Surinaamse president Santokhi vandaag 62 jaar

58
Surinaamse president Santokhi vandaag 62 jaar

[INGEZONDEN] – President Chan Santokhi van de Republiek Suriname, tevens voorzitter van de grootste nationale partij, de VHP, viert op woensdag 3 februari zijn 62-ste verjaardag. Zijn verjaardag zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan maar de Covid-19 pandemie en de daarmee gepaard gaande beperkingen brengen met zich mee dat de president zijn Coronaverjaardag uiteraard op sobere wijze zal moeten vieren. 

De heer Chan Santokhi, die vanaf 16 juli 2020 president is van de Republiek Suriname, zag het levenslicht op 3 februari 1959  te Lelydorp, in het district Wanica. Voorafgaand aan zijn presidentschap heeft hij het land gediend in verschillende functies zoals, politiecommissaris, minister van Justitie en Politie, DNA-lid en CICAD voorzitter. 

De president  mag ongetwijfeld terugblikken op een zeer indrukwekkende carrière. Hij heeft een lange staat van dienst. Het is een uitzonderlijk voorrecht om invulling te mogen geven aan het presidentschap van de Republiek Suriname. Ik spreek mijn grote waardering, bewondering en respect uit voor de buitengewone inzet van de heer Santokhi voor land en volk.   

De president is altijd zichtbaar en betrokken bij vele activiteiten, waarbij elke uitdaging wordt omgezet in kansen. Zijn enorme inspanning om het land te redden roept warme gevoelens op van grote dankbaarheid. Op overtuigende manier maar onder zeer moeilijke omstandigheden geeft de president invulling aan zijn nieuwe taak. 

Het sterke leiderschap en visie van de president zal Suriname redden. De afgelopen jaren heeft hij veel verrijkende momenten gekend. Hij geeft blijk van een erg heldere kijk op zaken en straalt ook heel wat wijsheid uit. De president symboliseert onze nationale eenheid, hij weet mensen en groepen met elkaar te verbinden en zo bij te dragen aan meer onderling begrip in onze samenleving. 

Ter gelegenheid van de 62ste verjaardag van de president van de Republiek Suriname, feliciteer ik de president met zijn jaardag en wens hem een overvloed aan liefde, goede gezondheid en geluk. Ik wens hem eveneens mijn hartgrondige dank uit te brengen voor al hetgeen hij trotseert ter verheffing van land en volk. We zullen blijven bidden voor zijn lange leven en goede gezondheid. 

Idris Naipal


58 REACTIES

 1. Idris wilt u aub ophouden met deze artikelen.
  Wat denkt u hiermee te bereiken?
  Schrijver des vaderlands te worden?
  Of Chan Suriname gaat redden, zal de toekomst leren.
  Vooralsnog gaat het volk gebukt onder de lasten van het dagelijks leven.

  Desalniettemin wens ik de president een fijne dag en nog vele jaren na deze, in goede gezondheid.
  En ik hoop dat hij Suriname zal lijden naar voorspoed en welvaart, in samenwerking met de hele natie.


  Maak melding

 2. Beste president het is jouw jaardag vandaag geniet ervan en laat je vooral niet uit het veld slaan door doemdenkers ga ervoor en help Suriname naar grotere hoogte te brengen .
  stay safe en een fijne verjaardag
  gemodereerd

 3. Z.E meneer de President van alle Surinamers in Suriname en uitlandig feliciteer ik u met uw 62ste jaardag en de hoop is dat u ons Suriname naar voorspoed en welvaart leidt. Gezien uw palmares die zeer indrukwekkend genoemd moet worden, twijfel ik niet daaraan. Roei de fascisten uit en dan zal Suriname een El Dorado worden. Amen !


  Maak melding

 4. Sodeju, de slijmerigheid in dit artikel druipt er vanaf. Niet normaal hoor. Iedere keer dat Idris Naipal een artikel lanceert over de Messias Chan, zorgt hij ervoor okrobrafu te verorberen. Soso loly. Jarig of niet jarig, deze man heeft gewoon een blinde vlek aangaande Chan. Proficiat president.


  Maak melding

 5. >>>@<<< Olivia

  Nou Olijffie

  Als Nederland je gek maakt waarom blijft je dan langer hier, je kan toch terug om het land te helpen wederom op te bouwen met je kennis ! Of heb je al die tijd hier geen ene flikker
  gedaan ? Qua kennis vergaren bedoel ik, jammer dan !

  zielig

  Jacko
  gemodereerd

 6. @Pakiratigri: toen jou volks-ple-si-dent aan de macht was, zijn ook al die veren van die kip in z’n hol gestoken…en die kip was helemaal kaal geworden.
  Niemand heeft daar problemen mee gehad dus als je wilt klagen moet je bij je maties of je baas zijn.


  Maak melding

 7. Prakiratigri
  Lul niet hij probeert Suriname te redden die ondergedompeld is. Vertel me maande worden salaris uit betaald zonder leningen af te sluiten.. Bouta. Moet wel want hij had geen goeie kader aan Zijn zij
  Alleen maar profiteur.
  Dus hou op maar het ’t geklacht.
  gemodereerd

 8. Paul praat over je zelf en niet alle Surinamers in su en buitenland. Al wonen wij in su en het buitenland.
  gemodereerd

 9. Idris, heb je nog steeds niet genoeg van het hielen likken. Wij weten dat je dé huis propagandist bent van Chan.
  Nu ik eenmaal op WKT ben, een fijne verjaardag President, en denk aan de Covid19 protocol voorhuis bezoek.


  Maak melding

 10. Zijne Excellentie president Chandrikaperkash Santokhi hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag.

  Niet praten, maar spijkers met koppen slaan.

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 11. Wel wel pres fresteri
  Maar wrm ga je met je prive auto naar t werk om 750srd per dag te kunnne innen voor vervoertoelage,vp idem, minister idem wrm.
  Moeten we zo bezuinigen.
  Moeten we zo vegetaries worden.
  Terwijl joe ey njang a money rustg
  Die 200dagen is al voorbij pi joe poer sranang uit a crisis


  Maak melding

 12. SCHIPPER 3 februari 2021 At 12:14

  ..IK..BEN..VAN..DAAG..62..GEWORDEN..

  Doe eens wat aan dat stottergedrag van je. Ik weet niet of je vandaag jarig bent maar mocht het zo zijn dan wen sik jou een fantastische dag toe met heel veel plezier.

  President; als u jarig bent dan is heel Suriname jarig. Van harte gefeliciteerd.

  @Pony : wat is er mis mee als Idriss de huisjournalist van de voortreffelijke Grote Leider is ?
  Ene Limburg was ook de likbarend heerlijkheid van crimineel Bouterse. Daarover heb jij je niet druk gemaakt. Hou dan je grote kwebbel dicht !


  Maak melding

 13. Chan gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren toegewenst. Geheel het Surinaamse volk en ons land hoopt dat Suriname wordt gevrijwaard van corruptie, stelen, berovingen, moorden de boel liegen en bedriegen.
  Staatseigendommen terugvorderen. Suriname staat de afgelopen 10 jaar op de wereldranglijst van een van de meest corruptie landen. Haal ons land uit de verdoemenis.

  Een fijne verjaardag Chan
  gemodereerd

 14. 62 jaar oud en denkt en neemt beslissingen als een kind van 9 jaar oud.
  Lang zal hij niet zitten op die stoel, afbrokkeling van de coalitie is al begonnen,met de zaak van akiemboto.

  Vanaf begin hebben due gasten van de vhp zich rijkelijk beloond voor nuet bewezen diensten en ook die van de abop,pl krijgt kruimeltjes.


  Maak melding

 15. Vreemd dat de heer Idris Naipal het voortouw neemt om onze geliefde president van Suriname te feliciteren.Hij lijkt wel HAANTJE DE VOORSTE.
  Dit kan hij het beste overlaten aan de DIRECTEUR VAN DE COMMUNICATIE DIENST SURINAME . De heer Alven Roosveld is uitermate geschikt voor de taak.


  Maak melding

 16. HET ALLERBELANGRIJKSTE IS HET LEVEN want ALLES is daarvan
  afhankelijk. President gefeliciteerd met uw jaardag en vele jaren in goede
  gezondheid toegewenst.
  gemodereerd

 17. Na het lezen.van al die achterbaks en slijmerige reacties en als hoofdgerecht( smakeloos)die van Paultje, dacht ik van laat maar zitten de felicitatie. Bah.🤮🤮🤮🤮


  Maak melding

 18. President, ook namens mijn gefeliciteerd.
  Familie, vrienden en dierbaren, veel liefde, gezondheid, vrede en plezier met de jaardag.
  Lang leve onze PRESIDENT.


  Maak melding

 19. Glenn.. mag ik vragen waar jij blij en vrolijk van wordt.
  Ik maak me wel zorgen want je bent de laatste tijd boos en agressief.
  Wanneer ga je weer blij zijn .
  Ik ben benieuwd mi brada.


  Maak melding

 20. Het moet gezegd dat deze president op korte termijn zeer veel bereikt heeft voor ons Suriname. Hij laat er geen gras overheen groeien en hij komt zijn beloftes na. Natuurlijk heeft Suriname nog een lange weg te gaan maar vergeet niet dat de vorige president Bouterse dit land binnen 10 jaar terugbracht naar het niveau van Haiti. Wat een ellende heeft die ellendeling ook veroorzaakt samen met Adhin en Hoefdraad. Vergeet ook Bouva niet hoor. Neen, Santokhi mag voor zijn leven benoemd worden tot president want dan ben ik 100% zeker dat Suriname niet weer afglijdt naar de Bouterse periode.
  Meneer President Zijne Excellentie van harte met uw verjaardag.


  Maak melding

 21. Glenn 3 februari 2021 At 13:56
  Na het lezen.van al die achterbaks en slijmerige reacties en als hoofdgerecht( smakeloos)die van Paultje, dacht ik van laat maar zitten de felicitatie. Bah.🤮🤮🤮🤮

  Had deze reactie dan ook niet geplaatst zuurpruim.


  Maak melding

 22. @Long Hart: now die bouta ka, glenn eng frei broko,… ai ka foe tek eng now.
  Ik ben het helemaal eens met je posting, er is op dit moment geen betere dan Santokhi om Su van de ondergang te redden.
  Ik sta niet achter elke benoeming, maar wie zonder zonde is, mag de eerste steen werpen.
  bouta had er 58 benoemd, die later ongeschikt bleken te zijn dus……


  Maak melding

 23. Hedwig, kom zeg, mag ik Idris niet betitelen als de huis propagandist van Chan, niet huisjournalist zoals jij vermeld. Heb ik mij dan negatief uitgelaten, Idris heeft er geen moeite mee, dus waarom jij dan wel. Zielig hoor, en Limburg die je noemt was al bekend en werd door vriend en vijand gerespecteerd door zijn pure vakkennis.

  Trouwens het lag niet aan mij om over Limburg te schrijven, dat deden zijn tegenstanders genoeg en met voldoening neem ik aan, ik heb jouw anders nooit eerder gehoord.
  Ik heb maar twee of drie zinnen geschreven en jij vindt dat ik een grote kwebbel heb. Oude wonden stinken.

  @@Laat Idris Naipal met rust!
  Hij is één van de betere schrijvers.@@

  Het zegt genoeg over het niveau van de melder.hahaha

  Paultje, natuurlijk mag jij je voorkeur uitspreken, maar dan moet Paultje niet boos worden als iemand het tegenovergestelde beweerd.


  Maak melding

 24. Chan van harte gefeliciteerd, maar een deel van je aanhang in Nederland is helemaal van het padje af, waardoor helder denken als het om politiek gaat niet meer bij is.

  Wat kunnen slijmen zeg! Zijn jullie ook zo op het werk in Nederland?


  Maak melding

 25. Voor degene die Commentaar op de manier hoe de President het land leid, ga dan voor een maand op die man zijn stoel zitten ! En laat dan zien wat je er van bakt, wil en kan je dat niet, hou dan je smoel dicht, en geen commentaar meer a.u.b. !!!! Die man zit daar officieel pas 6maanden, het land was 10 jaar in verkeerde handen geweest. En binnen zo´n korte tijd willen sommige stommelingen, dat alles opgelost worden !!

  zielig

  Jacko
  gemodereerd

 26. pres gefeliciteerd !! Gebruik uw ( internationale ) kennis aub … Er is hoop…

  @ Konjo pittige dagvergoeding idd, maar ga er vanuit dat er een transparante verklaring voor is… beter dan auto’s die voor miljoenen zijn verdwenen door verkocht met volksgeld…

  Aan de andere kant jij denkt dat je een gat van achteraf blijkt miljarden us$ in 200 dagen kan oplossen? Kan jij het beter? Heb je in je eigen portemonnee en opleiding gekeken ? Waar was je snuit 3650 dagen lang toen er parade en feestjes en schulden werden gemaakt? het mooie is dat jij en/of je fam ( vanuitgaand SME-nationaliteit ) = schulden / bewoners = +/-10000 USD heb meebetaald PER persoon voor 10jaar feest… o wat een feestje heb je gehad … grappig he 🙂 Fijne jaren…broekriem aantrekken…aub…feesten kost geld … hoop dat je een vlaggetje hebt overgehouden hahahha ps er is hoop voor SU…dus laat de nieuwe man met kennis zn werk doen…


