Kompaan van dood aangetroffen Petrick Apai aangehouden

3
Door kogel geraakt rover vermoedelijk doodgebloed
Het ontzielde lichaam werd op 1 januari 2021 aan de Leliendaalweg te Ephraimzegen aangetroffen.

Het Regio Bijstand Team (RBT) van de Surinaamse politie heeft afgelopen zondag de 45-jarige Humphrey P. aangehouden te Albina. Het vermoeden bestaat dat deze verdachte samen met zijn overleden kompaan Petrick Apai (foto), een beroving zou hebben gepleegd in de nacht van 31 december 2020 op de hoek van de Ephraimzegenweg en Mahadewweg.

Na de beroving zijn de twee verdachten de Liliandaalweg in gerend. Tijdens het vluchten zijn er schoten gelost. Apai werd op 1 januari met schotverwonding aan zijn rechterbovenbeen, dood aangetroffen op een perceel op de hoek van de Liliendaalweg en Bellevustraat in Suriname.

Na uitgewerkte informatie werd Humphrey opgespoord, aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bekijk ook:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.