maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist probeert politieagent om te kopen bij verkeerscontrole

Automobilist probeert politieagent om te kopen bij verkeerscontrole

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft de 21-jarige S.K. aangehouden, nadat hij bij een verkeerscontrole probeerde om een politieagent om te kopen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Een politieman die op die bewuste dag bezig was met een verkeerscontrole aan de Jodenbreestraat ter hoogte van de Jodenbree Mall, zag op een bepaald moment een voertuig met getinte ruiten en zonder voor-kentekenplaat naderen.

De politieambtenaar sommeerde de bestuurder te stoppen, waarna hij de man voorhield dat hij in overtreding was en dat tegen hem proces verbaal aangezegd zou worden. De overtreder stapte uit de auto en om zijn weg ongestoord verder te kunnen vervolgen, poogde hij de wetsdienaar om te kopen zegt de politie.

De politieman speelde gelijk hierop in door S.K. voor het begaan van het strafbaar feit direct aan te houden en over te brengen naar het politiebureau aan de Keizerstraat. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.K. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Goed werk van KPS. Leer ze dat de tijd van omkoperij na 25 mei 2020 niet meer van kracht is. Wat een snotneus.
  Boma met hem. Hij zal wel veel meer op zijn kerfstok hebben.


  gemodereerd
 2. Omdat die auto bestuurder maar srd 20 heeft aangeboden. Als die agent $of € had gezien zou hij anders piepen


  gemodereerd
 3. Heel komisch dit bericht. Dit moest in het nieuws, omdat het ” zelden of nooit” gebeurt dat agenten worden omgekocht.
  Wat een brave agent.Hoe staat het met de anderen die wel hun zakken vullen..


  gemodereerd
 4. De politie agent is een van de goede rekruten.Belfort kan hiervan leren.Belfort zou iedereen aan nemen,die aan meldt voor de opleiding.


  gemodereerd
 5. deze jonge man dacht dat de regering bouta er nog was en zo vrijuit zou gaan , maar deze koekenbakker treft een eerlijke agent , en werd opgepakt door niet alleen om de agent om te kopen , maar zeker ook door zonder nummerplaten en verdonkerde ramen te rijden , crimineel gedrag , voor eeuwig opsluiten die klojo.


  Maak melding
 6. he pony deze jongeman is echt een type voor jou , een match , maar paarse rat deze jongen zal na de daad , juist geld van je vragen , en dat is geen omkoping, want hij heeft dan wel een donkere glazen bril op , maar die bril heeft geen kenteken nodig.


  Maak melding
 7. Waarschijnlijk was die tjoekoe aan de lage kant dus gelijk aan n portie bamie en cola.
  Deze agent is dom geweest. Wie neemt nou geen tjoekoe?
  Kijk maar om je heen overal waar er diensten worden verleend vraagt men nr lekkers waarbij 3 tot 4 mensen ervan moeten snoepen
  Als je geen tjoekoe betaald wordt jw papieren ergens onvindbaar weggestopt.


  Maak melding
 8. Omdat er nog meer agenten daar waren heeft hij de tjoekoe niet aangenomen . Maar de politie is echt niet vies voor tjoekoe


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES