‘Boeroe’ die Santokhi bedreigde en beledigde in vrijheid gesteld

20

De 53-jarige Rudolf Hasselhoef alias ‘Boeroe’, die op 25 januari door de politie in Suriname was aangehouden voor het bedreigen en beledigen van president Chandrikapersad Santokhi, is maandag in vrijheid gesteld.

De man had een filmpje gedeeld, waarin hij de Surinaamse president heeft bedreigd en beledigd. Met vulgaire taal maakt hij in het filmpje kenbaar moe te zijn van de situatie rondom de lockdown en dat hij geld nodig heeft. Ook gaf hij aan dat hij maatregelen zal treffen tegen de president.

Rudolf was op weg naar het werk en is op de kruising van de Magentakanaal- en de Nieuw Weergevondenweg, aangehouden door het Arrestatie Team.

‘Boeroe’ was in juli 2019 ook al aangehouden voor het bedreigen en beledigen van toenmalige president Bouterse.


20 REACTIES

 1. Ruim een jaar terug steunde de hele oppositie en haar aanhang boeroe toen hij bedreigingen uitte over de vorige president. Voor hen was boetiek een held. Sommigen waren van mening dat boetiek een standbeeld moest krijgen. Hij werd van alle kanten bewierookt door de oppositie en haar aanhang.

  Nu blijkt dat boeroe zwaar is telleurgesteld in Santokhi. Het enthousiasme van hem en vele duizenden anderen is omgeslagen naar woede wrok,haat, verzet tegen Santokhi en zijn regering. Mensen voelen zich zwaar belazerd, beetgenomen,misbruikt tegen de vorige regering.


  Maak melding

 2. Sammy+the+Queen 2 februari 2021 At 09:13

  Is hij familie van die zelfbenoemde nep Imam Abdullah Haselhoef? Wat dat lijkt dit gewoon een famiri koenoe te zijn.

  Deze imam die zich schuldig aan oplichting had gemaakt (iets met Toeslagen voor buitenschoolse opvang) is niet zo lang geleden bij een ongeval in Duitsland omgekomen.


  Maak melding

 3. RobG 2 februari 2021 At 10:02

  Ruim een jaar terug steunde de hele oppositie en haar aanhang boeroe toen hij bedreigingen uitte over de vorige president. Voor hen was boetiek een held. Sommigen waren van mening dat boetiek een standbeeld moest krijgen. Hij werd van alle kanten bewierookt door de oppositie en haar aanhang.

  Nu blijkt dat boeroe zwaar is telleurgesteld in Santokhi. Het enthousiasme van hem en vele duizenden anderen is omgeslagen naar woede wrok,haat, verzet tegen Santokhi en zijn regering. Mensen voelen zich zwaar belazerd, beetgenomen,misbruikt tegen de vorige regering.

  Dat is niet zo. Er waren veel mensen uit de oppositie die het wangedrag van Boeroe hebben veroordeeld maar ja voor jou zijn de enkelen die wel met een beroep op de vrijheid van meningsuiting de hele oppositie. Je bent een ordinaire volksmenner meneer Rob Geert !


  Maak melding

 4. @ RobG

  “Mensen voelen zich zwaar belazerd beetgenomen , misbruikt tegen de vorige regering”
  Ach Robby toch, jij toch niet niet ??? Hij is toch je afgod en je baasje waar je dagelijks, zijn achterwerk mocht schoonmaken !!!!! Voor mij ben je echt een mislukte econoom, die maar onzin loopt te kraaien. Al ben je een echte econoom, maar voor mij Jacko ben je maar een zielig hoop stront van een vent ( Mietje.)

  Zielig

  Jacko
  gemodereerd

 5. RobG,
  Ik kan me niet herinneren dat er een oppositie lid van het parlement in die hoedanigheid zich goedkeurend heeft uit gelaten over het onnozele gebral van deze instabiele man. Net zo min als dat er nu goedkeuring wordt uitgesproken door leden van de huidige oppositie. Om nu weer een ” ja maar zij zijn begonnen” soort van discussie aan te zwengelen is een beetje kinderachtig vind jij ook niet?


