maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameKennisbankSu.com doet beroep op samenleving om kennis met elkaar te delen

KennisbankSu.com doet beroep op samenleving om kennis met elkaar te delen

-

Does Travel - naar Suriname

De huidige pandemie heeft ons plotseling en abrupt gedwongen om onderdelen van ons leven digitaal te transformeren. Op educatie gebied zijn scholen genoodzaakt over te gaan op digitaal lesgeven om zodoende alsnog de nodige kennisoverdracht te doen plaatsvinden, zonder dat er te veel stagnatie in de ontwikkeling van de studenten ontstaat.  

Een belangrijk aspect in deze digitale kennisoverdracht, is dat kennis digitaal beschikbaar moet zijn. In een ideale wereld, vrij en makkelijk beschikbaar voor eenieder.  

Een groter toegankelijkheid tot kennis, creëert de mogelijkheid om makkelijker kennis op te doen. Dit geeft onze studenten de gelegenheid om beter te presteren. De makkelijke toegang tot wetenschappelijke kennis, verhoogt de kans dat tastbare producten of diensten uit deze kennis voortvloeien. 

In dit kader doet de website kennisbankSu.com een beroep op de samenleving om via dit platform kennis met elkaar te delen. KennisbankSu heeft geen winstoogmerk, is het resultaat van Surinaamse vrijwilligerswerk en is langer dan 5 jaar online. De website heeft reeds duizenden boeken en samenvattingen online, welke allemaal gratis ingekeken en-of gedownload mogen worden. Behalve boeken staan vele ontwikkelingsplannen over Suriname op de site, zowel als Surinaamse BSc, en Msc onderzoeken. 

“Wij van het KennisbankSu team, willen het aantal scripties (Bsc, Msc, etc.) en content op de site uitbreiden, om zodoende de makkelijke toegankelijkheid van kennis over ons land, in ons land te verbeteren. U kunt het kennisbankSu team e-mailen op [email protected]. Wij delen uw kennis (scriptie, onderzoek, samenvatting, boeken) graag op dit Surinaams platform. Kom en maak kennis met ons!” zegt het Kennisbanksu team.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Goedt alternatief,om zo het proces te versnellen en het landt in een stroomversnelling tedoen geraken, de enige manier om plaats temaken voor optimisme en vooruitgang.
  Men moet de stemming in het landt positiever maken,mede burger een gevoel van invloedt geven, wy moeten met zn allen dit landt het laatste zetje geven naar een beter economische ontwikkeling en wel versneld .
  inplaats van elkaar tien maanden na de verkiezing nog in politieke vakjes teplaatsen
  laat dit gezegd zyn ,de verkiezing is een democratisch model om de leiders voor vyf jaar mandaat te geven, en is niet bedoel om enig etnische scheiding tebevorden of de bevolking politiek tescheiden ,na de verkiezing gaan we allemaal weer door de zelfde deur
  jammer genoeg is my opgevallen dat niemandt van welk party dan ook de bevolking heefd opgeroepen tot eenheidt en het weg laten van enig storende uitspraken integendeel, en dit overenweer ,dit is niet bevorderlyk voor de gemoederen in het landt.
  En werkt verlammend in ons gehele staats inrichting


  Maak melding
 2. Waarom denkt men dat Hooghart zo zijn best deed om zijn zetel te behouden ? Macht corrumpeert en daarvan is Hooghart het beste voorbeeld. Deze man is door en door racistisch bezig geweest. In ieder elk ander land was deze man direct de laan uitgeschopt. Niet in racistisch Suriname.


  Maak melding
 3. Ma ik hebbe thuis ook bank, die sitbank. Ma nooit koome kennis uit die bank. Ben beniew waar se hebbe gefonde die kennisboom, dang se hebbe planke gesaag van die kennisboom en hebbe kennisbank gemaak da mee.


  Maak melding
 4. Vast gesteld mag worden dat Nederland de Surinaamse geschiedt beter kent dan menig Surinamer zelf, mischien is het ook beter dat het dosier Suriname tot nader orde teopenen.
  de reden hier voor is dat, de gemoederen zouden oplaaien en dat het tot een oolog zal gaan lyden, een oorlog die geen winaar zal kennen maar het land totaal zal vernietigen.
  want er spelen meerdere politieke meningverschillen een rol in Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES