zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist ziet ineens 'grote schaduw' en rijdt stroompaal kapot

Automobilist ziet ineens ‘grote schaduw’ en rijdt stroompaal kapot

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto reed maandagavond rond 21.45u een stroompaal van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Hannaslustweg kapot.

De bestuurder reed over de Hannaslustweg, komende vanuit de richting van de Indira Gandhiweg en gaande richting de Magentakanaalweg. Op een bepaald moment verloor hij de controle over het stuur en knalde tegen de mast. 

De bestuurder verklaarde dat hij tijdens het rijden ineens ‘een grote schaduw’ op de weg zag. Hij schrok daarvan en verloor daarbij de controle over het stuur. Niemand raakte gewond bij het voorval. De politie kreeg de melding van het verkeersongeval en ging ter plaatse voor onderzoek. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Spoekoe tori, inderdaad heeft daar in de omgeving heel veel dode plaats gevonden, misschien your never know, but the cow tell you about the issue,?


  Maak melding
 2. Kan best de waarheid zijn. Ook ik geloofde niet in spoken en geesten, maar als je ‘s-avonds over de Mungrastraat rijdt en je ziet een Witte Schimmel in tegen overgestelde richting je over de weg voorbij gaan denk je/ik een los lopende paard van iemand op straat.

  Maar als behalve jij, ook nog een andere in het voertuig het zien en de overtige twee anderen niet waarvan de persoon naast je op de voorbank het niet zien dan is er wel wat aan de hand.

  Er is meer tussen hemel en aarde.

  Toen ik het de volgende middag met mijn vader over had, maakte hij een weg werp gebaar met de hand gebaar en opmerking het zal een los lopende paard van iemand zijn.

  Toen ik dit verhaal weer ter sprake bracht van enkele mensen in de buurt zeiden ze dat er inderdaad een schimmel daar los in de buurt ‘s avonds rondloopt. Ook je moet niet alles vertellen wat je ziet.

  Ook in noord Paramaribo is er een verhaal van een schimmel.

  Ik dacht het zal toch niet van ddb zijn, alleen het had het geen zadel op en de stijgbeugel naar achteren gericht.


  Maak melding
 3. Het was lockdown en de weg vrij. Hij dacht dat het de politie was.even racen. Geef hem boete voor overtreden pl en betalen voor schade


  gemodereerd
 4. Wat. Spoken? In suriname ik wordt heel nieuwsgierig. Ik nederland in de oude vooroorlogs huizen denk ik dat er veel zitten want ook in nederland wordt lichaam thuis opgebaard. Ik vind het dood eng daarom durf ik niet zo snel te verhuizen en zit ik op mijn hoofd met hysterische schreeuwende zieke rascistische antilliaaans vrouw en familie die misschien spoken zien en allerlei geuren ruiken. Veel huizen in nederland ook heel oud vooral in binnensteden brrr ik ben daarom ook bang veel bewoners zijn overleden en komen nieuwe mensen maar de spoken gaan niet weg . Ik ben wel nieuwsgierig misschien UFO. Groeten uit koude nederland.


  Maak melding
 5. Het was zeker de schaduw van Bouta en Boefdraad samen, die de weg overstak !!!!! Die 2 liepen daar samen om de hoogste boom te zoeken, waar ze een einde aan hun leven willen maken door zelf ophanging !( het wordt trouwens tijd dat ze dat doen) maar, …….ik denk niet dat, dat zal gebeuren want deze 2 hebben geen menselijke gewetens wroeging meer !! Ze hebben hun gewetens aan de duivel verpand, en leven (on) gelukkig met andermans zuur verdiende centen !!! Ik zal mijn stanga Roué maar effe Citeren, ” Gado ” no é wérie pyama .
  Met andere woorden ding O k@ dalijk, en waarom maken ze geen gebruikt van Bosje brug ??????

  zielig

  Jacko


  gemodereerd
 6. Er zijn een heleboel verhalen, een heleboel verzonnen, maar er zitten ook gevallen bij die op waarheid berusten en nooit zijn onderzocht. Zo scheen er in de jaren 50 een huis te zijn in Paramaribo waar s’-avonds de borden en de pannen door het huis vlogen.
  Een ander verhaal was die van keng-keng dame. Meerdere mensen hebben diep in de nacht in Parmaribo een vrouw in een jurk met daaronder een (keng-keng) zien lopen. Een paar vrienden kwamen een keer in beschonken toestand van een feestje en kwamen op hun fiets onderweg naar huis, deze dame tegen. Ze besloten te stoppen en wat bleek,… het was een man die het leuk vond om in de nacht verkleed als travestiet te gaan lopen…..


  Maak melding
 7. @ Angela

  Je hebt toch niet je eigen schaduw gezien ??? Niet alléén in NL spookt het, in de buurt van A. Drachtenweg in Su spookt het ook, erger nog: daar woont een spook die nog leeft !!!!!!!

  zielig

  Jacko


  gemodereerd
 8. Ik moet altijd lachen om die spookverhalen. Zo beweerde mijn buurvrouw dat er op haar erf elke nacht bakroe’s rondliepen. Zij woonde dichtbij een swamp (toen was Wanica nog niet ontgonnen zoals het nu is). Zij smeekte mij om die bakroes, die flink lawaaierig waren, een flinke paaipaai te geven. Ik heb geprobeerd haar te helpen en ben op onderzoek uitgegaan. Wat bleek ? In de swamp waren kaaimannen baby’s die s’nachts om moeders riepen. Nadat ik dit aan de buurvrouw, die zelf op een bakroe leek (klein en rond en grote uitpuilende ogen) had verteld schoot ze in de lach maar ook een beetje uit schaamtegevoel.
  Dus ik neem alles met een korreltje zout.


  Maak melding
 9. Ik ben een nuchter persoon. Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde. De vele dolende zielen die ronddwalen in ons land, die niet de eeuwige rust kunnen vinden. En dan krijg je ook nog de bonoemang of vrouw die geesten aan het oproepen zijn voor families die hun tegen betaling bezoeken. Laat de doden met rust. Vaak.is het zo dat, wie goed doet,goed ontmoet. Ben je niet goed bezig en heb je een onreingeweten, ben je bezig met zaken die God verboden heeft, dan zal de de duivel je zijn aanwezigheid tonen. Er heerst meer kwaad dan goed in ons land. Corruptie, zelfmoord, stelen,roven en elkaar vermoorden is de afgelopen jaar hot item. Het kwade zegeviert dus de doden zullen niet rusten. Trouwens ook de dood hoort bij het leven. Zwervers slapen zelfs op grafstenen op het kerkhof in ons land. Niets aan de hand. Met deze verlaten zielen gebeurt er niets zij trachten enkel te overleven. Deze bestuurder zal wel high of dronken zijn geweest en ziet spoken op de weg. Heeft dringend psychologische hulp nodig.


  gemodereerd
 10. En toch heb ik in mijn jeugd heel veel onverklaarbare dingen meegemaakt. Suriname zag er in die tijd ook heel anders uit. Ik hoop ooit een boek over mijn belevenissen te schrijven. Dat heb ik mijn zussen en broertjes beloofd, want op familie avonden zitten ze aan hun stoel gekluisterd naar mijn verhalen te luisteren. En het gaat niet alleen over Suriname, maar ook over Nederland.


  Maak melding
 11. Of het nu een schaduw, spook, takru sani’ of een schimmel was, maakt niets uit, hij zal de schade moeten vergoeden. Hij is toch niet gek om tijdens de lockdown op straat te gaan racen?


  Maak melding
 12. @ Boesskowtoe

  Wanneer ga je beginnen met je boek? ( benne benieuwd ) Het verhaal van de ” keng keng dame” ken ik. Het speelde af bij de brug bij Rooseveltkade en Palmentuin. Niemand durfde na een bepaalde tijd in de avond daar te vertoeven.( Ik zie je boek met argus ogen tegemoet.)

  zielig

  Jacko


  gemodereerd
 13. Zelf vind ik het ook altijd grappig om zulke verhalen aan te horen, moet er stiekem om lachen. Ik neem ze niet met een korrel zout, maar met een pot zout.
  @Boesskowtoe, u gebruikt het sleutelwoord “beschonken”. Of men moet beschonken zijn of stoned om zulke dingen te zien.😱👽👻


  Maak melding
 14. Dus
  Automobilist ziet ineens ‘grote paal’ en rijdt schaduw kapot? Dit lijkt er meer op. Zeker een homo die tijdens lockdown zijn smerigheid wilde gaan uithalen


  Maak melding
 15. @Mix Chick; Grappig he,.. nou er is meer tussen hemel en aarde,… ook te zien in niet beschonken toestand (en zonder zout) maar niet voor iedereen weggelegd (om te zien) 🙂


  Maak melding
 16. Zwaar beboeten!!!! Probeert zich te verdedigen met een domme smoes, ben 100% zeker dat hij tijdens lockdown hard ging rijden, zo rijden ze onschuldige dood 😡


  Maak melding
 17. Het was de schaduw van de paal. Vooral bij maanlicht valt het extra op. Nu geen paal en ook geen schaduw!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES