Veertienjarig meisje verzint ontvoering en verkrachting

15
meisje in Suriname
Foto ter illustratie

Een 14-jarig meisje, dat op woensdag 3 februari aangifte van ontvoering en verkrachting deed, heeft dit verzonnen. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

Het meisje deed aangifte bij de politie van het ressort Centrum. Zij gaf aan dat zij door twee onbekende manspersonen in een witgelakte auto zonder kentekenplaten tegen haar wil was meegenomen. Verder verklaarde zij door de meerijder te zijn verkracht, waarna zij op straat is gedumpt.

De Politie van het ressort Centrum droeg het onderzoek van deze zaak over aan de afdeling Jeugdzaken. Uit het voorlopige onderzoek van Jeugdzaken en tijdens het verhoor van de minderjarige is komen vast te staan dat er geen sprake is van ontvoering en verkrachting zegt de politie.

De Surinaamse politie afdeling Jeugdzaken onderzoekt deze zaak verder.


15 REACTIES

 1. Dit is een schreeuwen om hulp. Een kinder psycholoog dan bedoel ik geen Lilian Ferrier want die heeft een psychiater nodig om dit 14 jarig meisje de juiste hulp te bieden die zij nodig heeft. Er is zeker iets aan de hand met dit kind. Hopelijk schakelt de KPS samen met haar beide ouders eenpsycholoog in. Dit kind heeft dringend hulp nodig.
  gemodereerd

 2. Marcel, dat is lang en wreed.
  Laat ze desnoods de cellen grondig schoonmaken terwijl deze op slot zijn. Ze zal ervaren wat het betekent opgesloten te zijn voor valsheid in geschrifte.
  Inderdaad een schreeuw om aandacht.
  Ze volgt geen onderwijs dus ing e foega
  gemodereerd

 3. Wendy
  Dat heb jij regelmatig gehad hè .
  Een goede fongfong .
  Heeft het wel geholpen bij je.
  Volgens mij niet hè.want je kraamt nog steeds onzin uit.
  Je heb nu nog steeds regelmatig een stevige pak rammel nodig op je bil.
  Hoe voelt dat niet leuker hé
  Waarom wens je dat wel aan een meisje van 14 jaar toe.
  Dat kind heeft hulp nodig.
  Je lost niet alles met geweld op.
  Waar zijn je normen en waarden gebleven.
  gemodereerd

 4. Tipje van een HELE GROTE SURINAAMSE IJSBERG toch ?
  Zielig hoor en dat meisje heeft zeker hulp nodig !!!!!;maarrr Meer Nog….De OUDERS en Omgeving. ZOGENAAMDE VRIENDINNEN etc.. Het is de Opvoeding !! Aangeleerd Gedrag !


  Maak melding

 5. @Wendy, de tijd van pakslag is voorbij. Dat kind heeft aandacht nodig. Je kan als ouders zelf op onderzoek gaan. Ga samen tegenover elkaar zitten en kijk in elkaars ogen en geef haar geborgenheid. Als ouders zijnde stel vrij, vertel haar dat een moeder/vader bent en tevens je beste vriend. Want als iets met haar gebeurt dan heeft mama/papa of je best vriend pijn of verdriet, die andere niet direct kunnen voelen. Ze ook dat je schouder of schoot altijd een plek leeg staat voor haar om haar verdriet uit te huilen/praten. Organiseer ook iets samen te doen, om aan te voelen bij welke ouders een kind vrij voelt om te praten/delen. Om de beurt mag zij iets plannen om iets te gaan doen, ravotten, winkelen, uitgaan. Beloon ook een kind complimenten, ondanks een kind geen goeie cijfers behaald, zeg gewoon dat de volgende keer beter zal gaan en zo kan je ook achterkomen of geschikt is voor die school of opleiding. Ga als ouders zijn vanuit dat een kind kan presteren wat in zijn vermogen is. Niet iedereen kan professor worden, wij hebben ook in deze maatschappij stratenmaker, vuil ophalers, interieur verzorger etc nodig en zeg dat je trots zou zijn, dat ze op zijn eigen benen kan staan en om eerlijke manier geld verdiend.
  Vandaag ben ik een trotse moeder, dat mijn kind m’n beste vriend is en omgekeerd ook. Als wij samen zijn hebben lol met elkaar. Ik heb altijd gezegd waar Surinamers wij leven niet voor onszelf voor de buren en familie. En ik wilde dat niet, toen ik een kind wilde ben ik toch niet eerst gaan vragen aan de buren mag ik vanavond met m’n partner naar bed want willen kind of m’n God wat gaan buren zeggen als ze ons zien dan wij in verwachting zijn. Een kind nemen is je eigen verantwoordelijkheid en niet van het maatschappij. In een gezin moet veel gepraat worden, daarom is een maaltijd gezamenlijk nuttige zo belangrijk, dan je altijd vragen wie heeft wat te vertellen hoe zijn dag was en zo krijg je band met elkaar. Ik weet van mijzelf dat beide ouders ondernemers waren in hun eigen vak, morgens samen opstaan eten, kinderen naar school, pa ging eerder weg, ma later en wij van school kwamen was pa thuis en dientvrouw. Wij gingen ondertussen baden, schone kleren aandoen, aan tafel met m’n vader na het eten dan even rusten en huiswerk maken voor 16.00 uur moesten klaar zijn. Als ma met openbaar vervoer was weggegaan, gingen met z’n alle ma ophalen en daarna huis een boterham eten met ma tot uur 18.00 nog op het erf spelen, weer baden, pyjama aandoen, fruit eten en naar je kamer om 19.00 uur nog wat lezen en naar bed. En soms bracht m’n vader een van z’n werknemers naar huis dan mochten wij mee, hij tilde ons op om verder te slapen in de bus en daarna reed hij Koningstraat naar het restaurant Indonesia, onze favoriete restaurant. Onze eten werd apart opgediend en ik vermoed nu dat m’n vader had afgesproken dat wij die avond zouden komen eten. Elke zondag ging het gezin naar voetbal en 1 x per mnd stopte m’n ouders de kinderen van de beurt in de bus, gingen wij naar colacreek, Afobaka en soms weekend naar Albina. Ik heb een mooie jeugd gehad, waar veel aandacht was. Wij zijn allemaal goed terecht gekomen. Alleen vergeet ik nooit wat mijn vader zei, je school papieren en rijbewijs is meer dan een vent waard en dat klopt. Ik ben een trotse alleenstaand moeder met een lieve kind en mag niet klagen wat ik alleen bereikt heb. Praten en aandacht zijn de beste medicijnen voor alle kwalen.
  Als ik een advies mag geven is naar het programma op YouTube te kijken naar Nanny Jody Frost, zeer leerzaam, wij hebben baat bij gehad. En m’n kind zegt mama, als ik ouders word dan ga ik ook Jody Frost met m’n kind kijken, want dat heeft ons veel dichter bij elkaar gebracht. Wij zijn haar heel erg dankbaar
  gemodereerd

 6. Meisje heeft mentale problemen maar als hier in nederland je twee enge ogen aankijken nou dat is pas wreed en erg. Morgen overmorgen flink sneeuw verwacht en ijzige kou. Dus ik ga aan het werk. Doei


  Maak melding

 7. Beste anoniem bedankt van je mooie inspirerende verhaal.
  Ik heb het met veel plezier gelezen.
  Vooral over je vader.
  Ik vind dat vaders helden moeten zijn voor hun kinderen.
  Als een kind kan zeggen mijn vader is mijn held.
  Dat moet het streven zijn van iedere vader/verzorgen/stiefvaders


  Maak melding

 8. Het is de toekomstige van onze samenleving. Een betere onderwijs en begeleiding kan haar goed doen. Gezien de situatie die van het verleden is men in de onzekerheid. Een goed voorbeeld van ons kan iedereen doen veranderen maar de steun moet wel zijn. Laten we de steun met z’n allen bieden die het maatschappij nodig heeft. Dus niet naar een andere aanwijzen maar met open armen de hulp bieden.
  gemodereerd

 9. Enkele jaren geleden heeft in Ned een dochter haar vader(hoge pief bij de politie) ook vals beschuldigd. Die man is door het slijk gehaald, maar kreeg uiteindelijk een schade vergoeding gekregen. Hij heeft geen wrok naar haar. Ik weet niet waarom die meiden dat doen. Ik geloof dat een kind een ma en pa nodig heeft, dat geeft een bepaald evenwicht. Zeg maar yin en yang!
  Trouwens Jody Frost heeft geen kinderen, maar verteld wel hoe je ze moet aanpakken. De beste stuurlui staan aan wal zal ik maar zeggen.


  Maak melding

 10. Sommige culturen willen nog altijd dat vrouwen/meisjes als maagd het huwelijk ingaan anders ben je onrein en mag de man het huwelijk ongeldig laten verklaren.Misschien heeft het daarmee te maken en probeert zij op deze manier het feit dat ze geen maagd meer is goed te praten.En leugentje voor eigen best wil. Het moet niet zo zijn, maar het gebeurd helaas nog.
  gemodereerd

 11. Sorry dat meisje heeft hulp nodig dit dat, sluit dr ma pangpa fesi op. Lei beest!
  Niemand heeft het over iemands man, broer, neef of vader die onschuldig door haar praktijken kon vast komen te zitten of het beeld wat sterk is van dat mannen die dingen dat doen. Eeuwig zijn dit soort types ontschuldig en ze is maar net 14, dan met welke taferelen zal ze komen als ze 35 is. Sluit dr!!! Je zal maar nou een broer hebben die ze sluiten en iedereen maar denkt dat ze de waarheid spreekt, hele familie kapot. Ect. Duivels kind. 14 en dan al zulke geraffineerde dingen bedenken en doen?
  Je kan beter een straat hond in Africa helpen dan dit voor dr zielig vinden.. nogmaals, wie staat er bij stil bij die zogenaamde mannelijke verdachten die ze zouden zoeken als politie geen juist werk had verricht?

  Dus petje af voor de politie en bless our black man!!!!! Heb ja te maken met wie het wel of niet met me eens is. Sluit dr, hulp is te laat, rapport is al opgemaakt!

  Hou jaar in de gaten, viestie allatta!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.