vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSpeciale gekuiste versie van 'Lolo Bal' voor radio

Speciale gekuiste versie van ‘Lolo Bal’ voor radio

-

Does Travel - naar Suriname

De meeste grote radiostations in Suriname, zijn niet van plan om het veel besproken nummer ‘Lolo Bal’ van de Surinaamse zangeres Tekisha Abel af te draaien in de reguliere uitzending. Dit vanwege de explicite teksten in het nummer. De zangeres wil daarom ook een speciale gekuiste versie uitbrengen.

Dit soort versies voor de radio, die zijn ontdaan van aanstootgevende passages, zijn de zogenoemde radio-edits.

Radiomaker Quintis Ristie, die bij ABC radio werkt, zegt tegen de redactie van Waterkant dat het gebruikelijk is bij het station dat nummers met expliciete teksten worden geweerd. Ook Radio 10 heeft de huidige versie van het nummer in de ban gedaan.

Op YouTube valt de clip onder ‘Age-restricted content’ waarvoor ingelogd zou moeten worden. De clip, die op YouTube in ruim 2 dagen tijd meer dan 200.000 views heeft gehaald, is op het video platform echter zonder enige restrictie te zien.

Wanneer de radio-edit uitkomt en welke teksten Tekisha daarvoor zal gebruiken is niet bekend.

UPDATE – de radio edit is uit en hier te beluisteren:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Dit nummer is gewoon overdreven.
  Het heeft niks met taboe te maken maar met fatsoen en respect.
  Hoeveel nette vrouwen zullen zich niet beledigd voelen met dit nummer ?
  En lokt dit geen vrouw onvriendelijk gedrag uit ?

  Het is weer duidelijk welke mensen de kritiek niet weten te waarderen en gelijk weer appels met peren gaan vergelijken en vinger gaan wijzen. En dan beweren zij nogwel dat dit nummer in Amerika en in Nederland een hit zou worden. Bullshit ! Geen enkel fatsoenlijk radio station zou dit nummer ten gehore brengen.

  Er zijn vele onderzoeken die laten zien en bewijzen wat voor slechte invloed internet, sociale media en bepaalde games kunnen hebben.
  De jeugd wordt misleid en gebrainwashed. Challenges en opruiing zijn ook voorbeelden waaruit men kan opmaken dat een verkeerd gebruik van beelden en woorden uitdagingen tot verkeerd gedrag uitlokken.

  Nederland en Amerika zijn al bezig met wetten en regels omtrent het beschermen van jeugd en maatschappij tegen dit soort gedrag. Zie de inlog regels en kijkwijzers m.b.t. schokkende en stootaangevende beelden. En telkens weer worden de regels aangescherpt.
  De groep die Lolobal een alledaags acceptabel nummer vinden hebben een behoorlijk ontwikkelingsachterstand.

  Life is love with respect,
  do not f#ck it up with bullshit
  Krakti !


  Maak melding
 2. Damaru vindt dat men niet moet luisteren naar de inhoud.
  Dus je moet gewoon als een halve zool reageren op het geluid. De inhoud is volgens hem niet belangrijk. Maar zelf heeft hij weleens gezegd dat hij zingt over de liefde. Heeft dit dan ook geen inhoud ?
  Typisch een paarse lolobalmentaliteit.

  Wij willen een hoogwaardig Suriname.
  We need education. Krakti !


  Maak melding
 3. Dit nummer geeft het gebrek aan creativiteit bij deze zichzelf artiest noemende mevrouw weer.
  de muziek is slecht, de woordekeuze slecht, geen inhoud, en de clip laat iemand zien waar behoorlijk wat aan verbouwd is….SMAKELOOS!!!!wat zal Kenny B zich generen voor deze dame……nou ja dame???


