Jarige Romano Meriba (37) trakteert bij kindertehuizen

48
Jarige Romano Meriba (37) trakteert bij kindertehuizen
Beeld: screenshots filmpje van 'Ik durf, Wij durven'.

Romano Meriba, de omstreden pleegzoon van ex-president Bouterse, was op woensdag 3 februari jarig. In verband hiermee heeft hij schenkingen gedaan aan kindertehuizen in Suriname.

Dat blijkt uit beelden van de stichting ‘Ik durf, Wij durven‘. Meriba, die 37 jaar is geworden, nam versnaperingen mee voor de kinderen. Ook kregen medewerkers een stapel SRD’s, spullen voor de kinderen en cadeau’s zoals een mobiele telefoon uit handen van de jarige job.

Op de beelden is ook te zien dat een jongen, die op dezelfde jarig is, maar liefst 100 euro in z’n hand kreeg van Meriba.


48 REACTIES

 1. Met de opbrengst van misdrijven robin hood spelen wilt maripa zich witwassen van zijn criminele aktiviteiten. Kan de belastingsdienst even nagaan hoeveel hij aan belastingen heeft betaald. Want de lange lijst van surinaamse gulle gevers zijn bepaald niet eerlijke belastingbetalers.


  Maak melding

 2. gebak is betaald door de kindertehuizen zelf , want die klojo heeft geld gehad van zijn stijfe vader bouta , want die had het al gestolen van die kinderhuizen , deze smerige vieze paarse rat , die amnestie kreeg van zijn stijfe vader bouta , moeten ze als nog opsluiten die crimineel , of Dazlinger erbij halen en die geeft een nekschot.


  Maak melding

 3. Ik heb zo’n idee dat de bedoeling is om kinderen te gaat ronselen voor zijn criminele activiteiten.
  Deze soort mensen maken altijd misbruik van kinderen die het al zo moeilijk hebben.
  Laten wij deze onschuldige kinderen beschermen tegen deze didibri’s
  Kinderen hebben helden nodig.
  Dat is goed voor hun ontwikkeling.


  Maak melding

 4. Iya man, na en drape broertje. Nog vele schenkingen na deze. Mensen worden blij gemaakt en dat is de bedoeling.
  De hoer en tollenaar zijn onze lieve Heer ook dierbaar.
  Niemand zoekt de ander in de oven als hij er zich niet zelf in verstopt heeft.
  Niemand is zo slecht dat hij niet in staat is iets goeds te doen.
  Geld is het beste parfum ter wereld; het stinkt nooit en werkt 1x 24, 7×24, 30x 24 , zullen we doorgaan? Door deze nobele geste kan er in dit geval geen sprake zijn van een ‘omstreden schoonzoon’ , doch eerder ONOMSTREDEN!
  gemodereerd

 5. Die notoire crimineel en meervoudige moordenaar is begonnen met een charme offensief. Hij laat minder dan 1% van het gestolen geld dat zijn papa heeft gestolen rollen. CHARME OFFENSIEF.
  Voor hem is het goed toeven in het paradijs die Bouterse heeft achtergelaten. Het paradijs van Bouterse.
  Deze criminelen hebben allemaal hun bloeiperiode gehad en tot volle wasdom gekomen in het paradijs die Bouterse heeft helpen scheppen.
  Door welk licht is hij getroffen en welk licht heeft hij gezien.
  Hij weet dat er nu een andere wind aan het waaien is met Chan aan de macht.


  Maak melding

 6. Het lijkt een mode te zijn in Suriname dat mensen van de top hun aanhang op pad sturen om goederen en geld te verdelen en in het openbaar komen voor hun sociale daad.
  Ik vraag me af of dit de ontwikkeling van Suriname is.

  Het is eigenlijk geen sociale daad het zijn individuele actie, een sociale daad is voor het hele Surinaamse gemeenschap.
  gemodereerd

 7. Deze drugcrimineel is blij dat hij de 37 heeft gered. Maar voor hoe lang. Dat hij met drugsgeld loopt te strooien is een.misdaad. die arme kinderen worden blij gemaakt met drugsgeld. Wat een.idiote streek. Hoeveel mensen kinderen heeft deze drugscrimineel al niet aan de drugs geholpen. 100 euro geven aan een kind, hopelijk wordt dit kind niet aangezet om te gaan dealen.
  Wat een zieke geest heeft deze Meriba.
  gemodereerd

 8. In Su is alles mogelijk, Meriba heeft nooit gewerkt en belasting betaald. Een crimineel in een kindertehuis. Ik wil weten als Meriba welkom is, bij de leidinggevende van die kindertehuizen thuis. We zijn geen vreemde in Jerusalem dan laat je de kinderen associëren met zo een zware crimineel.


  Maak melding

 9. Drug geld wordt uitgegeven aan kinder tehuizen maar hoeveel kinderen en gezinnen zijn niet vernietig door je vader en door jouw zelf. Denk je dat je goed bezig bent boi. Eet mijn mars .
  gemodereerd

 10. @parikiatigri: Wat je niet weet is dat genoeg mensen uit de diasporagemeenschap zijn die kindertehuizen structureel ondersteunen en dit niet alleen doen wanneer ze jarig zijn.
  Hopelijk is het niet moeilijk voor je om te begrijpen, want ik schrijf dit in jip en janneke taal voor je.
  Dat je geil word van de goedkope daad van deze geboren crimineel, zegt genoeg over hoe je als rat in het leven staat.
  gemodereerd

 11. Hij mag zelf bepalen wat hij met het geld doet. Zo te zien lijdt hij geen honger maar dat is dus ook het verdomde kwalijke met dit soort elitair gespuis. Terwijl de man op straat keihard moet werken om brood op tafel te zetten, speelt deze drugscrimineel voor Sinterklaas. En Zwarte Pietjes zijn handjes zijn gauw gevuld. Ordinairder kan het bijna niet.


  Maak melding

 12. Direct de belastingdienst erop zetten #geschonkengiften en #ontvangengiften waar is het deel van de belasting en waar komt het geld vandaan?
  Laten we niet vergeten dat de voormalige first voters het bewind ddb mogelijk hebben gemaakt. En zo zie je dat een vuurgevaarlijke crimineel gewoon een kindertehuis kan binnenstappen. Sommige kinderen kennen ook het Opa Doeli traject.


  Maak melding

 13. Hoe kan een crimineel van dit formaat toestemming krijgen, om in het pedagogische milieu oor te dringen. Tot welke denominatie behoort deze school en wie is de directeur=


  Maak melding

 14. >>>@<<< Pieter

  Goede vraag, goede voorbeeld /slechte doet volgen: en dat heeft R. M. hier laten zien. En aangezien men in Su al moeilijk hebben, is dit in goede aarde gevallen. Vele reactie´s hier boven spreekt al boekdelen, als men makkelijk aan iets kan komen is het ook niet moeilijk om uit te delen ! Deze kinderen zijn nu min of meer verkocht aan de ''Duivel Him Self.''

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 15. Latour Posse, een beter cadeau aan Suriname zou zijn als hij, voordat hij de hand aan zichzelf sloeg, hij eerst zijn stiefvader en stiefbroer een kopje kleiner had gemaakt.


  Maak melding

 16. Waarom krijgt deze gangster, granaten gooier en drugsdealer aandacht,pffff.

  Op social media doet de ronde, dat ze een coup willen plegen.
  Wkn jullie zijn dol op soc media tok. Ik verwacht aandacht hiervoor.
  Enne, dat heb ik gelezen in ‘De West’.
  Dus…


  Maak melding

 17. Schaamteloos. Daarom ben ik de Almachtige dankbaar dat er in dit land Hindoestanen, Chinezen en Javanen zijn die opstaan om het land op te bouwen. Mijn volk zijn liever lui dan moe en zijn vaker bij criminaliteit betrokken dan anderen. Dat moet ook eens een keer gezegd worden. Deze Meripie moet met zijn dikke paddenkop maar ergens anders de show gana stelen bijvoorbeeld in de USA. Ga daar maar de grote Rockefeller spelen dan zal je wel zien wat de Amerikanen met je doen.


  Maak melding

 18. Het geld dat velen van jullie hebben komt ook van bloedgeld. Oplichten en diefstal is jullie beroep. Niet omdat je jas en das aandoet ben je heilige.
  gemodereerd

 19. LAAT DEGENEN ZONDER ZONDE DE EERSTE STEEN WERPEN.

  MI NO DE!!!!!

  HIJ HEEFT VEEL OP ZIJN KERFSTOK JA.

  MAAR GOD ALLEEN OORDEELT EN BESLIST. NIET ZIJN BUURMAN OF BUURVROUW.

  ZONODIG DE RECHTER. ALS HIJ IN DE CEL MOET.
  gemodereerd

 20. @ Hedwig

  De bevolkingsgroepen die je noemt zijn ook je volk of te wel Sranan Mang, je bedoeld zeker ding blaka mang !!! Even corrigeren, onder elke ras die in U wonen hebben we, goede en slechte. Maar het valt inderdaad wel op, dat meeste misdaad plegers zwart zijn. En door deze vervloekte deel moeten de andere zwarten, die keihard werken ook de tol betalen. Het mooiste
  is, je vindt deze vervloekte deel in elke sectoren, binnen het DNA Rijks kantoren Banken etc etc.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 21. @ Paul

  Meriba is geen creool!

  Word je in je dromen ook achtervolgd door creolen ? Haahagahafafsga

  Ziele poot!!

  Afrika verkocht z’n eigen mensen omdat Afrika overvloed aan alles had . Ook aan z’n eigen mensen . Europa heeft t geïnternationaliseerd en gesystematiseerd !

  Maar zo durf je niet te denken he Paultje . Haghahaga

  Zoek hulp als je nachtmerry’s hebt over negers!

  Trouwens wist je dat neger niet meer bestaan ?
  Slavernij is voorbij…… helaas voor jou Paultje !!

  Stakker
  gemodereerd

 22. Hahaha @Ali, sorry ik bedoel lesley.
  Dan kun je je dochter gerust uithuwelijken aan meriba. Krijg je een, niet veroordeelde, sorry beoordeelde schoonzoon met veel (drugs)doekoe.


  Maak melding

 23. @Hedwig: het zijn altijd weer dezelfde figuren die zo laf zijn om niet inhoudelijk te reageren op postings (omdat ze weinig tot geen onderwijs hebben genoten en dus altijd het onderspit zullen delven) maar persoonlijk worden en denigrerende reacties plaatsen.
  Ik moet altijd lachen om zulke figuren….ozo zielig

  @Glenn: deze had betrekking op jou! kong …me wagtie joe….
  gemodereerd

 24. Die bedoelde steen, kan niemand werpen?
  Ik heb het idee dat God niet beslist, wat met u en mij gebeurt.
  Het kan u en mijn buurman, buurvrouw, uzelf, ikzelf en anderen zijn.
  Ik zie altijd dat de ene mens de andere goed doet of kwaad.
  Ik weet niet of God bestaat en waar hij/zij is.
  Maar gevoelsmatig, bid en vraag ik om de goede weg te laten zien, voor een ieder.


  Maak melding

 25. Glenn 4 februari 2021 At 13:35

  Hedwig@@ Ga jezelf maar voor de gek houden. Je bent helemaal geen creool, maar een hangbuik zwijn net als Paul..

  Hallo Glenn, ik ben eerder dan jij hier op dit discussieforum lid. Ik post sinds 2012 regelmatig mijn postings hier. Waarom ben jij zo grommig jongen ? Omdat ik als creool kritiek op mijn eigen soortgenoten heb ? Ben jij er een die alles goedkeurt wat mijn soort doet ? Het kan mij werkelijk niets schelen hoe jij over mij denkt want ik heb mijn eigen mening en die wil ik graag zo houden. Schelden zal ik niet want ik heb beschaving. Het doet altijd pijn om de waarheid aan te moeten horen.


  Maak melding

 26. Hedwig@@ vind je het normaal dan wat jij en Paul schrijven. Beoordeel jij een hele ras wat iemand van hun soort gedaan heeft? Ik ken velen creolen, Hindoestanen, Javanen enz die heel hard werken voor hun geld , maar ik ken ook creolen, Hindoestanen, Javanen die de verkeerde pad zijn opgegaan. Hou toch op man. Wie nu nauw bekrompen????


  Maak melding

 27. Vind het behoorlijk schijnheilig dat Meriba de criminele stiefzoon van Bouterse zich als goed mens opstelt. Hij denkt dat hij een filantroop is van het niveau Bill Gates. Jongen ga poep eten hoor want Gates heeft zijn geld door hard werken verdiend en niet zoals jij met crimineel gedrag. Dat gedrag is je door je stiefvader aangeleerd. Er is al twee keren een aanslag op jou gericht gepleegd. Ik hoop dat de 3e keer goed raak is en dat je wordt opgeruimd. Jullie criminelen hebben van Suriname een hel gemaakt.


  Maak melding

 28. @para Express dan hoeft Zijne Excellentie zich geen zorgen de maken want de volgende domme man dient zich weer aan. Binnen de NDP ken ik niemand die het niveau van Santokhi benadert. Het zijn alleen maar doorgedraaide afgeschreven idioten met een te grote kwebbel.


  Maak melding

 29. Oooiohhh zoöoo. jjammer dat mensen zo afgeven op dat mensen kind . Vraag God als jullie mogen oordelen Lieb a MANG mik a doe ING SANIE. Bruinswijk . Bordo en anderen doen ook zo toooooooocchhhh ??? Duuuuuuuuuuuusss lieb a MANG mik a doe ING torieeeeeeee..
  gemodereerd

 30. Kan ook een opdracht zijn uit een hoek die hij vreest. Vergeet niet dat niet zo lang geleden hij een waarschuwing heeft gekregen terwijl hij zat te gamen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.