Militair valt in slaap achter stuur en botst tegen geparkeerde auto

12

Een militair is dinsdagavond rond 21.30u in slaap gevallen achter het stuur aan de Nieuwe Charlesburgweg en is toen gebotst tegen een geparkeerde auto op de berm.

De militair reed in zijn Totoya Vitz, komende uit de richting van de Ringweg en gaande richting de Kwattaweg. Volgens zijn verklaring viel hij iets voor de plasticfabriek plotseling in slaap. Hij verloor de controle over het stuur, waarna de auto van de weg raakte en tegen een geparkeerde Mitsubishi Pajero op de berm botste.

Beide voertuigen zijn behoorlijk beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond. De politie kreeg de melding van het gebeuren en ging ter plaatse voor onderzoek. De Militaire Politie in Suriname werd ook erbij gehaald.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Normaal slapen ze op het werk.Deze keer was hij hard aan het werk en vermoeit geraakt.
  gemodereerd

 2. Hij had om 19:00u in zijn bed kunnen kruipen, toch?
  Meneer is na 21:00u nog op de weg!
  Het laatste is pas goed te praten als hij vrijstelling heeft om zich tijdens de lockdown buiten te begeven,


  Maak melding

 3. militairen hebben geen zak te doen hier in Suriname , dus ze slapen 24 uur per dag , en ze stappen slapend in een auto , en zie de gevolgen van dien.


  Maak melding

 4. In suriname slapen ze zolang hier heb ik kankerende stress kop van de antilliaanse geile buurvrouw die in het sarang tongo uitscheld kankerende peperkop rot kopcreoolse echte chilipeper kop rotwijf . Arme militair misschien slaapziekte. Ik hoop het niet voor hem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.