donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitairen als lockdown-overtreders overgebracht

Militairen als lockdown-overtreders overgebracht

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft zaterdagavond twee militairen, die zich zonder noodzaak over straat bevonden, overgebracht naar de Brigade. Naast de militairen zijn ook 55 burgers als lockdown-overtreders overgebracht naar de Politieacademie. Onder de groep bevonden zich 7 vrouwen.

De overheid heeft de maatregelen onlangs aangescherpt, omdat er sprake is community transmission. Zo geldt er voor dit en ook komend weekend een total lockdown in heel Suriname.

De weekend total lockdown gaat steeds op vrijdag om 19.00 uur in en is van kracht tot en met maandag 05.00 uur. Niemand mag zomaar op straat, behalve personen die vallen onder de diverse groepen die geïdentificeerd zijn als essentiële diensten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. En met deze soort klootzakken moeten we de oorlog mee winnen, stelletje pleuris ”Mietjes”. Deze soort “Mietjes moeten ze disciplinair goed straffen, indien beroeps gelijk de laan uit sturen !!!!!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Nou nou nou wat een uitbarsting zeg
    Relax en laat de politie zijn werk rustig doen .komt goed.


    gemodereerd
  3. “Wat” wrm doe jij dat niet
    Brunswijk was tog ook een legerleider
    K denk eerder dat brunswijk hem overstraat had gestuurd


    gemodereerd
  4. Is nonsens alleen als de criminaliteit word aangepak als bij de lockdown overtreders zou het beter zijn maar waar er geld is daar zie je de korps zich vol inzet koulo soso ka


    gemodereerd
  5. nou olie lampje en boutist , alle twee zijn mislukte Surinamers , en jij geloofd niet dat de beste vriend en mede couppleger Roy Horp van bouta met een touw om zijn nek , hangende aan een stoel vermoord is door bouta en dat hij 15 echte Surinamers heeft vermoord , nou olie lampje je brandt nog eventjes maar dadelijk is de olie op en je lichtje dooft.


    Maak melding
  6. Vergeleken met de rellen in Europa is het rustig in Suriname. Gelukkig geen Europese taferelen hier in ons land. Duurt niet lang voor ze daar in Europa massaal het leger in gaan zetten om de mensen in toom te houden…

    Alles gaat precies zoals de NWO het het hebben wil. Klaus Schwab, founder of the World Economic Forum (WEF) gaf 6 maanden geleden al aan “we must prepare for an angrier world”.


    Maak melding
  7. Gelukkig blijven zowel in Suriname als in Europa de meeste mensen kalm. Excessen zullen er altijd zijn. Samen komen we hier doorheen


    gemodereerd
  8. Die twee hebben het van hun opa geleerd ,💩 aan alle regels.
    Opa Bouta
    Hoop dat het goed komt met deze
    Jongu boi’s
    Maar met hun opa komt het niet meer goed.
    Gerechtigheid komt eraan
    In maart is het zo ver.
    Dan zal er een verlossing plaats vinden .halleluja
    🙏🏻


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES