Man steelt bromfiets van vrouw bij markt

10
Man leent bromfiets van vriend en komt daarna niet meer terug
Bromfiets in Suriname (voorbeeldfoto)

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op maandag 1 februari B.S. (22) voor diefstal van een dames Yamaha bromfiets aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een mevrouw deed aangifte van diefstal van haar bromfiets bij de politie. Zij verklaarde dat zij haar bromfiets voor de markt had achtergelaten. Echter had zij het rijtuig die makkelijk start door het te duwen, niet op slot gedaan.

Toen zij terugkeerde van de markt zag zij dat haar bromfiets was weggenomen en schakelde de politie in. Volgens een getuige had een manspersoon die aan de overkant van de markt stond de bromfiets weggenomen.

De politie stelde een onderzoek in en werd B.S. kort daarna met het rijtuig in zijn bezit aangehouden. Hij ontkende de bromfiets te hebben weggenomen en gaf de politie te kennen dat hij het rijtuig had geleend van een goede vriend. Hij viel echter door de mand, want hij werd positief herkend door de getuige.

B.S. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.


10 REACTIES

 1. Dat ze niet met hun poten af kunnen blijven van andersmans spullen is een chronische ziekte. Hij is ook een pathologische leugenaar. Opsluiten deze abanie
  gemodereerd

 2. Als je tegenwoordig in Suriname je bromfiets niet afgesloten achterlaat, moet je eigenlijk gestraft worden omdat je de politie onnodig meer werk geeft dan ze al hebben.


  Maak melding

 3. Gelegenheid maakt de dief, maar eigenlijk moet je, met je poten van andermans spullen afblijven.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Glenn, niet overal is de kans van diefstal even groot hoor, in Japan, Singapore of Ruanda is de kans van diefstal wel heel erg klein. In Suriname is de kans dat je bromfiets gestolen wordt vele malen groter dan dat het niet gestolen wordt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.