Donderdag uitspraak in kort geding Akiemboto tegen DNA-voorzitter

9
Kort geding in weekend verder, forse dwangsommen genoemd
Sergio Akiemboto en zijn advocaat Nailah van Dijk.

De rechter zal op donderdag 11 februari een uitspraak doen in de zaak die Sergio Akiemboto aangespannen heeft tegen Assembleevoorzitter Marinus Bee en de Staat.

Advocaat Nailah van Dijk heeft middels het kort geding de toelating van Akiemboto tot het DNA-gebouw van Suriname gevraagd. Zij vraagt de rechter om te verbieden dat de opvolging wordt voortgezet totdat het lidmaatschap rechtsgeldig zou zijn beëindigd.

Voorts vraagt zij het verbod om de schadeloosstelling van Akiemboto weer stop te zetten. Ook vraagt zij dat Akiemboto wordt betaald voor hetgeen waar hij recht op heeft gehad over januari. Haar vordering is op straffe van een dwangsom.

Er is een dwangsom van SRD 500 duizend per dag indien de gedaagde in overtreding zou zijn. Een dwangsom van SRD 100 duizend per uur is vastgesteld voor het stoppen van de opvolgingsprocedure indien de gedaagde nalatig blijft.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. Deze lontoe édé gewoon achter de tralie plaatsen en verder punt uit ! Hij weet zelf niet wat hij wilt, eigenschap van een slappe penis dus !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ik zit te wachten, wanneer deze crimineel wordt opgesloten te Santo Boma.
  In 2013 toen hij direkteur was bij Grassalco zijn tonnen grind en 155 kg.goud verdwenen.
  In goud consessies met miljoenen usd.investering aan vrienden overgedragen ipv. aan Grassalco.
  gemodereerd

 3. Brokopondo bewoners kunnen jullie echt geen andere parlementslid vinden dan deze logo logo. Akiemboto is definitief geen man met ballen die zich aan zijn woord kan houden. Toch maar een waardeloze zwerver en politieke gelukszoeker. Als hij in het parlement terug mocht komen moet hij definitief niet betaald worden gedurende zijn afwezigheid en stelselmatig elke keer zijn logo logo eigenschap vermeld worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.