  Maak melding

 6. Voor RobG zijn deze boeroe, pique en diki bolu de zwaar intellectuelen van Suriname die iets kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname.


  Maak melding

 7. GESCHOOLD ZIJN is nog geen ZELFBEWUST ZIJN.
  KENNIS uit BOEKEN bezitten is nog geen WIJSHEID BEZITTEN.

  Men behoeft dus niet geschoold te zijn om zelfbewust te zijn.
  Men behoeft geen kennis uit boeken te vergaren om wijs te worden.

  ZELFBEWUST ZIJN EN WIJSHEID ZIJN BOVENNATUURLIJKE GAVEN, het kost niets.
  gemodereerd

 8. Rob Geert meer bekend als
  Rob grote teen/duim.
  Hij zuigt alles zo maar uit zijn duim.
  Ik heb zo’n gevoel dat hij de dag begint met .wat zal ik vandaag doen werken of weer iets uit mijn grote teen/duim zuigen.
  Wij weten nu wat Hij heeft beslist.
  Beste Robg ik zal je een gratis tip geven.als je toch zo van zuigen houdt maak dan je werk van.


  Maak melding

 9. @ Sukru sani

  Je bent nogal coulant zeg, als desbetreffende persoon die noemt van zuigen houdt, heb ik wat anders voor hem om te zuigen.

  @ Sari

  Bouta heeft helemaal geen Indiaans bloed, zijn bloed is besmet met de whisky van Ocer, die hij met het geld van het volk heeft gekocht !

  @ Sammy+the+ Queen

  Deze boeroe is waarschijnlijk ook een Nefo van R. Abrahams de dief, en Helicopters bezitter gekocht met gestolen geld van de overheid en Volk van Su.
  gemodereerd

 10. Boeroe is niet een eenling die zijn ongenoegen over het beleid van Santokhi openlijk last blijken. Men doet nu alsof Santokhi excellent goed is en dat boeroe slecht is. Mensen moeten maar uit de droom gehaald worden. Tienduizenden voelen zich enorm beetgenomen. Santokhi heeft tot heden alleen ” Friends and family” goed gefaciliteerd. De kritieken zijn niet mals. Elke dag worden mensen geconfronteerd met stijgende prijzen. Onder de regering Bouterse was er geen sprake van torenhoge prijzen. Gelukkig dat vroeg of laat de regering Santokhi gaat vallen. Chan moet alvast maar met reshuffeling van zijn kabinet met allemaal zwakke ministers gaat beginnen. Het volk heeft haast geen adem meer.Mensen voelen zich benauwd worden. Maar volgens Chan is er niets aan de hand.


  Maak melding

 11. @RobG: Je werpt met je onnozele verhalen een heleboel mist voor het beleid van de ndp.
  Maar we zijn niet blind en laten ons ook niet afleiden door jou goedkope trucjes.
  Bouta heeft in die 10 jaar voor tientallen miljoenen aan SRD’s laten bijdrukken en jij als pseudo econoom weet wat daarvan het gevolg is…..devaluatie. Ook is hij zo laf geweest dat toen er zoveel geld in omloop kwam, om de koers niet aan te passen omdat hij wist dat het niet in goede aarde bij de bevolking zou vallen. Alles zou duurder worden. Hij heeft dat overgelaten aan de volgende regering en is verder gegaan met het ruïneren van Suriname door zoveel mogelijk leningen af te sluiten en het geld met z’n vriendjes te delen. Ik snap echt niet dat je het nog durft om met dergelijke onzin op wtk te komen. Het moet toch tot je doordringen dat niemand je meer serieus neemt behalve poeny, pakiratingie, rbown en wendy. Je kan je liever met je studie bezighouden, anders word je de eeuwige student. Je weet dan veel maar bent niks!
  gemodereerd

 12. Tien duizenden hebt rob geteld vanuit de bijlmer
  Vanuit Suriname tel ik de rest van de bevolking, dat zijn honderd duizenden die willen dat bouterse wordt gestraft voor zijn moorden, dat de ndp als staatsgevaarlijk wordt opgeheven, dat boefdraad wordt gelyncht, dat enz.
  Nou jij weer sukkel


  Maak melding

 13. >>>@ <<< RobG

  Weet je het zeker dat de regering van Chan gaat vallen, of hoop je dat ? RobG je hebt het nog steeds over dat Chan zijn familie en vrienden beter faciliteert, jou baasje deed het ook niet anders. Dat alles nu duurder is geworden heeft te maken met de inflatie, en de toren hoge schulden die jou baasje en zijn bandieten hebben veroorzaakt ! Dus jij moet gewoon je mond maar dichthouden, lees maar de reactie van @ Sari van 19:26 uur. Ik probeer jou te citeren Robje : Het volk heeft helaas geen adem meer. Mensen voelen zich benauwd worden. Maar volgens Chan is er niets aan de hand. Nou RobG nu ben ik aan zet: Het Surinaamse volk heeft 10 lange jaren in angst geleefd onder de regime van je baasje. Nu leven ze wat rustiger, alléén hebben ze nog last van je partij genoten die nog steeds lopen te rover en te moorden. (De goei daar gelaten ) En wat zei je afgod (baasje ) indertijd, weet je dat nog Ecomoompje des Vaderland ??? Nee; ik zal je even helpen herinneren, Hij zei letterlijk het volgende: " Al brand het hele land ik slaap lekker'' wat voor President is dat dan volgens jou ???? Nou Robg ga jij je gauw zitten schamen, onze nationale nep Econoom van het land !!!!

  zielig mens dat je de bent.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. @J.zwartman,
  De dagen van deze regering zijn niet oneindig. Er is tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd dat de regering dat de regering van Santokhi en Brunswijk zal vertrekken moet niet als een verassing op je afkomen. Jouw halfgod Santokhi gaat het niet redden. Santokhi heeft met zijn beleid het volk nog dieper in de afgrond gestort. Het was nog niet eens zo erg onder de regering Bouterse.


  Maak melding

 15. @ RobG

  Nee RobG, C. Santokhi is niet mijn half God trouwens, niemand van de regering is dat ! DDB is
  wel degelijk jou baasje, en dat laat je ook blijken: dat mag, tenslotte is hij ook maar een mens. Santokhi kan niet anders, hij moet roeien met de middelen die hij heeft, en dat is op dit moment niet veel ! Jij zegt dat dat je Econoom bent, dat moet je toch begrijpen ????? Of zijn hersenen reeds ”aangetast” door de NDP virus ????? Jij verdedigt je baasje op allerlei manieren, en dat weet iederéén hier op de site. Maar wel op een verkeerde manier die voor land en volk niet bevordelijk is. Voorlopig heeft deze regering onder Santokhi geen toren hoge leningen afgesloten. Het eerste wat Santokhi na zijn inauguratie had moeten doen is
  was het volgende: Alle gelden die door Bouta en zijn bende verduisterd is, wettelijk terug vorderen en die gasten laten op sluiten. De ”Criminaliteit” keihard aanpakken, tenslotte was hij nota bene ook een ex Minister van Jus/ Pol geweest. Een ieder hoort belasting te betalen hoe rijker hoe meer, want dat is de kurk waar de economie op drijft. Dat moet je als Econoom ook moeten weten Rob, maar je ziet dat niet of je wil het niet zien ! C. Santokhi roeit nu met de middelen die hij tot zijn beschikking heeft, en dat is niet veel. Het land is op alle facetten door je Baasje en zijn bende, naar de klote geholpen. En jij keurt dat goed, wat niet alléén ik, maar een heleboel mensen irriteert !!!

  zielig hoor !

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.