Veroorzaker zwaar ongeval tijdens lockdown gevlucht na botsing

5
Veroorzaker zwaar ongeval tijdens lockdown gevlucht na botsing
Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Bij een zwaar verkeersongeval woensdagavond tijdens de lockdown in Suriname, raakten twee voertuigen flink beschadigd. De veroorzaker van het ongeval, de bestuurder van het rode voertuig (foto/inzet), is na de botsing gevlucht.

Het ongeval vond rond 22.15u plaats op de hoek van de Agenoria- en de Nieuw Weergevondenweg. Het zwart gelakte voertuig reed over de Nieuw Weergevondenweg gaande in de richting van de Indira Gandhiweg. Het rood gelakte voertuig kwam vanuit de Agenoriaweg, zonder rekening te houden met het doorgaand verkeer op de kruising.

Het gevolg van deze actie was een zware aanrijding. De benadeelde klaagde van pijn en is met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd voor medische behandeling. De veroorzaker is vooralsnog voortvluchtig.

De Surinaamse politie was er snel bij en heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. Waarschijnlijk heeft deze vervloekte zak geen rijbewijs, of was bezopen ! Alhoewel het (Su)is makkelijk te behalen erger nog, het is te koop voor een paar djogo en ”broodje tai hori” En wat doen ze trouwens buiten op die tijd, het is toch lock down??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Die dacht slim te zijn. Alleen als je een gestolen auto rijdt kun je zo een stunt uithalen. En er komen steeds meer camera’s op de weg dus straks kunnen de diensten ook die krabita anoes opsporen.


  Maak melding

 3. Ik zou zeggen en adviseren heel veel camera’s op de weg, big Brother are waching you, alle hoeken en straten, over heel de wereld is het zo, dus surinam big up, meer camera’s aub minder criminaliteit als niks te verbergen hebt waarom niet voor alle veiligheid ok


  Maak melding

 4. Ik zou, zeggen gedraadt u niet, zoals u, misschien van huis uit hebt geleerd.
  Gedraagt u zoals velen u regelmatig goede dingen leren en nog steeds hun best doen, zodat u iets kan betekenen voor uw medemens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.