35 nieuwe COVID-19 gevallen na 133 keer testen; 104 mensen in ziekenhuis

3
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

In Suriname is er de afgelopen 24 uur 133 keer getest op het gevreesde coronavirus. Daaruit zijn 35 nieuwe besmettingen geregistreerd. De meeste besmettingen zijn in Wanica naar voren gekomen en wel 18. Paramaribo is tweede met 13 nieuwe gevallen.

Dat blijkt zondagavond 31 januari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in het ziekenhuis weer iets is gestegen naar 104. Het aantal personen in de intensive care is gelijk gebleven op 14. In totaal zijn 50 mensen het afgelopen etmaal genezen.


3 REACTIES

  1. Ja eerder was het 39 daarna 71 en nu 35 besmettingen, lockdown werkt zouden ze zeggen, Minister Jubitana zou zeggen de grenzen maar open gooien steeds minder besmettingen. Maar dat is het niet het geval. In % uitgedrukt is meer geworden, respectievelijk 14%, 17% en 26% (14%/39 waren 224 testen, 17%/71=400 testen vandaag 26%/35 gevallen waren er slechts 133 mensen getest. Dus baart nog steeds zorgen is 9% meer gevallen ten opzichte van de dag ervoor. Burgers in Sur laten jullie niet misleiden door de cijfers in getallen. Minder testen komt vanwege, (waarschijnlijk) acties ziekenhuis personeel en het onderwaterlopen van testlocatie. Dus blijf voorzichtig en de protocollen steeds in acht nemen.


    Maak melding

  2. Lockdown / huisarrest kan toch nooit resultaat hebben als het pas 2 dagen is??
    Mensen gaan niet eens testen. Niet eens hun site kunnen ze bijhouden. Nu zijn er 612 besmette gevallen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.