American Airlines vliegt ingaande juli rechtstreeks naar Suriname

27
american-airlines-van-miami-naar-suriname

Een nieuwe mijlpaal voor de luchtvaartsector in Suriname. American Airlines vliegt ingaande juli 5 keer per week rechtstreeks vanuit Miami naar Paramaribo. De vluchten zullen uitgevoerd worden met een Airbus A319.

American Airlines heeft rechtstreekse vluchten vanuit Miami op twee internationale routes aangekondigd ingaande deze zomer. Een is Tel Aviv en de ander is Paramaribo. De vliegtmaatschappij versterkt hiermee haar positie nog meer in de Miami-hub.

Vanaf juli zal American Airlines ook de eerste en enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zijn die non-stop vluchten aanbiedt naar Suriname. Als nieuwe bestemming voor de luchtvaartmaatschappij wordt Suriname het negende land dat in Zuid-Amerika wordt bediend.


27 REACTIES

 1. Olie wordt niks, Blaka…

  Het beste is richten op landbouw , veeteelt en visserij. Want de wereldeconomie wordt een troep straks. Veel landen zulle straks geen geld hebbe om olie en goud en bauxiet en gas en allerlei producten/grondstoffen te kopen.
  Je gaat zien …boi.


  Maak melding

 2. Suriname wordt interessant sinds de olie reserves voor onze kust perspectieven bieden. Enkele jaren geleden werd Guyana ook interessant voor American Airlines, die per week 4 vluchten uitvoert (misschien nu meer). Ik ben benieuwd als de concurrentie positie van SLM niet in het geding komt. Time will tell.


  Maak melding

 3. Alsof er zoveel mensen amerika vs sur vliegen. Slm was meer dan voldoende. Waarom vliegen ze niet naar Guyana???
  gemodereerd

 4. Wát je heb gelijk met je schrijven, benny zo is het ook wat je mee bedoeld,alleen de industrie zullen altijd olie nodig hebben bovendien ik zelf zit nooit in Amerikaanse vliegtuigen ,met hun stomme vraag heb je zelf ingepakt, en hoelang ga je daar blijven, al rotzooi vraag van Amerikaanse vliegmaatschappijen, vlieg beter klm of slm finair britisch airways,


  Maak melding

 5. Suriname wordt interessant sinds de nieuwe regering, aangetreden is.
  Een naam en plaats in de wereld.
  Olie is maar een bijzaak, die goed is voor iedereen. Het is een kwestie van winst!


  Maak melding

 6. America is het land met de meeste corona doden, blijkbaar zijn er mensen die vinden dat we niet genoeg corona in Suriname hebben, daarom zetten ze de kraan van en naar America nog meer open.


  Maak melding

 7. @wat
  de prys van amsterdam paramaribo is nog steeds het zelfde, dus ga wat ander doen dan zomaar dingen te beweren waar je niks van weet, ik houdt het netjes want zo ben ik opgevoedt


  Maak melding

 8. Ja toch goedkope ticket naar Amerika, en bij elke vlucht wat goud meenemen voor Amerika.
  Wo Siting, en kinderen zwerven over straat te bedelen gaat goed. Top mang.


  Maak melding

 9. Mooi nieuws.😍! Goed voor het toerisme. Ben wel benieuwd naar de concurrentiepositie van SLM.
  Als de srd betaalverplichting blijft, zal de vraag naar srd lokaal toenemen en de srd krachtiger worden. Betere hub voor andere Caribische landen. Mooie ontwikkeling kortom.
  gemodereerd

 10. Het zal me niet verbazen als straks ook een rechtstreekse vlucht naar China, India en Rusland gaat. De koude olie oorlog is al begonnen.

  Bovendien is een paarse Coup of opstand zeer ongewenst momenteel. Nu toch een strafproces komt waarschijnlijk. Dus wat internationaal backup is ook welkom.


  Maak melding

 11. DAN IS HET AFGELOPEN MET SLM!!!!!!!!!!!ZOOOOOO ZIELIG.

  HOPELIJK MOGEN ZE VIA GUYANA TOCH GYANEZEN EN EXPORTWAAR ZOALS GROENTE EN VIS MEENEMEN VOOR HET HANDJEVOL SURINAMERS DIE PINAREN IN AMERIKA.

  WANT VLIEGEN MET DELTA IS TOCH ZEKER ZIJN VAN JE ZAAK EN JE GELD. DEN MANG LAI LAI PLANE IN OVERVLOED.

  EINDELIJK KOMT SURINAME BETER OP DE KAART. ALS ER NU GEEN TOERISME UITBARST IN SURINAME DAN WEET IK HET NIET. HET LIGT AAN ONDERNEMERS IN SURINAME IN DE TOERISME BRANCHE OM NU HUN SLAG TE SLAAN.
  VEEL EXTRA VEEL RECLAME MAKEN VOOR TOERISME NAAR SURINAME
  HOTELS GOED EN BETAALBAAR MAKEN
  ALLE TOERISTISCHE OORDEN SCHOONMAKEN. NETTE HUISJES BOUWEN
  WEGEN NAAR HET BINNENLAND GOED BEGAANBAAR MAKEN
  VEILIGHEID VERHOGEN. ZET MEER POLITIE POSTEN. WIE IEMAND BEROOFD GEWOON OPHANGEN.
  MAAK VERVOER VIA DE LUCHT EN WATER VEILIG EN GOEDKOOP. IS NU TE DUUR. 300EURO PP OM NAAR HET BINNENLAND TE GAAN ALS TOERIST. PLUS DEN PLANE BROKO BROKO
  STOP MET BOSKAPPEN.
  JAAG DE BRAZILIANEN DIE VIEZERIJ OVERAL MAKEN WEG.
  ER VALT FORS TE VERDIENEN AAN TOERISME.

  SURINAMERS KUNNEN NIKS PRODUCEREN. ALLEEN LANDBOUW. ZELFS GEITEN EN SCHAPEN KWEKEN LUKT ZE NIET. IEDERE DAG HUILEN ZE OVER DOKSEN EN KIPPENVOER.


  Maak melding

 12. Als we eenmaal uit de Covid-19 pandemie zijn zal het eco-toerisme een grote boost krijgen. Het is alleen jammer dat er geen geld is en er niet nu al investeringen kunnen worden gedaan. Te denken aan; renovatie bestaande resorts en de aanleg van nieuwe accommodaties in het binnenland, aanleg van steigers zodat boten veilig kunnen aanmeren, de aankoop van boten waarmee groepstochten kunnen worden gemaakt, opleiden van personeel/gidsen o.g.v. eco-toerisme, opzetten van websites om het natuurschoon van Suriname te promoten.
  Voor de binnenland bewoners is dit ook en kans omdat zij als geen ander alles van hun woonomgeving weten en dus als gids (is een betaalde baan) kunnen fungeren.


  Maak melding

 13. Zelfs Derby en Familie, hadden flink huisgehouden bij de SLM. Een gezamenlijke optreden tussen de SLM en de ALM werd door de KLM vroegtijdig geboycot. Het moest heten dat het strikt zakelijk was, niets persoonlijks.
  Vandaag AA line, morgen BA, en Luftansa, de Israelische luchtmacht komt zich ook vestigen en
  de nieuwe kolonisatie kan beginnen. Goedkope slaafse arbeiders die blij zullen zijn met een gereduceerde ticket richting America en Europa, terwijl Suriname niet gereed is voor veel eco- toerisme.
  De Surinamers, die overal hun vuil wegwerpen altijd dronken rondlopen en niet gemotiveerd zijn om te werken, omdat de ondernemers liever importeren dan te produceren. Het gevolg is dan, de verarming neemt toe, zelfs de kleine hosselaar moet wijken voor het kapitaal, en misschien worden ze geplaatst in een getto, waar ze elkaar kunnen doodschieten en gecriminaliseerd kunnen worden,


  Maak melding

 14. Covid is er om te blijven mensen, wat Suriname nodig heeft, is infrastructuur om volkstuinen op te zetten, zodat iedereen in iedere buurt kan produceren voor zichzelf.
  De dromers zien eco- tourisme, met veel werk voor opgeleide gidsen/ koeriers, dragers voor de witte mensen. Deze k-likkers, zijn de vernietigers van alle groei en ontwikkeling van Suriname. Hoe meer bezoekers hoe grotere importen en verkopen voor hen, ze dragen niet bij tot de ontwikkeling van Suriname voor de Surinamers.
  Het is een groep die dromen van een kassen stelsel, volgens Indiaas model, en wij zien al wie ze als gidsen en dragers willen laten functioneren.


  Maak melding

 15. Zo wat een positieve ontwikkeling in suriname dadelijk komt ook emirates naar surinamr en air india in mij ,jaren 80 niks niets suriname maakt vorderingen en ik hier pinaren met ijzige kou en ellendige antilliaanse en hollandse rotburen die mij stress en ellendig bezorgen mooie uitzicht voor suriname. Jammer dat er zoveel negatieve reacties zijn. Hier doet de blanke regering niets voor de arme gewone mensen. In suriname begint hoop aan de horizon te gloren. Valuta en genieten. In nederland siberische kou en rot duivelse stress buren en mensen. Kortom veel stress en weinig echte leven.


  Maak melding

 16. @Wendy
  “Alsof er zoveel mensen amerika vs sur vliegen. Slm was meer dan voldoende. Waarom vliegen ze niet naar Guyana???”

  Vrij eenvoudig Wendy
  American heeft een goedkoper in te zetten vliegtuig binnen een veel betere operatie en heeft vanuit Miami 99 bestemmingen in de VS.
  SLM vliegt met een oude B737 via de Antillen en Port of Spain onregelmatiger en onbetrouwbaarder.
  American gaat nu de markt ontwikkelen zodat ze over een jaar of 4 volle kisten heeft als het olie gebeuren veel meer verkeer oplevert.

  U denkt dat SU het middelpunt van de wereld is en SLM kan bepalen wat er gebeurd.

  SLM had een net werk moeten opbouwen met partners in Brazilie /Amazonia toen er nog geen markt was. Nu zijn ze weer te laat want als dit gaat lopen zul je zien dat American naar noord Brazilie door vliegt en zelf passagiers gaat halen bij TAM en of Gol.
  gemodereerd

 17. @ LESLEY

  Jij bent toch geen Damsco ??? Die schreef irriterend altijd met de capslock toets aan !!!!!

  sari tori

  Jaco
  gemodereerd

 18. @ Kronto: Covid zal misschien blijven, maar er zal een dag aanbreken dat covid onder controle kan worden gehouden. Net als hoe Dengue, Malaria, Zika, Gelekoorts er nog steeds zijn, maar voor een aantal zijn er wel permanente middelen om niet besmet te raken. We hebben ook de Spaanse griep gehad in 1918, waarbij ook miljoenen slachtoffers zijn gevallen. En, er zullen nieuwere virussen ontstaan (of door de natuur, of door mensen gecreeerd vanwege zgn. onderzoeksdoeleinden). Het leven zal doorgaan. Covid is een zware beproeving van de 21ste eeuw.


  Maak melding

 19. @StevieR
  Moet het paard sterven terwijl het gras groeit?
  Want dat is precies wat er gebeurd op dit moment. Men houdt zich bezig met politiek en het volk crepeert, men heeft geen idee hoe de problemen op te lossen en de noden te verzachten, geen gevoel of compassie voor het land, het is alleen maar, macht vergaren, schaarste creëren en met de vinger naar anderen wijzen om te heersen.
  Een volks opstand is reeds aan het borrelen, en wat doet de regering? Men is bezig Amerikanen, onder het mom van zogenaamde toerisme, het land komen exploiteren.
  Bouterse en de militairen zijn bobo’s, te vergelijken bij wat het volk zou kunnen doen, laat de regering daar rekening mee houden. Men lokt volkeren moord uit, en dat moet voorkomen worden.


  Maak melding

 20. Erg goed, een maatschappij waar je van op aan kunt, afspraak is afspraak, goed voor SLM krijgen gratis een voorbeeld voorgeschoteld, als ze precies het zelfde doen, zullen sterk vooruit gaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.