  Maak melding

 27. Ik kan het niet nalaten en moet even reageren op die posting hierboven. Idris Naipal is ook in mijn beleving een van de betere journalisten van wtk en mag wat mij betreft gewoon doorgaan. En bespaar me die postings van die Ivanhof Limburg, wat een onzin kwam uit die man,…het leek wel of hij constant high was. Ben blij dat hij met pensioen is.


  Maak melding

 28. Allen,

  Allereerst President gefeliciteerd.
  Voor de rest hier op de forum, de President is aan het zaaien zodat de bevolking van Suriname straks van de vruchten kan genieten.
  Dit is helaas de enige manier om Suriname te herstellen, dit komt natuurlijk door wanbeleid van de vorige regering, namen noem ik niet want dat is verleden tijd.
  Met helaas bedoel ik dat de huidige regering de bevolking nu nog weinig kan bieden, maar heb geduld, na regen komt zonneschijn.

  SUCCES.


  Maak melding

 29. Idris Naipal is beschamend bezig de president op te hemelen zonder dat de president vooralsnog een tegenprestatie geleverd heeft. Het is een slijmerige tentoonstelling van heldenverering die nergens op gebaseerd is. Felicitaties volstaan . Geen Godenverering. Idris Naipal, oftewel trainer van FC Slijmbal, wanneer hij het zoveelste slijmartikel aangaande Santokhi de ether instuurt, kun je hem onmogelijk meer serieus nemen . Het ligt er te duimdik bovenop.


  Maak melding

 30. De corrupte man met het hoofd van Jut die uiteindelijk zal degraderen tot de grootste looser wordt vandaag in het zonnetje gezet. De huichelachtige steunbetuigingen vanuit zijn achterban of doelgroep kan hij wel gebruiken om zijn geschonden imago op te krikken.
  gemodereerd

 31. Gefeliciteerd President…. Maar kan iemand benoemen wat Chan de afgelopen maanden echt heeft gedaan. Ik wil het zwart op wit lezen. Er wordt zoveel geroepen maar ik merk nog niets op. Maar ja hij en de VP zijn nog niet zolang bezig. Dus ik wacht geduldig af. Succes allebei hopelijk lukt het jullie.
  gemodereerd

 32. @pony , je maakt geen indruk met je gekwek. Als ik jou met die Limburg, Jozef Goebbels is in mijn ogen beter op de plaats, moet vergelijken dan weet ik hoe laat het is: jullie drinken een glas, doen een plas en alles was hoe het was. Met andere woorden van jouw soort gaat totaal geen initiatieven uit om iets voor het land te doen. Ach je ligt de hele dag in die doornatte hangmat van je om op alles en iedereen die iets voor Suriname doet af te kraken. Misschien heb jij, net als veel van jouw soort, een hekel met een bruin kleurtje. Nou ik ben dankbaar dat die mensen er zijn om het land vooruit te brengen. Vergeet niet waarom het na de onafhankelijkheid van Suriname het zo snel bergafwaarts is gegaan. Juist ja omdat de hardwerkende klasse naar het buitenland vluchtte. Mijn soort bleef achter om het land leeg te roven. Zo is het maar net.


  Maak melding

 33. hieper de piep hoeraaaa!!
  Gefeliciteerd met uw 62ste verjaardag meneer de President ik zou zeggen maak een mooie dag van.

  Proossstt
  gemodereerd

 34. Er zijn veel redimusu’s die afgunstig zijn dat deze regering Santokhi en Brunswijk het zo voortreffelijk doet. Misschien staat Brunswijk in de schaduw van de grote Leider Santokhi maar wat wil je met zo een zwaargewicht ? Politiek doorgewinterd en academisch geschoold die ook nog eens zijn talen spreekt.
  Deze redimusu’s moeten zich doodschamen en zij vormen de 5e colonne in Suriname. De landverraders!


  Maak melding

 35. Er is geen betere dan Chan, wat een onderschatting van de Surinamers en een dwaze overschatting van dé diaspora. Mensen wonen niet eens in Suriname en bazelen alsof zij het beter weten en kunnen. Kom dan in Sranan wonen, werken en belasting betalen dan mag je meepraten en meehelpen, je hulp is meer dan welkom. Of gaan jullie lekker schaatsen, dat mag ook. Jullie hebben geen gene, dat jullie elke dag de tijd nemen om alleen maar onzin uit te kraaien alsof het wetenswaardig en belangrijk is, de enkele opbouwende stukken niet nagesproken, maar het gros hier is meer niveau ‘poepejantje, weinig inhoud, sorry ik heb er geen andere bewoording voor.

  Maar zo als het in een democratie hoort, mag iedereen te pas of onpas en als het nu welgevallig is of niet, maakt niet uit, zijn of haar mening geven of gal spuien.

  Realitymaster, dus jij vindt het niet vreemd, dat de regering de vergoeding met privé auto met meer dan 500 SRD heeft verhoogd, terwijl elke minister gebruik kan maken van een splinter nieuwe dienstwagen. Je praat het goed met; de regering zal een transparante reden hebben. Dat beweerden de boefjes van Bouterse ook bij het stelen van ons geld, zij kwamen ook met transparante redenen, zelfs met gelegenheidswetgeving, wat deze regering soms ook doet, zelfde mentaliteit broer, zelfde mentaliteit, dus niet zo hypocritisch zijn. Geef gewoon toe dat het niet kan in deze tijd, maar je reageert net als de vorige regering, nek’s no fout. De pot verwijt de ketel dat ie (zwart) alle kleuren ziet.

  Over de leningen moet je niet meer zoveel kletsen, de regering heeft dit recentelijk toch opgelost in de vorm van goede afspraken met de schuldeisers. Voor de dagelijkse gang van zaken hebben zij niet zoveel last van, getuige de royale verhoging privé auto gebruik (totale extra uitgavenpost van 900.000,00 SRD over 5 jaar per Minister, hoeveel dienstauto’s kun je kopen met dit bedrag, over 5 jaar hebben de ministeries een tekort aan dienstauto’S, zo rauw heeft de vorige regering het niet gegeten) Srefidensi bonus, kerst bonus enz. Dus waarover heb je het. Wat de regering bezuinigd stop zij deels in eigen zak. Harde feiten liegen niet. Jip en Janneke


  Maak melding

 36. Paultje, en wat deed jij voor het arme Sranan. Je moet mijn woorden niet herhalen, ik sprak al over braindrain na 1975 en 1980. Je mag de feiten die ik geef wegzetten als gekwek, hindert niet is jouw mening, maar ik ben geen opportunist, lekker aan de Noordzee, en dan bazelen over Sranan. Je laat het vuile werk opknappen en dan kwaad reageren zonder een weerwoord gegeven. Je trekt een te grote muil over je steentje bijdragen in Sranan, wel ik betaal belasting, jij zeker ook of niet, mag ik van mij mijn welverdiende rust genieten in mijn hangmat. Zou jij ook moeten doen kom je misschien tot het het besef dat je niet moet bazelen.

  Trouwens ik ben niet bezig om indruk te maken, zeker niet bij een oen als jij, dat doe ik alleen bij vrouwtjes indien nodig haha. Heb je geen betere weerwoord, pas maar op, de Bakra gaat jouw straks vragen wat jouw bijdrage is in NL of ben jij ook een steuntrekker, wan stontji man in Rotterdam.

  Landverrader ben je zelf, je bent weggelopen toen Sranan je nodig had, je ging liever voor je witte baas werken als Redi Musu, dus wie is hier de echte Redi Musu, je had toen geen vertrouwen en nog steeds niet in Sranan, dus bespaar mij jouw zogenaamde patriottisme.
  Btw laat je niet ophitsen door meneer Sukru sani.


  Maak melding

 37. @ Pony, de gek die zichzelf voor de gek houdt door te beweren dat hij in Suriname woont en dat hij veel voor dat land heeft gedaan. Pony de gek die altijd anderen terecht wijst maar o wee als de bal keihard teruggekaatst wordt. Dan gedraagt deze gek zich als een klein kind. Je zult wel ervaring hebben met de uitkeringen in Nederland vandaar dat je zo goed op de hoogte bent, you luie zwarte zeggen ze in Nederland.


  Maak melding

 38. @pony
  Nee heb nog geen enkele betere op dit moment gezien in SU dan Z.E. Santokhi …heb je zijn cv gezien? Begrijp jij zijn CV uberhaupt? Er zijn meer suri-neds die meer gedaan hebben, dan jij waarschijnlijk zou kunnen of kunnen voorstellen. Die er gewoond hebben , deels wonen in Su… Inclusief generaties lang investeren en belastingen betalen in 2 landen + valuta die ze al tientallen jaren meebrengen… Jij bla bla weer met achterlijke ouderwetse “revo-tijd” vooroordelen … Wie zegt dat suri-neds allemaal schaatsen, dat willen of de tijd voor hebben ? of ben je jaloers dat jij dat niet kan? Weer die racistische haat of afgunst wat Su nekt… waarschijnlijk heb je niet beter meegekregen
  Zoals eerder hebt gezegd vergoeding is idd hoog, maar zolang het transparant verantwoord kan worden ( het groter plaatje ) en als er per eindsaldo Suriname profijt van heeft, letterlijk en figuurlijk.
  Heb het niet alleen over leningen maar over miljarden gat, dat eea GELUKKIG is gerepareerd wil niet zeggen dan is het nu ok is…dat zijn denkwijze van mislukte narcisten/ opportunisten en doofpot-mentaliteit. Nee oorzaak, gevolg bestuderen, Su had miljarden vooruit kunnen zijn. En als je vindt dat deze regering geld in hun eigen zak steken … klaag je ze aan toch…net je grote idool Pique… hou toch op met je wannebe trollerij / verkapte propaganda…Denk aan de toekomst van Su en haar jeugd ongeacht etniciteit of politieke partij…Fijne dag!!!


  Maak melding

 39. Ik vind het allemaal best zo. Zolang Chan nationaal en internationaal geen veroordelingen achter z’n naam heeft staan en door het volk de leiding van het land heeft gekregen voor vijf jaar wens ik hem alle succes toe. Het zal je gebeuren dat deze Hindoestaan het land uit de ellende weet te halen en dit volk tot ontwikkeling kan brengen.


  Maak melding

 40. Pony even snel een vraag iemand heeft het ook aan jou gevraagd maar je heb nog geen antwoord op gegeven dus nogmaals BEN JE EEN MAN OF VROUW !!!
  Ik ging van uit dat je een vrouw was.nu ben ik aan het twijfelen.
  Want ergens last ik dat je alleen indruk maakt op vrouwtjes.
  Ps pony ik vind de denk wijze van Paul 100x beter dan van al die Redi muru’s


  Maak melding

 41. Paultje, waar beweer ik of waar staat het dat ik veel voor Suriname heb betekent, ik heb nooit een politieke functie geambieerd of mogen invullen. Ben ook nooit ambtenaar geweest om persoonlijke redenen. Als ik ten onrechte door idioten, die hier van alles uitkramen, en nog boos zijn op de vorige regering, mij van alles en wat betichten, enkel omdat ik het deels niet altijd met hen eens ben, ja, dan reageer ik op eigen wijze. Als jij het kinderachtig vindt, omdat jij niet een behoorlijk weerwoord hebt op basis van argumenten en daarom op de man speelt, laat ik voor jouw eigen rekening.

  Ik wijs niemand terecht, in mijn beleving heeft alles op z’n minst twee kanten, jij en anderen laten ene kant zien en ik en anderen laten de ander kant zien, zo simpel als wat. Als je niet tegen een stootje kan blijf maar lekker op bed liggen.

  Sukru sani, Ps pony ik vind de denk wijze van Paul 100x beter dan van al die Redi muru’s@@
  Mag hoor, niks mis mee. Als jouw geweten maar gerust gesteld is.
  Sukru sani, waarom wil je weten of ik een man of vrouw ben, ik vraag het ook niet aan anderen, heb je al de tijd onder een steen geleefd, een vrouw valt tegenwoordig ook op vrouwen en een man op mannen en dan heb je nog de zgn ‘mixers’. Dus voor jouw een vraag voor mij een weet.

  Realitymaster, hier heb jij je transparante verantwoording: DNA eist, dat de verhoging van de declaraties, autokosten, wordt terug gedraaid. Misschien wordt het tijd dat je voor je zelf gaat leren nadenken over maatregelen die deze regering gaat nemen en niet klakkeloos alles overneemt: met de opmerking het zal wel, als ze maar een ‘goede’ reden voor hebben.


  Maak melding

 42. Sukru sani, je praat net als meneer Pico!!!!!!! Misschien dezelfde personage????
  Mocht ik het faliekant mis hebben, dan hier alvast mijn sorry aan Pico.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.