Notoire orchideeën dief aangehouden in Nickerie

9
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De politie in Suriname heeft een 44-jarige verdachte aangehouden, die het tot een gewoonte maakte om orchideeën van mensen weg te nemen in het district Nickerie. Hij is op maandag 1 februari door de politie van het bureau Nieuw Nickerie voor diefstal van vier orchidee planten aangehouden meldt het Korps Politie Suriname

Zodra deze verdachte R.R. doorhad dat er aangifte tegen hem was gedaan en dat de politie naar hem op zoek was, bracht hij de planten terug. Hij liet de planten dan achter bij de buren of in de directe omgeving, waar hij het feit had gepleegd.

Toen R.R. zich weer schuldig maakte aan diefstal van orchideeën, deed de benadeelde aangifte bij de politie van Nieuw Nickerie. De aangeefster verklaarde aan de politie dat deze verdachte twee potplantjes en twee orchidee planten had weggenomen.

De wetsdienaren spoorden hem vanaf dat moment op, waardoor R.R. wederom de gestolen planten terugbezorgde. Echter liet hij deze bij een over buurvrouw van de aangeefster achter, met het verzoek deze aan haar te overhandigen, daar de vrouw sliep.

De verdachte werd kort daarna door de politie aangehouden en heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.R. in verzekering gesteld en zijn de planten afgestaan aan de rechtmatige eigenaar, meldt de politie.


9 REACTIES

 1. Nu broek laten zakken en over de schoolbank heen. Met een dikke laat met de billenbloot. Au au au en nooit meer stelen.
  gemodereerd

 2. wat een herzenloze delict, moet deze man niet werken voor de weder opbouw van suriname.
  gemodereerd

 3. Ik geef deze orchideeën dief de tip om de Centrale Bank van Suriname leeg te roven. Ga zien wie hem komt ophalen. Maar iemand die verknocht is aan de natuur wordt effe gauw opgehaald door de zonen van Hermandad. Mooi land is Suriname.
  gemodereerd

 4. Er zijn maar weinig van dit soort eerlijke dieven in Su. Leg de man een boete op en laat hem gaan, immers de benadeelden hebben hun bezittingen weer terug.


  Maak melding

 5. Ai baja, noti no veilig moro na Sranang ! Maar di is geen nieuws vind ik, gewoon om lachen mang !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Hij is een eerlijke dief en is nu genoeg gestraft.Politie laat hem gaan en ga jullie nu Boefdraad snel opzoeken , jullie verwende niets doeners.
  gemodereerd

 7. Ik kende een heel eerlijke man in Suriname, man was al boven de 50, maar er was iets dat hem triggerde. Hij kon niet van planten afblijven. Verder was hij een eerlijke, lieve hard werkende man. Alleen de bloemen en planten oefende een grote aantrekkingskracht op deze man. Hij was verknocht aan het groen, het groene vingers en was verliefd op de natuur. Misschien heeft de wereld van vandaag zulke mensen, leiders nodig. Mensen die gaan voor de schoonheid van de natuur. Geen oorlogshitsers, zakkenvullers, vrouwenmisleiders, mensen die van het arme volk stelen. Geef mij maar een paar dozijn van zulke mensen.
  Of moeten we de Bouta’s, de Adhins, de Boefdraads van deze wereld koesteren???
  Schaamteloos van het volk stelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.