Brunswijk helpt drinkwaterprobleem Stichting Hoop voor Kinderen oplossen

11
Vp Brunswijk helpt drinkwaterprobleem Stichting Hoop voor Kinderen oplossen

Stichting ‘Hoop voor kinderen’ in Suriname, kampt al geruime tijd met een slecht functionerende waterinstallatie. De Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft in samenwerking met vice-president, Ronnie Brunswijk dit euvel verholpen.

De vp die kinderen een warm hart toedraagt, zegde onmiddellijk zijn hulp toe. “De regering Santhoki/Brunswijk staat ervoor dat eenieder in Suriname toegang moet krijgen tot gezond en betrouwbaar drinkwater. Dat is ook het motto van de SWM”, citeert Clifton Linga, hoofd Technisch Dienst SWM.

De SWM directeur reageerde gelijk op de brief van Anthony Chin A Fat, directeur van de Stichting ‘Hoop voor kinderen’. De SWM trof in samenwerking met de VP gelijk duurzame maatregelen. Thans hebben de kinderen de hele dag door, zowel boven als beneden de beschikking over leidingwater.

Anthony Chin A Fat heeft zich na het overlijden van zijn echtgenote ontfermd over de kinderen. “Een goede vader laat zijn kinderen niet in de steek”, benadrukte hij. Samen met de algemeen directeur en een handjevol medewerkers hebben zij de zorg over 56 kinderen.

Het gaat om kinderen die met een traumatische gebeurtenis te maken hebben gehad, in de leeftijdsklasse 2 tot 22 jaar. De directeur is van mening dat de ontwikkeling van het kind hoog staat. Als je de ontwikkeling van het kind wil bereiken moet het kind ook gezond zijn. Gezond drinkwater is daarbij een van de essentiële dingen.


11 REACTIES

 1. Geweldige actie van de regering Santokhi / Brunswijk: samenwerking tussen een gladharige en kroeskop is een teken van saamhorigheidsgevoel. Dit is het ! Deze regering heeft oog voor de toekomst van Suriname en geldt dat iedereen gelijk is. Geen voortrekkerij, geen voedselpakketten voor het volk, geen vernederingen meer … ik zie gelukkig de lange rijen niet meer.Bravo !


  Maak melding

 2. @Paul, jij bent de allerlaatste die moet praten over solidariteit, valse schijnheilige, onreine racistische hond die je bent. Jij ,Hedwig en Vincent. Het valt niet uit te sluiten dat jij ook onder die namen opereert . Misschien heb je zelfs meerdere, yu beest, laag- bij- de- gronds aardvarken dat je bent!


  Maak melding

 3. Imago verbetering voor Brunswijk en Santokhi. Ha,ha,ha. Wereldnieuws. Loodgieters een uitbouw van buizen laten aanleggen naar de bovenste verdieping van het schoolgebouw. Ze grijpen dit soort vraagstukken aan om de grote problemen van het land te ontlopen. Je kan de regering Santokhi – Brunswijk toch niet serieus nemen?


  Maak melding

 4. Pakiratigri
  Waarom zijn domme mensen altijd zo opgefuckt.
  Hé lijk gaan schelden en kracht termen gebruiken.
  Ps Paul heeft meer Sranan gevoel dan dat jij ooit zal hebben.
  En gevoel komt uit je hart .
  Ik vraag me af of jij nog een hart heb.

  Sari tori zo als jacko zou zeggen.


  Maak melding

 5. Had de SWM niet eerder kunnen optreden voor het drinkwater probleem
  Zo zie je maar je moet Contacten hebben in Suriname om iets gedaan te krijgen
  Zonder bemiddeling van de Vp zou dit probleem nog lang kunnen duren
  De SWM moet uit zichzelf optreden om de bevolking te helpen aan drinkwater of moet de Vp weer een telefoontje plegen om de slapende leidinggevende wakker te schudden


  Maak melding

 6. Aub geen racisme, daarmee komt het land niet vooruit, ok bovendien wat Brunswijk doet is toch goed, santokhi is met zijn medewerkers altijd op kantoor om alles te evalueren, dat kan je van dief bouta kut zak, niet zeggen,ik zeg mensen een pluim voor deze regering, en laten wij deze regering blijven steunen, dit ons democratisch kans, daar moeten wij mee doen ok,
  gemodereerd

 7. Deze twee Santokhi en Brunswijk brengen Suriname welvaart en voorspoed. Jammer voor valse profeet Pakiratigri die zijn parapaardje de ndp heel ver ziet wegvallen. Racisten en fascisten van die beweging is met wortel en tak uitgeroeid. Dit doet bij de weinigen die overgebleven zijn zeer !


  Maak melding

 8. Ik reageer niet vaak maar Paul jij bent de grootste racist hier op waterkant. Dus kijk eerst naar je zelf.
  gemodereerd

 9. Lach maar robgetverderie, schaam je je niet, dat je o zo geprezen opa D dit soort eenvoudige zaken niet kon oplossen? Néé, alleen maar roven en leegroven kon die paarse ratten bende. Pe a moni de en pe boefdraad de? Rustig aan, opa D zijn beurt komt nog. Tek joe ai loekoe, paarse djamoe ede


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.