zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVisser ontdekt dode man hangend aan manjaboom

Visser ontdekt dode man hangend aan manjaboom

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Kleine Saramaccastraat in Suriname, heeft een man zelfmoord gepleegd door zich op te hangen aan een manjaboom. Hij is zondagmiddag hangend aan de boom op een dichtbegroeid perceel aangetroffen.

Het ontzielde lichaam is ontdekt door een visser die de politie heeft gealarmeerd. Zijn identiteit is nog onbekend. De politie was ter plaatse om de zaak te onderzoeken. 

Het Surinaamse Openbaar Ministerie in Suriname heeft besloten dat het lijk mag worden afgestaan als de familie zich aanmeld.

Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (Van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 15 uur)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Is leuk he zelfmoord,,weet je dat je 1000 jaren gaat dwalen op deze aarde rust vindt je nooit, wat erg voor deze meneer om over te gaan tot zo’n daad rip brada


  Maak melding
 2. @ Maripa+ko,

  Hoe weet je dat, en daarom ben je nog op deze aardkloot, en een heleboel onzin uitkraait op de site !!! Soso soso tatu dja, no spang het is maar een ”joke” van mij hoor.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Hoe weet men zo snel, zonder diepgaand onderzoek, dat hij zelfmoord heeft gepleegd? Het zal niet de eerste keer zijn als straks uit onderzoek blijkt, dat het touw, dat hij gebruikt heeft, afkomstig is van zijn sport broekje.


  Maak melding
 4. Ga naar je huisarts of bel pcs crisislijn?????? Geloven ze het zelf??
  Je moet niet luisteren ennpraten met degene, help probleem oplossen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES