Weer 2 mensen overleden aan coronavirus, 19 patiënten op intensive care

5
Persoon met coronavirus dood
Waterkant archieffoto: coronadode wordt weggevoerd in kist.

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer twee mensen overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Ook zijn er volgens de teller op dit moment maar liefst 19 personen opgenomen op de intensive care. Zondag waren dat nog 14.

Dat blijkt maandagavond 1 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Er zijn het afgelopen etmaal slechts 11 nieuwe gevallen geregistreerd, maar er is ook ‘slechts’ 63 keer getest.


5 REACTIES

 1. ALLE 19 MENSEN OP INTENSIVE CARE GAAN DOOD GAAN.

  DE ZUSTERS ETC ZIJN NIET IN STAAT LEVENS TE REDDEN. HUN BIL WEEGT 80 KG. ZE KUNNEN NIKS VOOR JE BETEKENEN.

  ZE ZETTEN ZICH MAAR 5% IN.

  IS AFWACHTEN WANNEER HUN LOON GESTORT WORDT.

  ROEPING IS ZOEK.

  ZE GAAN ZE ALLEMAAL VERMOORDEN. LEES GOED: DO KIER DENG ALLAMALLA

  MEN IS GESPECIALISEERD IN “KILLING” CIJFER 10.

  EHBO= EERSTE HULP BIJ OVERLIJDEN MEER BEKEND ALS ABBATTOIR. KIER JOE MARS DRAPE NANGA OPO AI.


  Maak melding

 2. @ Lesley

  Misschien heb je gelijk in, maar misschien heeft het ook te maken met kennis. Ze hebben een korte opleiding gehad en nu zitten ze met een dilemma, waar ze geen raad mee weten ! Je wordt niet zo maar op de IC afdeling geplaatst, je moet er kaas van gegeten hebben. En over de beloning ben ik ik eens met je, soso monie ding Sranang man/ uma é dinkie ! Recentelijk heb ik de IC afdeling mogen bezoeken, nou ik moet wel zeggen het is een verantwoordelijk werk, en ook behoorlijk zwaar voor de mensen die daar werken! En als je psychisch niet sterk
  bent ga je kapot, tenzij je een hart hebt als DDB en zijn dieven !!!! Ik heb echt respect voor deze mensen, de doktoren komen even en zeggen wat ze moeten doen, en zijn weer weg. In feite doen de verplegers en verpleegsters het werkt.

  zielig

  Jacko
  gemodereerd

 3. probleem is niet personeel of onkunde,maar er zijn medicijnen en als er geen medicijnen gaan mensen inderdaad dood en niiet alleen aan covid,maar aan allerlei andere ziekten,ondertussen krijgen de president en ministers een zeer riante autokosten vergoeding die 500% is gestegen en dan zegt Koning Albert op de radio o.a vanwege koerstijging,wel dan moeten alle amtenaren en noem maar ook 500% erbij krijgen i.p.v de 10% solidariteitsheffing en allerlei andere verhogende maatregelen.
  Deze regering heeft binnen 200 dagen het volk 500% armer gemaakt.


  Maak melding

 4. @ Doomsday, je moet je reactie toch nuanceren. Deze regering kan onmogelijk de ellende van de NDP in 200 dagen rechttrekken. Dat zou Trump ook niet zijn gelukt en Zijne Excellentie heeft het volk ook erop gewezen rekening te houden met de ergste scenario. Bouterse en zijn beweging zijn de enigen die verantwoordelijk is voor deze armoede maar ook het volk dat het goed vond in grote armoede te leven is mede schuldig aan deze ellende. Kom op man werd reeel en ga niet klagen over deze regering. Tenzij je natuurlijk niet van werken houdt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.