64-jarige man en auto al 3 weken nergens te bekennen

7
64-jarige man en auto al 3 weken nergens te bekennen

Dit is de 64-jarige Lodart Aside. De man is al 3 weken niet huiswaarts gekeerd meldt het Korps Politie Suriname (KPS). De Surinaamse politie heeft daarom een opsporingsbericht van hem naar buiten gebracht

Aside, die aan de Sewnandenstraat in disrict Wanica woont, heeft al 3 weken niets van zichzelf laten horen. Zijn woning was gesloten aangetroffen, terwijl zijn voertuig, een grijs gelakte Toyota Ist met kenteken 55-34TP nergens te bespeuren is.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Houttuin op de telefoonnummers 372544, 372588, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Misschien is hij naar het binnenland vertrokken met vrienden, hoop dat met deze meneer niks ernstigs is gebeurd, en dat hij snel bij zijn familie mag zijn?


  Maak melding

 2. Familie en vrienden, hebben veel vragen?
  Waar is hij, hoe is het met hem, leeft hij nog?
  Ik hoop dat dat familie en vrienden, samen met de opsporingsambtenaren, de achtergrond van hem uitpluizen en tot een oplossing komen.


  Maak melding

 3. Maripa ko, hij is samen met zijn auto spoorloos, een groep vrienden zou de auto ergens op Atjonie of Apoera achterlaten, want een auto verder meenemen in een korjaal of vliegtuig zal moeilijk gaan.


  Maak melding

 4. Pas na 3 weken is alarm geslagen ?????? Als deze man is overleden is hij, helemaal verrot door de klimaat in Su !!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.