  Maak melding
 4. Voor mij is en blijft een ‘lolo bal’ een Smith & Wesson revolver model 36 of 36 – 38 !


  gemodereerd
 5. Dit nummer is geblokkeerd door de fatsoenlijke jeugd.
  Dat deze gast met haar lolobal gezicht onze jeugd aa het verpesten is laat ze met dit liedje zien dat zij een chronisch gebrek heeft aan zelfrespect


  gemodereerd
 6. Mooie versie. Een hit. Gave beat en strakke productie. Kan zich met Amerikaanse producties meten. Beter dan al die slappe Suripop liedjes.


  gemodereerd
 7. Para express, jij met je zgn kuisheid, ga eerst accepteren wat creatieve vrijheid inhoudt. Jij vindt het niet kunnen, zo’n liedje, niet voor de “jeugd” dat klopt. Geen enkele ouder wilt dit, maar de kinderen zitten wel op internet met haar vele vunzigheden, erger dan dit liedje, ga je internet dan ook verbieden.

  Bung sani, van jouw, maar waarom neem je het nooit op voor de dames zoals Wendy, hier op WKT. Die worden op een walgelijke vrouwonvriendelijke wijze uitgescholden voor hoer, teef en dies meer, Zijn dat ook geen waarden en normen waaraan jij hecht of geldt het niet voor mensen die jij niet mag. Ik lees nooit een corrigerende reactie van jouw. Als je dit doet dan ben je geloofwaardig.

  Kuismeesters zijn net als stinkende wonden, je moet ze wegsnijden voordat ze jouw besmetten hahaha. Let op je gulp!!!!!


  gemodereerd
 8. @vanDijk: Inderdaad een vraagteken bij dame. Het woord dame kan je in geen enkel geval hier gebruiken. Dit type moet je anders identificeren, maar dat woord is niet geschikt voor dit forum. 🤔🤔


  Maak melding
 9. Ik weet niet als iemand het lied kent van Sheena Easton: Sugar Walls uit 1984. Als je naar dat lied luistert hoor je geen enkele vulgaire taal, maar toch had dat lied geen airplay, omdat de tekst wel suggestief was. Je kon wel indenken wat ze bedoelde met haar tekst. Zo streng was men toen als het ging om wat geschikt was voor de uitzending. Tegenwoordig hoor je gewoon krachttermen en andere vulgaire taal die men bezigt in liedjes. Met de introductie van videoclips, is er een extra dimensie bij gekomen. Het lijkt soms wel op soft-porn. Het is dan niet verwonderlijk dat er haast geen morele waarden en normen meer zijn.


  Maak melding
 10. Lolo Bal kunnen de radio station pas na mindernacht draaien wat is er mis mee.
  We zijn zo preuts en hypocriet in Suriname. Ze vertelt de waarheid via een lied.

  Lolo Bal of Baka taka wat is er mis mee.


  Maak melding
 11. Ja Nicky minah dans niet naak met een string en Spice ook niet. Van nette kerkmeisje. Of had ze gwacht voordat der oma stierf om die vuizige clip te maken. Straks zie je ook meisjes in Suriname met een string op de dansvloer. Wat voor respect wil je dan?


  Maak melding
 12. De Surinamers schuren erop los. En nu gaat jullie hier preuts te doen.
  Ik heb zoveel vrijpartijen op de dansvloeren gezien .Het enige verschil met deze vrouw is, dat ze in het verleden kleren aanhadden en deze mevrouw bijna niet.


  Maak melding
 13. Veel liedjes van vroeger waren ook sexueel getint hoor.
  Sexuel healing van Marvin Gaye, Hot stuff van Donna SUmmer, Sex Bomb van Tom Jones, Voulez Vous coucher avec moi van Pattti LaBelle. Enz enz, het verschil is wel dat men tegenwoordig ranzig erbij beweegt en men is schaars gekleed!!


  Maak melding
 14. Pa Winti jij bent ook zo achterlijk als tekisha Abel. Dit nummer heeft geen inhoud. Heel slecht. Dit doe je om negatieve aandacht te zoeken als je achterlijk bent. En niet vergeten minderwaardig complex speelt een belangrijke rol. Je lichaam steeds gaan veranderen en nu een club uitbrengen hoe het eruit ziet. Gewoon minder waardigheid Complex. Ze is gewoon ZIELIG.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES