zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Siebrano Pique aangehouden als lockdown overtreder'

‘Siebrano Pique aangehouden als lockdown overtreder’

-

Does Travel - naar Suriname

Activist Siebrano Pique (archieffoto) is afgelopen nacht in Suriname aangehouden. Diverse Surinaamse media beweren dat hij de lockdown regels zou hebben overtreden. Hij werd zou daarvoor overgebracht zijn naar de Politie Academie, waar hij de nacht moest doorbrengen.

Pique staat bekend als een tegenstander van de lockdown in Suriname. Gister nog uitte hij zijn misnoegen over de maatregelen in Suriname. Hij zei daarover “We moeten vechten voor onze vrijheid. Lockdown brengt geen vruchten met zich mee, lockdown vernietigd de economie, onze levensstijl en onze vrijheid. We gaan vechten voor onze vrijheid. Genoeg is genoeg!

Dit weekend is er weer sprake van een totale lockdown die ingegaan is op vrijdagavond en duurt tot maandag 05.00u.

UPDATE: Volgens Siebrano zou hij beschikken over een toestemmingsbrief waarmee hij tijdens de lockdown gewoon op straat mag. Hij plaatste deze brief zojuist online:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

42 REACTIES
 1. Deze baviaan en drugsdealer is hardleers. Hij denkt God in Frankrijk te zijn. Hij is net zo dom en achterlijk als zijn familie. Corona maakt geen.onderscheid of je mens of dier bent. Hij zal spoedig tussen 6 planken verdwijnen. Wat een vervelende ongeschoolde kwast. Om negatieve aandacht vragen. Hoop dat zijn.moeder nog leeft om hem de aandacht te geven die hij zoekt.


  gemodereerd
 2. Percival want jij bent degene die dat beslist. Jou zouden ze moeten ….e…. vul maar zelf in. 👿🤥👿


  gemodereerd
 3. Die paarse djamoe ede zal het nóóit leren. Ik leer:tegenwoordige tijd; ik leerde: verleden tijd. Si brain no iets leren: VERLOREN TIJD.


  gemodereerd
 4. “We moeten vechten voor onze vrijheid. Lockdown brengt geen vruchten met zich mee, lockdown vernietigd de economie, onze levensstijl en onze vrijheid. We gaan vechten voor onze vrijheid. Genoeg is genoeg!“

  Deze onzin moet Pique zeggen in de gezicht van de nabestaanden van Covid overledenen. Deze man is knettergek.


  Maak melding
 5. Ze moeten hem opsluiten samen.met iemand die aan covid 19 is overleden. Of hij dan de ernst van deze overdraagbare ziekte zal begrijpen? Ik denk het niet. In Spanje lagen zelfs de Covid doden op straat. Geen plaats in de mortuariums om ze op te bergen. Anderen lagen in zwarte zakken langs de kant van de weg. Deze pique probeert anderen de dood in te jagen, die net zo dom zijn als hij zelf is.


  gemodereerd
 6. langzaam maar zeker een dossier opbouwen van zijn crimineelgedrag en als het dossier dik genoeg is, hem oppakken, een proces-verbaal brengen en daarna naar de rechtbank voor een vonnis.

  Gewoon een juiste criminele daad afwachten, waar hij jaren achter de tralies gaat, oa voor de openbare orde en rust verstoren, coronaverspreider en of gevaar voor de maatschappij, idioot. Hij moet tegen zichzelf en de voor anderen beschermd worden, omdat hij een heel grote gevaar is voor de maatschappij.

  Zijn gedrag en uitspraken zijn niet normaal. In vele westerse democratieën was hij al heel lang in een gesticht geplaatst, zijn hoofd kaal geschoren en geshocked. Daarna weer los gelaten in de maatschappij omdat men niets meer van hem te vrezen heeft voor de rest van zijn leven.


  Maak melding
 7. P’kin kes kesi zal alles doen om wat aandacht te krijgen. A.u.b negeren! Anders worden we steeds opgescheept met “nieuws” over een gefrustreerde aap..


  gemodereerd
 8. doeleinden??
  leuke dc als die echt die brief gemaakt heeft.
  die kan je gelijk ook uit zijn positie zetten.
  mensen die voor hun eigen onderhoud ergens anders naar hun kostgrondje e.d. moeten, mogen niet eens
  en zo’n randdebiel die niets te maken heeft buiten een gesticht krijgt een toestemmingsbewijs?
  wat is zijn motivatie aan de dc geweest om dat bewijs te krijgen?
  sarie torie weer dat leidinggevenden gewoon weer eens falen.
  net als het feit, wat je hier vaker al hebt kunnen lezen
  100 personen opgepakt en minder boetes uitgeschreven?
  behoren alle 100 dan niet een boete te krijgen?
  alles rammelt er maar in dit land…. zo wordt het echt nooit wat


  Maak melding
 9. Men moet deze man in het donker opwachten en met een tjaplati keihard op dat waterhoofd van hem slaan. Als er een holle klank te horen is dan weet je dat er niets in dat hoofd van hem zit.
  Nb: Ipv een tjaplati kan men ook een pollepel gebruiken.


  Maak melding
 10. Stel deze man raakt besmet (Covid-19) en moet dan naar het ziekenhuis. Hoe zit het dan met het recht op een vrij en veilig leven van het verplegend personeel en hun kinderen die thuis op Mama of Papa wachten?!


  Maak melding
 11. Broek laten zakken en over de toonbak en met schoolbordlat flink zwepen. Dient ook als afschrikkingsmiddel voor anderen die het niet zo nauw nemen met de lock-down.


  gemodereerd
 12. Mensen moeten wel goedt bedenken wat men allemaal hier schryft,want de man heeft ook rechten,en men zegd ook ,Dont jugde the book by the cover.
  jullie veroordelen maar,niet dat ik overal mee eens ben,nee. Maar daar heb je de politie voor.
  En waarom zou hy geen Toestemmeing brief kunnen of mogen hebben? mischien heefd hy wel een goede reden voor,dat is toch mogelyk
  jullie moeten ophouden als krabben te gedragen, de man komt toch voor zn rechten op?
  wat dat ook moge zyn ,dat mag en is niet verboden, jullie willen Democratie maar weten je niet democratisch te gedragen ,laat ik het zo duidelyk maken.
  een ieder is verantwoordelyk voor zyn of haar gedrag, dus je hoef niet met hem eens tezyn
  But let it be


  Maak melding
 13. De vraag is hoe kan hij een dispensatie brief krijgen van de dc???? Dat moet de politie gaan onderzoeken want hij heeft een dispensatie brief dus met andere woorden hij was niet illegaal


  Maak melding
 14. rbrown….. goed reden?

  kom maar op met enig plausibel geval dan.
  op komen voor zijn rechten? en wanneer deed hij dat onder bouta bewind?
  anderen willen vergelijken met krabben? terwijl dit 1 van de grootste krabben is die er rondloopt in suriname.

  je loopt te zeuren op wat mensen hier zeggen of schrijven…
  is dat ook niet een recht? het hebben van een eigen mening?
  dus je hele domme opmerking is al on-democratisch als maar zijn kan, om anderen hun mening te willen ontnemen


  Maak melding
 15. Dat is een Surinaams probleem daar kunnen we niets aan doen het lig niet aan pique alleen.We kunnen ons moeilijk aanpassen aan veranderingen.pas als we naar Europa komen gaat dat heelveel moeite in beslag nemen


  Maak melding
 16. Het brief is door de Dc correct omschreven voor zijn doeleinden
  Hij heeft alleen Pech gehad dat zijn Doel Beëindigd werd door de Politie
  Doeleinden is een Wijd begrip Mischien was hij onderweg naar zijn schatjes of familielid of eventueel onderweg naar het Politie bureau wie zal het zeggen Mischien de Dc
  Maar deze man is verslaafd aan aandacht trekken hij verzint telkens iets Nieuws ben benieuwd met welke brief en van welke Ambtenaar onder dienst van de Huidige Regering hij weer een Volmacht gaat krijgen
  Ik wens hem succes deze Man is Bekender dan Lobo onze Grootste Grappenmaker van Suriname


  Maak melding
 17. Volgens info worden geen papieren toestemmingsbrieven meer afgegeven. Oude brieven bleven geldig. Digitaal zou controle plaatsvinden. Plotie zou beschikken over een lijst. Is die brief van deze zgn activist vals? Hij is terecht overgebracht omdat zijn naam niet voorkwam op de lijst. Boete betalen.


  Maak melding
 18. rbrowny met y , , he meneer Y , is die pique een holmaatje van jou , aan je reactie te zien wel , jullie houden van elkaar he h..o , nou doe dat ergens anders en niet hier op WTK viespeuk , , en als je vriendje echt die toestemmingsbrief van de DC Mw Joden heeft gekregen????? , met als argument dat je maatje pique voor doeleinden ????? de straat op mag tijdens lockdown uren.
  nou meneer Y jij kent hem het beste leg ons dan maar uit wat voor doeleinden hij op straat mag.


  gemodereerd
 19. rbrowny met y , pique is toch jou vriend , leg ons dan uit wat er bedoelt wordt in de toestemmingsbrief met : voor doeleinden , jij moet het weten toch.


  Maak melding
 20. Mw Joden is een Para idioot, waar haalt zij deze bevoegdheid vandaan. Laat ze dan al heel de gemeenschap van Para een vrij brief geven om tijdens de lockdown en avondklok tij en ontij op straat te paranderen. Deze regering moet deze zogenaamde hersenloze dc deze functie afpakken. Ze kan beter vis onder de markt gaan verkopen. Dagelijks sterven er mensen door de Covid 19 en deze dc van Para geeft haar dezelfde soort dorps ïdioot een vrij brief. Dit terwijl de regering zijn best doet om de verspreiding van Covid in te dammen. Het zorg personeel werkt zich dagelijks uit de naad. Deze gast Joden direct ontslaan. Zij geen knip voor haar neus waard. Maakt ons land belachelijk.


  gemodereerd
 21. Het stond fout geschreven “doeleinden “ moet zijn maak einde aan zijn doel.
  Dus was hij onderweg naar bosjebrug.

  Sari tori
  Even jacko na-apen


  Maak melding
 22. Soso lobi 7 februari 2021 At 02:30
  Volgens info worden geen papieren toestemmingsbrieven meer afgegeven. Oude brieven bleven geldig. Digitaal zou controle plaatsvinden. Plotie zou beschikken over een lijst. Is die brief van deze zgn activist vals? Hij is terecht overgebracht omdat zijn naam niet voorkwam op de lijst. Boete betalen.
  ============================
  ============================
  Dus dat… kijk naar de uitgiftedatum Digitaal moet Digitaal zijn voor ieder1 en als de brief vals is dan zal deze drugsdealer wel meerdere paspoortnummers hebben!


  Maak melding
 23. Lockdown vernietigd onze economie zou hij gezegd hebben. Heeft deze man ooit gewerkt dat hij over economie praat? Is die ongeschoolde plotseling een econoom geworden? Man, ga toch werken!


  Maak melding
 24. Meneer Pique vond het niet nodig om zijn vrijheid te bevechten toen Bouta op de stoel zat. Niet Corana lockdown heeft het land naar de ondergang geholpen, dat heeft Bouta gedaan. Hij is een veel gevaarlijker virus gebleken, die het land zodanig besmet heeft dat het veel moeite gaat kosten deze kankergezwel uit te roeien.🤢☹🙁


  Maak melding
 25. Dus hij heeft een machtiging. Om wat voor reden dan? Nog een extra aanklacht dombo
  of een vervalsing of hij heeft gelogen om deze machtiging te krijgen.
  De man of vrouw die hem deze machtiging gegeven heeft direct ontslaan.
  Die agenten houden geen afstand, hij gaat een klacht indienen


  Maak melding
 26. Meneertje wil graag in de krant komen te staan op de foto ,hij wil CURTUS HOFWIJKS SPELEN,…..deze KOBIESKEER.of denkt hij dat ie Mandela is.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES