President herstelt voorspoedig: woensdag weer publieke ontmoetingen

24
President Santokhi

President Santokhi, die vorige week positief testte op het COVID-19 virus, herstelt voorspoedig. Zondag hebben de behandelende artsen vastgesteld dat hij geen klachten meer heeft en goed hersteld is.

Santokhi heeft zich de afgelopen dagen strikt gehouden aan de medische protocollen en voorschriften van de behandelende artsen. Hoewel hij geen klachten meer heeft, heeft hij in samenspraak met de artsen besloten zich te houden aan de nationale protocollen en internationaal aangegeven voorschriften m.b.t COVID-19.

De Surinaamse president zal daarom vanaf woensdag aanstaande weer publieke ontmoetingen en activiteiten fysiek voortzetten. Voor spoedgevallen zal dat zoals gebruikelijk virtueel afgehandeld worden, meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

Santokhi had vrijdagavond op Facebook een update gegeven over zijn gezondheid tezamen met enkele foto’s waar hij aan het trainen is:


24 REACTIES

 1. Nu het weer de goede kant op gaat mijnheer de President , en U vanaf woensdag weer vol aan het werk kan gaan , zorg dat U altijd een mond-neuskapje op heeft en zeker die 1,5 meter afstand houdt , als U opnieuw besmet raakt kan dit anders aflopen voor U , en het echte volk rekent op U dat het volk uit deze rotzooi komt van 10 jaar bouta .


  Maak melding

 2. Goede bericht,enige persoon die Suriname uit de problemen kan halen, is deze meneer santokhi, dus wij hebben voor hem gebeden, al mijn eigen volk die de macht hebben gekregen, soso foefoermang
  Santokhi is een voorbeeld geef hem 10 jaar,hij verstaat alla sma na sranang ok, jullie zullen hem een keertje dankbaar zijn, believe me


  Maak melding

 3. Sterke vent. Su heeft je hard nodig. Er liggen vele zaken die met spoed moeten worden opgepakt. Houd je sterk president en gauw aansterken. Tot woensdag!!!!!
  gemodereerd

 4. Deze man is geweldig daadkrachtig en zo bevlogen met het lot van alle Surinamers en toch zijn er stinkdieren die deze man om zijn etniciteit verafschuwen. Nou laat ik dan tegen al die rotte appels het volgende zeggen: we hebben 10 jaar lang de tijd gehad om dit land vooruit te brengen maar we zijn 10 jaar verder achterop geraakt in in onze ontwikkeling, aanzien, en goodwill. Ja alleen India en China hebben ons financieel gesteund en geen een Afrikaans land. Zegt al genoeg !


  Maak melding

 5. President, wij danken de Here voor uw voorspoedig herstel, moge de zegen des Heren rusten
  op al uw inspanningen om ons geliefd vaderland weer mooi en gezond te maken.
  Johannes 15:7
  Indien gij in Mij blijft en mijn woorden in u blijven, vraagt wat gij maar wilt, en het zal u geworden.


  Maak melding

 6. Z.E. Als u ziek bent dan is heel Suriname ziek. Aks u genezen bent dan is het volk ook genezen. Zo veel liefde is er voor u ZE en u bent de man die Suriname vooruit brengt.


  Maak melding

 7. De schepping is eenheid van diversiteit en wordt door de geest van
  waarheid, liefde en eenheid evenwichtig gehouden. Zodat het ene niet
  het andere overheerst en levensruimte/adem ontneemt want alles en
  iedereen is tot een doel geschapen.

  KEN UW PLAATS EN WAARDE BINNEN DE SCHEPPING en LEEF/ADEM/BRO.
  gemodereerd

 8. Wij bidden voor het welzijn van u meneer de President. U moet snel weer er bovenop komen om het land in zeer goede banen te leiden en om te zorgen dat fascisten de boel niet op stelten gaan zetten. Want Bouterse die zal zijn streken weer gaan gebruiken om u en uw partij belachelijk te maken. Ik heb meer vertrouwen in u dan in die fascist !


  Maak melding

 9. Meneer de president, zijn dit uw aanhangers, zij dwepen met U, maar zodra U een beroep op ze doet als de Diaspora die mede moet komen helpen dan geven zij niet thuis. Van al deze dwepers wil voor alsnog niemand U komen helpen, zij willen eerst één met goudgerand garantie. Meneer de president, met zulke fans gaat U geen wedstrijd winnen, zij hebben weinig vertrouwen in wat U doet, ze duikelen liever over elkaar heen.
  Beterschap, meneer de president👊🏽, als U zich houdt aan uw gedane beloften dan heeft U de Diaspora niet echt nodig, aan echte srananmangs heeft U meer dan genoeg. Jip en Janneke.


  Maak melding

 10. De diaspora gemeenschap heeft de afgelopen 10 jaar heel goed gezien waartoe de zgn. echte srananmang instaat zijn. Alle inkomsten van het land waren verpand aan multinationals in het buitenland, leningen op leningen met als gevolg een torenhoge schuldenlast.
  Kortom, onbehoorlijk bestuur, mismanagement in alle lagen, grote incompetentie, en niet te vergeten grootschalige corruptie en het overtreden van de bankwet, zijn de wapenfeiten van die zgn. echter sranangmangs. i rest my case….


  Maak melding

 11. Surinamers zullen elkaar nooit helpen omdat de onderlinge wantrouwen en afgunst te groot is. Daarom ook hoeft Suriname geen een rode koperen cent uit Afrika te verwachten want ik heb het al uitgelegd! Suriname is afhankelijk van landen als China en het Westen. Dat is de reden Pony waarom Surinamers elkaar niet zullen helpen. Maar we houden allemaal van ZE president want het kost niks… tenzij men een fascisten is.


  Maak melding

 12. hahaah Pony er staat tientallen miljarden te wachten..aan Surineds jeugd en investeerders, artiesten en ” blanken ” alleen al uit NL, laat staan de rest van de wereld… Maar het zijn die types rovers, parasieten/jij/onderontwikkelde Anti-surineds, wat mensen tegenhoudt ( ongeacht etniciteit). Echte sranangmangs hebben een gouden hart in tegenstelling tot jou soort klagen blaffen de boel ophitsen… Maw wel het geld willen hebben, een beetje in je hangmat op je tel spelen maar de mensen die zijn niet welkom, want dan ga je moeten werken. Of ga je niet kunnen zien dat investeerders n beetje mogen chillen als ze in NL 11 1/2 maanden keihard hebben gewerkt en de economie van SU draaiende houden wat afgelopen tientallen jaren al het geval is…Want dan begint die jaloezie en afgunst… Inzicht van een kakkerlak, ten koste van de toekomst van SU…Wat heb jij gedaan voor Su … of wat kan jij voor SU?…soso bla bla en gratis geld willen… Werken of investeren dat MOET je zolang je gezond bent en als je enigszins recht wil hebben om in Su maatschapij te leven en namens de Su maatschapij te willen praten… JOu ” Robin Hood ” is allang pleitte en heeft jou in de schijt gelaten..a kisi mooi hahahha Weer geen gratis geld !!!!. je gaat nu 10x harder moeten werken wil je nog iets bereiken of voor je oude dag wil sparen…Foute keuzes..gevolg…. blaffen gaat niet helpen… fijne dag 🙂


  Maak melding

 13. SuriNeds gaan en kunnen en zullen Suriname never nooit in de steek laten.

  Als het geld via Chan diasporakapitaal binnen komt of gewoon van de SuriNeds naar hun familie in Suriname geld gaat naar Suriname komen.

  Ook kennis en ervaring op talrijke vlakken zal hierdoor tot stand komen.

  Wetenschappelijk onderzoek van diasporamensen in buitenlanden heeft uitgewezen hoe belangrijk deze mensen voor hun thuislanden zijn. Voorbeelden zal ik u maar onthouden omdat dit meer dan duidelijk is voor iedereen.


  Maak melding

 14. Ai pony mooi hoor dat je dwepen gebruikt voor ons.niks mis mee jere
  Het is wel een groot verschil dat de zelfde mensen degout hebben van jouw didibri baas .
  Have a nice day


  Maak melding

 15. hé pony jij liegt , en Sukru sani zegt de waarheid , , dus paarse rat pony jij als boutist die hebben wel een baas , een dictator, ja die bouta he pony. de ballen


  Maak melding

 16. Realtymaster, allemaal mooi geformuleerd, echter aan dagdromen hebben wij niks. Doe je naam alle eer aan en denk realistisch. Je hoopt op miljarden hulp of miljarden die in het vat zitten, ik ook als het mag uitkomen zoals jij het verwoord hebt. Maar ik denk dat het wishful thinking, ijdele hoop is, waarom. 1. De Surined jeugd heeft weinig of geen belangstelling met wat er in Sranan gebeurt, ja, praten met en over familie dat doen ze wel, maar als je verder vraagt dan komt er niks. Bovendien moet je niet vergeten dat de groep Surineds of zo je wilt de diaspora, steeds kleiner aan het worden is, de Surineds worden oud en sterft uit. Na deze groep komt er misschien een kleinere groep en daarna niks meer, maar dan zijn wij 30+ jaren verder. 2. De braindrain van na 1975 en 1980 zal Sranan niet in één twee kunnen inlopen. 3. Voldoende investeerders en anderen die interesse hebben in Suriname, dit zal sterk afhangen van A.hoe sterk het Juridisch apparaat, de Overheid is en B. hoe sterk ide Economie is, wat zijn de faciliteiten, opleidingsniveau etc. Verder is iedereen privé of bedrijf zeer welkom, ook de goed-welwillende diaspora, om in Sranan te investeren.

  Tot zover kon ik je nog goed volgen, maar ineens laat jij je leiden door je onderbuikgevoelens en dan gaat het mis. Je suggereert en gaat dan met het vingertje wijzen naar anderen die volgens jouw schuldig zijn zodat de echte opportunisten of hypocrieten rustig kunnen gaan slapen. Ik weet nog steeds niet waarom ik mij schuldig moet voelen voor de afgelopen 10 jaren, terwijl ik deel uitmaakt van een bevolking van ruim 600.000 zielen. In mijn ogen zijn wij allemaal schuldig, alleen per persoon zal het verschillen.
  Je wilt mij toch niet wijsmaken dat Santokhi en leden van zijn regering ineens uit de lucht zijn komen vallen of onder een steen zijn uit gekropen.

  Wanneer ik spreek over bijvoorbeeld ‘echte’ Srananmangs, dan bedoel ik niet degenen buiten Suriname, die denken dat zij Surinamers zijn in het bezit van een vreemde nationaliteit, neen mijn beste, ik doel dan op mensen die in Suriname wonen, werken en belasting betalen. Weer spreekt jouw onderbuikgevoelens als jij suggereert dat echte Srananmangs lui zijn, gratis geld willen etc.
  Het verwijt, je doet niks voor je land is abject, elke burger die werkt en belasting betaalt, de één meer dan de ander, draagt zijn steentje bij, je kunt uiteraard meer doen door ook vrijwilligerswerk te doen door in besturen van clubs enz. te participeren maar dit is uit vrije keuze.
  Verder durf je Srananmangs uit te maken voor Kakkerlak en jij noemt je dan een Surinamer.
  Dat de vorige regering, onderleiding van meneer Bouterse, uitgerust met een VOLKSMANDAAT, foute beleidsbeslissingen heeft genomen en dat uit haar entourage bepaalde figuren miljoenen publieksgeld hebben gestolen en financiële malversaties hebben gepleegd moet door het OM nog bewezen worden. Voor dit wanbeleid is Bouterse dan ook op 25 mei afgerekend.
  Aan blaffers heb je niks , dat moge kloppen, maar aan keffers heb je hoegenaamd ook niks.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.