First lady doneert SRD 10.000 aan 25 sociale instellingen

18
First lady doneert SRD 10.000 aan 25 sociale instellingen

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft in de Congreshal aan een 25-tal sociale instellingen een donatie gegeven in het kader van de verjaardag van president Chandrikapersad Santokhi op woensdag 3 februari. Door tussenkomst van een aantal donateurs zijn deze instellingen op vrijdag 5 februari in de watten gelegd.

Vorig jaar was de presidentsvrouw reeds gestart om een bezoek te brengen aan de sociale instellingen van Suriname en hen te gedenken met een schenking, maar door de COVID-19 ontwikkelingen kon dat traject niet helemaal worden afgerond.

Dit jaar wordt deze actie voortgezet en is het bedoeling dat landelijk alle instellingen een bezoek mogen verwachten en daarbij een geste ontvangen. De Surinaamse instellingen hebben elk een cheque ter waarde van SRD 10.000 in ontvangst mogen nemen.

De vertegenwoordigers van de instellingen hebben aangegeven blij te zijn met de geste afkomstig van het Instituut van de First Lady, omdat de geste goed gebruikt kan worden in een periode waarbij velen het moeilijk hebben.

Bekijk ook:

18 REACTIES

 1. Here’s to you , you deserve a standing ovation First Lady. Don’t forget; Pecunia non olet. As mister Meriba makes people happy, as mister Brunswijk makes people happy ,so does this lady. Indeed, there’s no difference, it’s all good. People were complaining about Meriba. If you accept Brunswijk ,automatically you have to accept Meriba. If you accept them both ,the path to the almighty becomes nearer. Here’s to the First Lady.
  gemodereerd

 2. Johannes
  6 februari 2021 At 12:37
  Uit welke pot komt Srd10000.(van de belastingbetalers of van haar zelf)

  Staat ook vermeld in het artikel. De gift komt van donateurs die het mogelijk hebben gemaakt dat de vrouw van de president dit geweldig gebaar maakt. Voor haar geldt hetzelfde : algemeen belang voor het eigen belang. Wat ben ik blij met dit gebaar.


  Maak melding

 3. Pe’ Ingridt de’,Tjing tori zal ze denken.donatie ?dit moet de regering maandelyks aan deze instituten overmaken, nu moeten ze elke keer een aalmoes ontvangen van wie dan ook.
  dit zyn nou net de ingangen voor coruptie, wat lykt op een weldaadt maar niet zo bedoeldt is
  allemaal politieke spelletjes waar je misselyk van wordt.


  Maak melding

 4. We kunnen zo langzamerhand gaan spreken over de regering Chantoklaas en Gudupa. Regeringsleiders moeten niet a la dol cadeautjes uitdelen, ze moeten ervoor zorgen dat het goed gaat in het land, waardoor gezonde personen en instellingen, die de handen uit de mouwen steken, zichzelf kunnen bedruipen.


  Maak melding

 5. First lady, waw…..wat een daad. Prachtig. Wellicht dat je in bed je “ MAN”, kan adviseren om op dit terrein, een goed beleid te formuleren. Dan zouden dit soort druppels olie op de hete plaat overbodig zijn. Kan je lekker gaan schoppen met die 10.0000 srdtjes . Veel schop plezier alvast.


  Maak melding

 6. rbrown
  net zoals de ndp deed noh, maandelijks een bedrag overmaken. mar niet naar deze instellingen maar naar hunzelf toch.
  Als je er misselijk van wort heb ik een advies voor je. pak je twee handen en knijp je keel dicht, dan verdwijnt die misselijkheid vanzelf
  Henkes
  zo is het maar net. Zo te lezen ben jij de enige hier die in staat is om logisch en in het belang van het land te denken dus zonder voorkeur voor welke partij dan ook.
  gemodereerd

 7. Top gedaan First lady.

  Maar… zoals u kunt lezen, ondankbare achterlijken, het zal nooit goed genoeg zijn.

  Daarom is het onnodig om rekening met ze te houden. Ik verwacht na de pandemie, mooie projecten. Projecten op niveau, conform het oorspronkelijke plan.


  Maak melding

 8. door tussenomst van donateurs?
  dat betekend nog niet dat het geld van donateurs komt.
  waar komt dat geld vandaan?
  als de staat betaald? zijn we allemaal donateurs, dus het hele verhaaltje is al onzin


  Maak melding

 9. Dit eenmalig gebaar slaat nergens op. En hierna wat dan. Dit is aandacht vragen. Doe het maandelijks dan is het echte hulp.
  gemodereerd

 10. @Esmerald, als er iemand achterlijk is dan bij het wel.
  Hou toch liever je kop! Wordt je betaalt? Ga een andere baan zoeken!
  De sociale instellingen moeten krijgen wat ze toekomt.
  En niet steeds een druppel op een gloeiende plaat krijgen.
  Laat Chan daaraan gaan werken! En we hebben geen zin in dit soort toneelstukjes. Laat Melissa doen wat ze moet, maar dit komt niet uit haar eigen zak.


  Maak melding

 11. @cornel,
  Wie denk je wel dat je bent stomme lul.
  Je bent zo stom cornel dat je niet eens snapt dat het geen overheids instellingen betreft.
  De president moet helemaal niets stommerik en de First lady nog minder.

  Wat denk je wel, dat je met je paarse gatwerk in een hangmat kan liggen en de president je gaat voeren.
  Mooi niet, laat zelf je handen wapperen stomme idioot.


  Maak melding

 12. Goed gezegd Esmerald , tegen die paarse lul cornel , hij is zo jaloers dat deze First Lady wel goed werk kan doen , want de vorige ex heks lady deed als of , maar greep ook uit de staatskas voor eigen belang , en zie ook weer die holmaatjes van cornel , henkes , rbrown , johannes , paki-rat-igri , saaftinge , , zijn telkens de kluts kwijt , , langzamerhand gaan deze paarse stronthopen op in de natuur , nog een regenbui en de grond heeft die stront tot zich genomen.


  Maak melding

 13. Mooi gebaar, deze instellingen zijn broodnodig na het destrateuze beleid van die opperrat Bouta. Hier kan die slet Ingrid B nog een voorbeeld aan nemen. Het enige wat die deed was graaien. Kowlo rovers.

  Regering vooral zo doorgaan!!!!!!!!!!!!!!!!! Je doet goed werk!!!!!!!!!!!! Lang leve de VHP
  En weg met de NDP(Nationale Dieven Partij)


  Maak melding

 14. Ik hoop dat de gekozen instellingen het geld ook goed zullen gebruiken, want Surinamers hebben heel diepe zakken. Het zal niet de eerste keer zijn dat het geld onderweg ineens verdampt. 😏 Trouwens een heel bewonderwaardige handreiking van Chan. We zitten op de goede weg.👍


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.