donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameNa jaren weer Nederlandse ambassadeur in Suriname

Na jaren weer Nederlandse ambassadeur in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist heeft de nieuwe ambassadeur van Nederland in Suriname, de heer Henk van der Zwan, op het presidentieel paleis zijn geloofsbrieven aangeboden aan de president van de Republiek Suriname, Chan Santokhi.

“Het is mij een genoegen om de ambassadeur een vruchtbare en effectieve ambtstermijn toe te wensen, als de hoogste vertegenwoordiger van Nederland in Suriname” aldus de Surinaamse president.

Het is voor het eerst in jaren dat een Nederlandse ambassadeur welkom is in Suriname. In 2017 werd de toestemming voor de komst van de nieuwe ambassadeur Anne van Leeuwen ingetrokken. Dat gebeurde onder de toenmalige president Desi Bouterse.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Suriname heeft Nederland hard nodig om zich te ontwikkelen. Dit wordt door mr. Santokhi op juiste waarde geschat en daarom knoopt hij de banden met Suriname aan. De vorige regering onder leiding van Bouterse heeft in 10 jaar tijd niets anders dan armoede en criminaliteit en drugssmokkel gebracht. Kijk hoe deze regering voortvarend te werk gaat. Boi ik geef mijn leven voor Santokhi.


  Maak melding
 2. Je uiterste best willen doen voor Santokhi om van zijn regering en Suriname een succes te maken, kan ik begrijpen, maar waarom zou je je leven willen geven voor iemand, die niet eens je familie is, ben je niet goedwijs?


  Maak melding
 3. Dat is de onvoorwaardelijke steun en geloof die ik in deze president heb. Hij is buitengewoon capabel om Suriname het rijkste land van Zuid Amerika te maken. Van overal wordt steun toegezegd zolang Suriname een democratie is en blijft. Onder Bouterse was Suriname een militaire dictatuur.
  Waarom ik mijn leven voor hem opoffer ?
  De creool geedft zijn leven voor geld en vrouwen, de Hindoestaan voor eergevoel, de blanke voor macht en aanzien, en ik voor een mooie toekomst.


  Maak melding
 4. Goed zo longheart, en in heel korte tijd komen de infesteerders uit Nederland .Ik soebhaas,Koendanlal als nummer 1ook. Wij wachten op deze corona tot gouw en met vol kennis. Tot gouw 👊👊👊🤛


  gemodereerd
 5. Ik ben heel blij met de komst van de Ambassadeur…. Wat nu als bouterse trump in de arm neemt en een muur om Suriname bouwt dan wordt de zaak HERMETISCH AFGESLOTEN. Ach dit is maar een droom


  Maak melding
 6. @long heart mooi betoog, door Santhoki kunnen we dromen van een mooie toekomst.

  Bij die schurk, drugsdealer en moordenaar is het land verworden tot anarchie. Hij heeft het land letterlijk kapot gemaakt, die schoft.
  Wanneer gaat ie gek hemelen?? NDP opdoeken, NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!

  lang leve de VHP, lang leve de president Santhoki


  Maak melding
 7. Ambassadeur van Nederland de heer Henk van der Zwan , welkom in Suriname.
  Wij het Surinaamse volk moet blij zijn dat er weer goede banden met Nederland komt , alle kleine beetjes helpen om ons land uit die crises te komen , en we uit het dal kunnen komen .
  We zijn in het dal geraakt door 10 jaar wanbeleid , geen kennis , een dictator , en zijn bende die ons hebben beroofd , en velen van ons vermoord.


  Maak melding
 8. Deze regering moet op zijn minst een eerlijke kans krijgen om zich te bewijzen. We moeten ons wel realiseren dat het jaren kan duren eer we uit de negatieve spiraal komen en de bevolking een normaal bestaan kan leiden. Ik heb vertrouwen in deze regering dat ze dit kan realiseren.
  Eerst moet er behoorlijk wat puin geruimd worden en dan kan eindelijk de bouw beginnen.
  De regering heeft mooie plannen, is ook van goede wil en nu maar hopen dat de oppositie ze hierin wil steunen. Uiteindelijk zal iedereen ervan profiteren, dus ook de oppositie. Komt de oppositie tot inzicht en verlenen ze hun medewerking, dan kan Suriname een mooie ontwikkeling tegemoet zien.


  gemodereerd
 9. Surinamers niemandt gaat het voor ons doen, we moeten het zelf doen.
  er zyn geen vrienden NATIE,s ze doen het ook voor eigen gewin.
  wanneer worden jullie wakker,je zou hopen de regering dit toch door heefd dat hoop ik


  Maak melding
 10. Rbrown je bent zeker bang dat je weer tot slaaf zal worden gemaakt door de blanken. Wel ik kan je zeggen dat deze regering jou nakomelingen en vrienden en familie een mooi toekomst zal bieden ,wat geen enkele regering is gelukt. Blijf kijken. Gooi dat slaven gedachte in de zee en steun deze santoko! !!


  Maak melding
 11. Iedere Surinamer/Surined moet kijken wat hij sinds hij/zij geboren is bereid heeft tijdens zijn/haar schoolperiode, tijdebs zijn/haar werkperiode of nu nog aan het werk. Zijn/haar goederen, kapitaal.
  De behaalde/ gerealiseerde doelen met succes heeft afgesloten.

  Het resultaat dat men heeff en in stand jan houden of vergroten dat telt.

  Wie niets bezit heeft geen recht van praten.


  Maak melding
 12. Je kan vandaag alles bezitten wat je wil, en het kan je niet schelen hoe je eraan moet komen, maar dat Su vol criminelen zit is zeker. Je weet wat men zegt” hoe meer je hebt, hoe meer je wil hebben” je word net een onbevredigbaar wezen, een AKAN SWARI, een wezen dat emotioneel en spiritueel arm is. Zulke wezens in een gemeenschap leidt tot verzieking van een huis, een buurt, een gemeenschap en een land. Deze mensen zijn uiteindelijk de echte armoedzaaiers. Ze willen zoveel doen met hun kapitaal, dat ze zelfs bereid zijn om een koninklijke titel te kopen, ze willen zich vergelijken met de maharadja’s en creëren wanbeelden die tot niets leiden, ze verzieken een natie, en dat is precies wat in Su gebeurt.


  Maak melding
 13. Rbrown
  11 februari 2021 At 03:42
  WAT jo slymbal vraag gelyk of je niet met hem mee mag want anders moet je weer naar india

  Wie moet jouw mondje dan vullen als WAT naar India terugkeert? Jullie kunnen niet werken laat staan een land opbouwen. Racist!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES