou zijn van corruptie, van verval van waarden en normen, waarin de leiders van de NDP de schuldige en debet aan zijn, zouden deze dingen niet gebeuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES