woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende rovers doen zich voor als politie en stelen SRD 80.000

Gewapende rovers doen zich voor als politie en stelen SRD 80.000

-

Does Travel - naar Suriname

Nep-agenten hebben wederom toegeslagen in Suriname. Drie rovers hebben zich donderdagavond aan de Tout Lui Fautkanaalweg links voorgedaan als politiemannen. Zij wisten drie mannen te beroven.

De criminelen lieten de slachtoffers uit hun wagen stappen en op straat liggen waarna zij hen bedreigden. Van een van de slachtoffers, een 34-jarige man, is een halsketting buitgemaakt. Van de tweede, een 37-jarige man, is een tas inhoudende SRD 80.000 en een ring gestolen en van de derde, 42-jarige man, een tas inhoudende SRD 4.700.

De rovers waren gewapend met vuistvuurwapens en een van hen had een trui aan met als opschrift politie. Na de beroving verlieten zij de plaats in een grijze wagen waarvan het kenteken onbekend is.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

UPDATE – de politie heeft één van de vermoedelijke verdachten vanmorgen aangehouden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Keurige criminelen. waar herken ik dit van? je hebt dus de criminelen van bouterse die het van de daken schreeuwen en zich versieren met hun rijkdom en je hebt de criminelen van chan die zich als onschuldige eerlijke betrouwbare mannen en vrouwen voordoen, maar minstens zo erg zijn als de ndp zwijnen


  Maak melding
 2. In Suriname heeft men geen vertrouwen meer in de Banken dankzij Hoefdraad
  Als je eigen spaarcenten op de rekening zet en je wilt het opnemen dan zit er een limiet op.
  Dus mensen zetten het niet op de rekening.
  SRD 80.000 is wel veel in contanten.
  Als deze rovers gepakt worden dan zijn ze over een korte tijd weer op straat.


  gemodereerd
 3. Hoe kun je ze onderscheiden? Politie doe er wat aan want als je geen onderscheidt kunt maken dan kun jij je haven en gort niet verdedigen. Stel eens voor dat je toevallig in het bezit bent van een vuurwapen dan durf je niet hen neer te knallen omdat je niet weet als het echte of nep zijn.


  Maak melding
 4. Hoe komt politie uniformen bij criminelen terecht? Daarom moet je in deze tijd niemand vertrouwen. Agenten hebben zich omgeschoold tot criminelen. Het wordt tijd dat er een wet komt dat elke burger het recht heeft een wapen met zich mee te dragen. Voor goedaardige, hardwerkende burgers worden er een heleboel drempels opgeworpen om rechtmatig aan een wapen te komen om hun have en goed te verdedigen, terwijl deze a**holes zo makkelijk aan een wapen kunnen komen om mensen te molesteren en te beroven.


  Maak melding
 5. Deze soort onderkruipsels moeten ze gelijk opsporen, en gelijk vergast worden.3/4 van de bevolking is criminelen geworden in Su, Chan moet deze saka saka laten oppakken, en gelijk
  richting kerkhof laten brengen. Chan dan ben je voor de 1/4 deel van Su, de man die President waardig is (onsterfelijk)

  sari tori.

  Jacko


  gemodereerd
 6. Wereldwijd word men steeds geweldadiger . Er zijn allerlei rovers en boeven in alle soorten en maten. Geen enkele president gaat dit probleem kunnen oplossen al wat ze maar ook proberen. Presidenten komen en gaan en het probleem word steeds groter ! Een keer gaat men dat in moeten zien. Daniël 2:44 laat zien wat in de toekomst gaat gebeuren.


  Maak melding
 7. Onschuldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  in dit fokking land mag je niet eens meer een klein beetje roven. wij willen chan weg, bouterse moet terug. wij eisen bouterse terug


  Maak melding
 8. thafuq doe je met 80.000 in je tas?
  voor wie was deze geldloper aan het werk???
  of is het bedrag verhoogd om de verzekering op te lichten?
  zoveel vragen….lol


  Maak melding
 9. @Marwanna

  No kong doe nep dja
  So bung na Bouta e ondersteun criminelen kijk hoe je morgen gaat vreten of doe als die rover en je wordt gelijk in je houtenbak gezet⚰dagoe ju


  Maak melding
 10. @ direc z bedrijf
  Gezien omstandigheden afgelopen tien(tallen) jaren, begrijp j dat voor een welwillende gemiddelde ondernemer ( laten we deze individuele zaak terzijde ) en waarschijnlijk toen jij een direc met bedrijf was … dat 6 duizend euro… niet veel is … notabene transacties boven 10k eur moeten gemeld worden … EN als we horen waar verdachten , zowel SU & NL mee gesjouwd hebben… zou je als direc beter moeten weten ? Dus wie is nou slachtoffer …. ? Fijne avond !


  Maak melding
 11. marwanna is ook delano , paars gespuis moeten deze berichten plaatsen die de ndp hen stuurt , en ze snappen er niets van , maar wat wil je als je maar een hersencel hebt van een paarse ratten vlo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES