Pick-up op z’n zij na aanrijding, bestuurder meegenomen door politie

2
Pick-up op z'n zij na aanrijding, bestuurder meegenomen door politie

Zojuist is deze pick-up op z’n zij terecht gekomen na een aanrijding aan de Kernkampweg in Suriname. De bestuurder van de pick-up verkeerde ten tijde van het ongeval mogelijk onder invloed. Hij wordt voor onderzoek naar het bureau meegenomen door de politie.

Het ongeval tussen de pick-up en een personenwagen vond iets na 14.30u plaats ter hoogte van Fernandes. Wat er zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. De politie is ter plekke bezig met het onderzoek.

Ook de Surinaamse brandweer is aanwezig en verleende assistentie.


2 REACTIES

  1. Onder invloed en toch nog auto rijden ??? Auto gekanteld, bestuurder in de auto plaats laten nemen, auto goed besprenkelen met benzine, en dan in de fik steken! Einde probleem, niemand heeft er geen last meer van deze klojo.

    zwaar klote

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.