Ook NDP billboard bij OCER omver geblazen door rukwinden

41
Ook NDP billboard bij OCER omver geblazen door rukwinden
Een NDP billboard met daarop Bouterse ging kapot.

De hevige rukwinden, die Paramaribo en Wanica zaterdag teisterden, hebben niet alleen woningen en hun daken getroffen. Ook billboards moesten het ontgelden, zoals deze bij het partijcentrum van de Surinaamse Nationale Democratische Partij (NDP).

Een enorm bord met daarop de grote leider van de partij, Desi Bouterse, werd tegen de vlakte geslagen bij OCER aan de H.D. Benjaminstraat in Suriname.

Een dag na de heftige weersomstandigheden wordt de balans opgemaakt en is duidelijk hoe groot de schade is. Met name woningen moesten het ontgelden, zoals ook in dit bericht te lezen is:


41 REACTIES

 1. Jeetjemina! Onmiddellijk dient Zijne Excellentie de noodsituatie uit te roepen en per Staatsbesluit, 31 januari 2021 , als een nationale rouwdag af te kondigen. Gecondoleerd billboard. Voor altijd zal je in onze gedachten voortleven. Gecondoleerd Suriname. Wat een smartelijk verlies.
  gemodereerd

 2. De grote leider?? ja, van de nationale domme partij…of Nothing Doing Party
  Billbord met een foto van jezelf,…pure zelfverheerlijking, een die zich een spiegel voorhoud bij het aftrekken.
  Volgens de chinees: ‘God kon die kloote lijdel niet langel aanzien’


  Maak melding

 3. “NDP billboard omver geblazen “
  Er gaat nog meer omver geblazen worden.van deze wankelende partij.
  Vooral de Yan patu mensen van de (nietsnut drunguman partij)zijn nu aan het doken.
  Gado no e sribi


  Maak melding

 4. Waardedaling voor de omgeving, sinds ze dat stuk grond hebben gejat. Kun je voorstellen rustige buurt en plots een zooitje ongeregeldheden voor je deur, jakkes.
  Op wiens naam staat het trouwens. Een sportleraar die diverse stukken grond jat, zou interessant moeten zijn voor de Fiod.
  Deze mensen hebben geregeerd alsof suri hun eigendom was. Is er trouwens ooit vermogensbelasting betaald.


  Maak melding

 5. Bouta: ‘Na Gado pot mi dja, na Gado wawan kan pur mi fu dja’. Bisschop Steve Meyer zou hem, betaald of onbetaald, moeten uitleggen dat dit een teken van Gado is dat hij binnenkort op de één of andere manier opgeruimd zal worden, het wordt Santo Boma of de hel.


  Maak melding

 6. Bilboard is gewoon door de harde wind weggewaaid, en geen afkrodré dingens vezinnen mensen. Het is maar een dooie element, Bouta en zijn mede dieven moeten door een tornado getroffen worden, dan pas kunnen we juichen of huilen !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Op 29 januari 2021 was de rechtszitting in de Decembermoordenzaak tegen de voor twintig jaar gevangenisstraf veroordeelde Desi Bouterse. Het is genoegzaam bekend dat de veiligheidsmaatregelen zeer streng zijn tijdens alle zittingen in deze zaak. Tijdens de zitting van 29 januari was het niet anders, maar misschien iets strenger. De beveiliging rond de rechterlijke macht vond het noodzakelijk dat een schreeuwende of joelende menigte voor de poort van het gerechtsgebouw voorkomen moest worden, zodat de zitting in alle rust gehouden kon worden. Gezien het grote belang van deze zaak, is het begrijpelijk te achten dat de rechtsmacht die rust van eminent belang heeft geacht.

  Er zijn protocollen opgesteld, wie toegelaten kon worden naar de locatie van het gerechtsgebouw. Die protocollen zijn niet opgesteld door de dienstdoende inspecteur, in deze mevrouw Nadia Soekhnandan. Ook Soekhnandan had zich te houden aan het protocol en zij diende de naleving ervan te waarborgen. Anders zou dat getuigen van plichtsverzuim. Zij heeft zich goed gekweten van de taken die haar opgedragen waren door haar meerdere(n). Waren maar alle agenten binnen het korps van deze attitude.

  Wat is eraan voorafgegaan?
  Ingrid Bouterse wilde de bevelen van de politie negeren en wilde toch door het cordon van de politie heen. Toen zij van de politie te horen kreeg dat ze niet verder mocht, kwam iemand van de beveiliging van Bouterse, zich bemoeien met de zaak; op een zeer laatdunkende en provocerende manier. Daarop kreeg hij van Soekhnandan te horen: “Meneer, als u niet luistert, dwingt u mij tot geweld”. Alleen bij het horen van het woord ‘geweld’, sloeg de vlam in de pan. Een zeer prominent lid van de NDP, maakte daarbij opmerkingen als: “Na Mathoera sen eng, na Mathoera sen eng”. Iemand uit die groep riep: “A ptjien koeliemeid dies wan tapeng gi oenoe”.

  Beste lezer, dit is de familie Desi Bouterse en haar directe aanhang waarmee zij omringd wordt. Dit gedrag was voedingsbodem voor de racistische en persoonlijke aanvallen die werden ontketend op sociale media tegen politie-inspecteur Nadia Soekhnandan.

  Het vreemde is dat alleen al bij het horen van het woord geweld men deed alsof de wereld voorbij was, terwijl Desi Bouterse verantwoordelijk gehouden mag worden voor ongekend geweld tegen mondige burgers. Onder verantwoordelijkheid van Bouterse zijn mensen niet alleen monddood gemaakt, maar ook ‘doodgemaakt’. Het Decembermoordenproces is een gevolg daarvan.

  De tirade van mevrouw Bouterse die daarop volgde, is hier te beluisteren. Als wij naar deze tirade luisteren, kunnen wij ons best wel voorstellen hoe zij tekeergegaan zal zijn tegen de politie. Geen wonder dat er gezegd zal zijn dat zij haar mond moet houden (dit hebben wij niet kunnen verifiëren).

  Geef je mevrouw Bouterse inspraak, dan kan ze er niet mee omgaan. Geef je haar geen inspraak, dan kan ze er ook niet mee omgaan. Onhandelbaar dus. Het staat ons nog bij dat in het jaar 2010 haar dochter geschorst was op Lyceum 2. Toen ging Ingrid ook tekeer als een viswijf. Zij uitte nog zelfs dreigementen: “Ik weet waar ik mijn zegje moet doen”. Daarmee bedoelde zij dat ze haar man, toen president van Suriname, zou benaderen om misbruik te maken van zijn macht en zodoende de zaak op te lossen. Toen had Ingrid inspraak of invloed.

  De manier waarop mevrouw Bouterse onlangs tekeerging als een viswijf, deed ons denken dat zij niet kan omgaan met het feit dat zij nu geen inspraak of invloed meer heeft. Het is nog even wennen voor haar dat de politie zonder aanzien des persoons werkt en dat bevelen van de politie ook voor haar gelden.

  Volgens ons bekomen informatie provoceerden Ingrid en aanhang de betreffende politie-inspecteur zeer heftig en weigerden zij het bevel van de politie op te volgen. Zeer terecht dat de politie toen meedeelde dat indien nodig, de orde met geweld gehandhaafd zal worden, indien zij de bevelen van de politie niet opvolgen. Bevelen van de politie dienen stipt en terstond opgevolgd te worden. Je kunt niet in discussie gaan met de politie of het bevel nou wel of niet terecht is. Ingrid en haar aanhang stelden het bevel van de politie ter discussie, waarop de politie-inspecteur gezegd zou hebben dat het niet nodig is te praten over het politiebevel. Bevel is bevel!

  Met geld kun je veel kopen, maar goede manieren en voorbeeldig gedrag zijn niet te koop. Ingrid uitte denigrerende woorden naar de politie-inspecteur: “Is het land van jou?” Nou Ingrid, luister noh, het land is ook niet van jou, want je hebt maar een klein deel van het land, de Waka Pasi, gestolen of genomen. Hou je netjes aan de bevelen van het bevoegde gezag, in dit geval de politie. Besef vooral: “A tafra draai now”.

  Gerechtigheid komt zelden op tijd, pas na 39 jaar is het oordeel
  Ingrid, verplaatst jezelf in de ijzige avond van 7 en 8 december 1982 waarbij de echtgenotes van de vijftien weerloze mannen op die avond standrechtelijk geëxecuteerd zijn en dolgraag bij hun echtgenoten wilden vertoeven. Je echtgenoot Bouterse heeft voorgoed een einde gemaakt aan de geborgenheid die zij graag koesterden.

  Mevrouw Bouterse klaagde dat ze als vrouw van Desi Bouterse niet naar de locatie van de rechtszaal mocht. Op zich een vreemde opmerking van haar. Toen de slachtoffers van de Decembermoorden door haar man (Bouterse) berecht werden, mochten hun echtgenotes er ook niet bij. Sterker nog, die zijn in het geheim berecht, zonder dat de echtgenotes iets ervan hadden kunnen weten. Echtgenotes brachten zelfs noodzakelijke medicijnen naar het Fort Zeelandia voor hun aldaar opgesloten echtgenoot, maar zelfs dat mocht niet. Die echtgenotes hebben hun man nooit meer gezien, terwijl Ingrid haar man na een uur weer terug kon zien.

  Tijdens de tirade van mevrouw Bouterse klaagde zij dat ze niet mocht praten. Ingrid, jij mag praten, maar jij moet wel de laatste zijn die moet praten.

  @Pakiratigri, en anderen NDP Lovers

  Lees dit goed. Dit is het niveau van je geliefde Partij
  gemodereerd

 8. Dit is het teken dat Surinamers, degenen die vast zijn blijven houden aan de ndp, deze vervloekte paarse partij moeten los laten. Dan pas zal er vooruitgang, welvaart en welzijn in Suriname ontstaan.


  Maak melding

 9. Stelletje achterlyke bygelovige idioten ,de natuur ken geen politiek of party, thank god dat er geen ongelukken zyn gevallen.
  gemodereerd

 10. @ Sari

  Hou je op, ik lig helemaal in een deuk man( ”Gek ”) Straks ga je nog schrijven dat ze allemaal eelt hebben van het afrukken !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. CITAAT: de grote leider van de partij, Desi Bouterse,
  REACTIE: laat mij niet lachen

  En toen kwam er een olifant en die blies het sprookje uit !!


  Maak melding

 12. hé guno en rbrowny met y , , jullie zullen slecht slapen de komende tijd , , jullie baasje de opper paarse rat bouta is geveld door de natuurkrachten en ook zijn boevenpartij de ndp , , maar ja die junk kan nu nog opstaan , maar de volgende kracht van de krijgsraad is zijn einde, de natuur heeft hem nu al gewaarschuwd.


  Maak melding

 13. @wat
  Je hoef echt niet in de publiciteit als ik domme ongenuanceerde opmerkingen moet maken,
  je slaat de plank tevaak mis,en fantaseerd maar lekker door. ik adviseer jou naar holywood
  tegaan om je fantasie te bodt vieren want je heb op dit rubriek niks toe tevoegen.
  vraagje ,waarom doe je mee aan de discussie?


  Maak melding

 14. ha-ha , , ja paarse rat brown die plank zal jou slaan die door de krachtige wind van bouta is losgeslagen , dus je baasje heeft jou gevloerd , en in jouw fantasie geloofd jij het ook nog he brown , maar ja jij bent niet dom , maar dommer , o nee de domste paarse rat , zo nu is waarheid toegevoegd , en dit is het antwoord , en nog wat , pas op , nog zo’n tik van die plank en dat ene hersencel van jou overleeft niet een tweede klap , , en je baasje bouta vint het niet erg , want hij heeft nog zoveel van die ene hersencel ratjes.


  Maak melding

 15. Wat. Ik denk eerder dat jij nog niet van de grote klap vanaf ben wat jij gekozen leiders doen blijf rustig je krijg meer verraad erbij onder de mom van is de regering bouterse schuld ik lach me krom maar maak je niet druk zoals altijd geeft je maar de ndp de schuld


  Maak melding

 16. Wat
  Blijf maar de ndp de schuld geven
  Hopelijk redt deze regering die jij voor heb gekozen het tot 2025 want ik weet dat je niet zal toe geven maar ze hebben je in de afgelopen tijd echt pijn gedaan en ze zijn nog niet klaar dus maak je borst maar nat want je heb zelf voor gekozen


  Maak melding

 17. Wat
  Het klokje tik langzaam maar zeker
  Dus maak je niet druk met de ndp
  Hopelijk ben je in Suriname straks als je jouw hele salaris moet inleveren zal je de schuld blijven zoeken bij regering bouterse want je zal niet toe geven dat chan jullie echt ge pakken heeft succes


  Maak melding

 18. guno ,paarse rat en strontlikker van bouta , smaakt het nog wel , zal elke keer weer zuurder zijn he , nu je baasje langzaam wegrot , en guno jij rot ook nu van binnen uit , niet door covid maar door het zuurgehalte van de stront van je geliefde bouta he guno , , dus als jij dadelijk er niet meer bent zal niemand jou missen , zelfs de ndp niet , die weten niet wie jij bent , voor hen ben je ook weggeblazen met die paarse wind.


  Maak melding

 19. Niet eens wat medeleven naar de personen toe die schade geleden hebben,echt een kolere troep figuren hier die allerlei rotzooi maar uitkraaien omtrent een omgewaaid bord bij een partij centrum.
  Bij deze mijn medeleven aan de slachtoffers die schade hebben opgelopen aan hun woningen
  gemodereerd

 20. Het laatste wat Guno en Brown nog van de ndp hebben zijn een gestolen pc. Niet eens gekregen van de partij,maar gestolen. De vraag is wat heeft de ndp voor jullie gedaan???? Lage ratten zijn jullie die totaal niks te vertellen hebben.


  Maak melding

 21. Guno.. Gino..waar heb jij de afgelopen 10 jaar gezeten .
  Zeker met je hoofd in de hol van je baasje .
  Bouterse en de ndp zijn de aanstichters van de armoede en ellende in Suriname.
  En het is nu niet altijd even makkelijk maar het gaat de goede kant op.
  Maaaaar.. als jouw ndp partij aan de macht was dan was het nu Erger in Suriname dan inVenezuela.
  Dan zouden wij nu zo als jij 💩 eten.

  Ga daar goed over nadenken.
  Mi boi


  Maak melding

 22. Misabitoch grappig hor 🤣
  Het is ook een voorteken als je het woord “Bil- board “hoor voortkomen.
  Het heeft met Santaboma te maken
  Deze boevenbende moeten alvast
  Vaseline gaan inslaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.