zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderinspecteur op motor van achteren aangereden door automobilist

Onderinspecteur op motor van achteren aangereden door automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding gisteravond rond 21.00u aan de Hanna’s Lustweg, dichtbij de Magentakanaalweg, is een 48-jarige onderinspecteur van politie gewond geraakt. Het slachtoffer dat op een motorfiets onderweg naar huis was, werd van achteren aangereden door een automobilist.

Na de botsing kwam hij in een goot langs de weg terecht en werd door omstanders eruit gehaald. De man werd ernstig gewond met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname.

Zijn toestand is inmiddels stabiel en hij verkeerd buiten levensgevaar. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de automobilist de motorrijder wilde inhalen toen de aanrijding plaats vond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. En mocht de andere bestuurder op straat zijn?? Lockdown tijd. Zeker effe racen. Hef die lockdown op. Zorgt alleen voor aanrijdingen. Werkt voor geen meter.


  gemodereerd
 2. Vraag mij af of het geen opzet is van deze autobestuurder. Rijbewijs invorderen en de schade laten betalen. Altijd maar haast hebben met alle gevolgen vandien.


  gemodereerd
 3. @ Wendy Ben je nou echt zo dom of doe je het maar alsof, wat heeft de lockdown met deze aanrijding te maken ?? Deze eigenwijze flikker, had gewoon thuis moeten blijven, iemand van achter aanrijden is altijd jouw schuld ! Het is heel makkelijk om de schuld te geven aan het lockdown geval. In NL rijden er meer dan 12:000000 auto´s rond, nu met de lockdown zie je helemaal geen auto op de weg. En dat is tussen 21:00 t/m 04:30 in de ochtend, er gebeurt helemaal geen aanrijding. Omdat iederéén zich aan de regel houdt zoals verwacht wordt.
  Deze klojo moeten ze goed aanpakken en inderdaad, zijn rijbewijs maar tijdelijk inleveren.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. WTK mag dat paarse ratje w…y nog altijd reacties geven en toch er onder gezet gemodereerd ,wordt er niet bij geschreven , , u reactie moet nog beoordeeld worden.


  Maak melding
 5. Men gaat gewoon tijdens lockdown over straat racen om niet gepakt te worden en magentaweg is smal. Die politieman op zn motor heeft toevallig pech gehad. Elke dag na lockdown uren zie je nog voertuigen racen over de weg naar ziet geen politie voertuigen. Ik vind dat 7uur te vroeg is, moet 10 uur savonds zijn. Maar ja, de overheid denkt alleen aan zichzelf en zn mensen want de meesten die echt hard werken komen van het werk met werkbus pas tegen 6uur thuis aan, gaan daarna even boodschapoen doen, dus tijd is te kort, terwijl wij de overheid subsidiëren met 38 en 48% soladireids belasing. Deze belasting moet niet door ons belastingbetalers betaald worden maar door de overheid zelf zoals dna, ministers. Etc. Stemmen op deze mensen doen wij ook nooit meer, laat dat gezegd worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES