zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewaker verkoopt dienstwapen vanwege geld problemen

Bewaker verkoopt dienstwapen vanwege geld problemen

-

Does Travel - naar Suriname

Een bewaker heeft het wapen dat hij gebruikte om de wacht te houden, verkocht voor SRD 8.000. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij overging tot de daad, omdat hij in geld problemen verkeerde.

De politie heeft hem maandag aangehouden en na afstemming het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

De bewaker ging de wacht houden bij een pand aan de Duisburglaan. Hij verdween op een bepaald moment met het wapen.

Het beveiligingsbedrijf waar hij werkte heeft aangifte tegen hem gedaan waarna hij werd opgespoord en aangehouden voor verduistering van het wapen. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Bewaker/Wachter verkoopt dienstwapen voor srd8.000. Beseft hij niet hoe gevaarlijk een wapen is!!?? En dat voor een beetje geld? Hiermee geeft hij te kennen dat hij super ongeschikt is om wachter te zijn en zal hij ook niet integer zijn naar zijn werkgever want hij kan tegen betaling laten inbreken tijdens zijn dienst. Soso rommel!


  Maak melding
 2. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, maar deze is helemaal een onbetrouwbare en helemaal niet integer, zoals @ Daga het aangeeft !!!! Deze man nooit meer een baan krijgen waar een wapen aan te pas komt, laat hij maar de vieze sloten en grachten gaan schoonmaken, na zijn straf te hebben uitgezeten.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Bewaker krijgt wapen??? Zo gemakkelijk. Nu verkoopt hij dat wapen. Zegt al genoeg over de screening van het bedrijf om ook nog wapens te geven. Heeft hij een training gehad??


  gemodereerd
 4. Misschien een wake up call voor de regering. Mensen ondernemen de raarste zaken om het hoofd boven water te houden. Het leven in Suriname is keihard en niet meer te betalen voor de overgrote meerderheid


  Maak melding
 5. Surinaamse bevolking jullie hebben zelf om dit probleem gevraagd, jullie hebben op een boef gestemd wie wan bouta, kijk wat hij jullie letterlijk in problemen heeft gebracht, zijn familie en vrienden die zwemmen in het geld, en sranang mang we pina, venetiaan had het land, zo uit de problemen gehaald, en geven jullie de maandaat aan een moordenaar bouta charlatan dief boef samen met boefdraad heeft hij het land bijna leeg geroofd, om op te bouwen, neemt heel veel tijd in beslag, dat moeten jullie weten, santokhi doet zijn best, hij kan ook niet 1 2 3 alles in 1 keer goed doen, bouwen kost tijd en moeite, kapot maken duurt niet, bouta heeft surinamers misleid, zij hebben miljarden op buitenlandse banken, en jullie wij surinamers moeten de de imf terug betalen, nooit meer doen surinamers om op ndp te stemmen, anders niet ndper betaalt het geld terug, jullie moeten alles terug betalen, laat dit een les zijn, om nooit te vergeten, tang boeng


  Maak melding
 6. Zielig voor die man wat ze allemaal ondernemen maar hier in holland doen de blanken ook niets voor de bruine alleen maar mond vol over rascime etc op de t.v maar je moet eigen boontjes doppen en belasting betalen. Regering kijkt niet naar je om hun willen dat je alleen maar belasting betaalt je mag geen geld hebben voor een mooie huis of vakantie hun de blanken regering laat je gewoon in de kou staan maar ik ben gelukkig creatief. Ik hoop niet dat het erger wordt in suriname met deze regering hun schreeuwen alleen maar holland holland de blanken zijn echte rascisten hun doen aan Verdeel en heers politiek heel erg eng zijn hun.


  Maak melding
 7. @Angela
  In Nederland heeft een ieder de mogelijkheid om je te scholen maakt niet uit hoe oud je bent. Dus maak er gebruik van en stop je uitkering. Ga werken dan bereik je iets met je leven. Je blijft je handen maar openhouden voor de blanken daarom woon je in Nederland. Ja zelfs in Afrika moeten mensen belasting betalen je hoort ze niet klagen. Voor niets gaat alleen de zon op. Niet zo egoïstisch zijn. Daarom kan Nederland zich de handen boven het hoofd houden juist door het belastingstelsel. Klagen heeft geen zin. Wat let je om terug te gaan naar je geboorteland. Nederland heeft je niet gevraagd om daar te komen wonen.


  gemodereerd
 8. Angela, als je dit forum regelmatig bezoekt, hoef je niet ver te zoeken naar racisten. Surinamers overtreffen de Nederlanders, dus eerst de balk uit jouw ogen halen, voor je loopt te zeuren over de splinter in het oog van de ander. En hoe kom je erbij dat de blanken niets doen voor de bruinen. Er zijn hier mogelijkheden genoeg, maar als mensen die niet willen pakken, omdat ze de uitkering en op hun luie reet zitten lekker vinden, moet je niet de blanke de schuld geven. Hou toch op mens.


  Maak melding
 9. Ik heb zeker 28 jaren in Overijssel gewoond. Ik ken een paar boeren die kinderen met Surinaamse vrouwen hebben . Maar ze hebben hun constructie zo gemaakt,dat als iets met hun zou gebeuren , hun bezittingen en landerijen naar hun blanke neven en nichten gaan , hun Surinaamse koude kant incluis kinderen krijgen niks zip 0,0..en na lang sparen komen deze dames naar Suriname. Met hun sterk overdreven ,bijna onverstaanbare drai.tongo.
  Het zelfde geldt voor sommige Surinaamse mannen.. eentje zei tegen mij dat hij mij graag wilde uitnodigen maar dat kon niet want zijn vriendin kon het Surinaamse taal helemaal niet uit staan ( ik hoop dat die klojo dit leest, ) zo Surinamers die hun oorsprong verraden en denken dat ze zullen worden geaccepteerd door de blanken .zijn eigenlijk dringen die je ver onder in de evolutie trap moet zoeken. Oa.tussen de wormen en kakkerlakken..


  Maak melding
 10. Beste Angela, ik geloof dat u zichzelf laat discrimineren u woont in Holland.
  U kent uw rechten en plichten.
  Zet de problemen, welke u ondervindt en ga aan de slag, meeste problemen licht aan uzelf.
  Denk daarover na en zoek hulp.
  Succes gegarandeerd.


  Maak melding
 11. @Maxi fu opo kawna ,sabiman fu Liba!

  “Ik ken een paar boeren die kinderen met Surinaamse vrouwen hebben . Maar ze hebben hun constructie zo gemaakt,dat als iets met hun zou gebeuren , hun bezittingen en landerijen naar hun blanke neven en nichten gaan , hun Surinaamse koude kant incluis kinderen krijgen niks zip 0,0”

  Dat heb je verzonnen dombo.
  Eigen kinderen kunnen niet uit een testament worden vewijderd.
  Wat wil je bereiken met je kinderlijke sprookjes?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES