Politie houdt brutale straatrover aan na waarschuwingsschoten

10
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachte aangehouden

De politie wist de 25-jarige Lorenzo A woensdag in Paramaribo aan te houden. Hij hield zich kort na het plegen van een beroving schuil in een bosschage. De politie moest waarschuwingsschoten lossen om hem aan te houden.

De rover heeft een jongeman beroofd van zijn bromfiets. Het slachtoffer reed op zijn bromfiets toen de verdachte hem tegen de borst wist te duwen. De jongeman viel op straat waarna Lorenzo met de bromfiets wilde vertrekken.

Het gelukte de rover echter niet om de bromfiets te starten. Toen het slachtoffer samen met een ander een achtervolging inzette, liet de verdachte de bromfiets achter en rende weg.

De politie kreeg de melding van het voorval en dirigeerde ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm hield de verdachte aan en bracht hem over naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is hij in verzekering gesteld.


10 REACTIES

 1. Dit soort diefstal houdt alleen op als de mensen stoppen met het kopen van gestolen goederen!!
  Anders gezegd. Wie verdachte spullen koopt is mededader van geweld!!!


  Maak melding

 2. Jammer dat de waarschuwingsschoten de juiste plekje tussen zijn oren niet hebben gevonden. Je wordt zo moe van al die criminelen in Suriname dat je denkt dat er echt doodseskaders van huurlingen voor deze soort parasieten moet komen. Want het zijn draaideur criminelen voor het leven die verlost moeten worden van hun kwaal. In de jaren 70 en vroege 80 van de vorige eeuw konden ze naar Nederland gaan voor de voortzetting van hun carriere daarna was het vrij fokken van hun soort en dat neemt een onaangename hoeveelheid aan.


  Maak melding

 3. Welk geloof men belijdt of welke gewoonte men op na houd(hindoe) er is geen enkele religie die aangeeft dat een medemens gedood moet worden. Het woord soortgenoten geeft ontegenzeggelijk aan uit welke koker deze uitspraak komt
  gemodereerd

 4. @ Kodjo

  Volkomen met je eens maar als dat het geval zou zijn, dan zou Su binnen 2 Jaar uitgedund
  zijn wat de criminaliteit betreft. De helft van de bevolking zouden op de kerkhoven liggen.
  Hebben ze bij de politie in Su dan geen honden brigade ?? Vaak zijn de honden sneller dan de agenten, en ze zijn ”niet corrupt”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Deze mini-ster is niet geschikt en moet vervangen worden.De misdaad onder de marrons wordt niet minder en deze minister wil niet hard optreden tegen zijn eigen volk.
  Belfort is ook tegen hard optreden, zie ieder keer zijn kromme reactie.
  gemodereerd

 6. Ze moeten een kogel vaccin ontwikkelen voor deze soort mensen.

  Als je het afschiet van uit de pistool gaat het regelrecht tussen de ogen.

  Probleem opgelost.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.