zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken zoon slaat vader met fles aan hoofd na ruzie om eten

Dronken zoon slaat vader met fles aan hoofd na ruzie om eten

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie vrijdagavond aan de Bergenshoopweg tussen vader en zoon om eten, is ernstig uit de hand gelopen. De 44-jarige zoon die dronken was, sloeg zijn 66-jarige vader met een fles ijs aan het hoofd. De vader heeft daarvan vijf hechtingen overgehouden.

De zoon kwam thuis en ging tegen zijn vader tekeer om eten. Op een bepaald moment pakte hij een fles met ijs en sloeg zijn vader ermee aan zijn hoofd. Het slachtoffer kreeg hierdoor een barstwond.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling. De vader heeft vijf hechtingen gehad.

De wetsdienaren hebben de zoon aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname is hij in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Neem maar van mij aan dat een fles met ijs heel hard aankomt. Deze zoon (waarom woont deze oude man nog bij zijn vader in ??) moet hard gestraft worden. Het is de omgekeerde wereld. In plaats dat de zoon voor zijn vader zorgt, zorgt de vader voor zijn zoon. Luie pop !


  Maak melding
 2. Monkey see,monkey do.
  Dat is wat hij heeft geleerd van al die voorbeelden die hij kreeg.
  Het systeem van de vorige leiders
  van het land was verdeel en heerst.
  Yang patu .
  Wij zitten nu nog met enkelen die het moeten afleren.
  Ja wel opvoedingskamp is een van de op lossingen.
  Sari tori jere


  Maak melding
 3. Die ”eikel” is al 44 jaar, was hij op bezoek of woont hij nog bij zijn vader in ?? De drank in de man wijsheid in de kan, het is wel zielig dat dit is gebeurt . Ik zie dat ik na geaapt wordt, dus ik schrijf niet meer sari tori, maar zwaar klote !!!!

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES