Dieven die auto koplampen stelen opgespoord na zien camerabeelden

4
Dieven die auto koplampen stelen opgespoord na zien camerabeelden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben afgelopen week na uitgewerkte informatie de 35-jarige C.M. en 29-jarige V.G. opgespoord en aangehouden. De hebben koplampen van een voertuig op een adres in het ressort Munder gestolen meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde autobezitter deed op donderdag 14 januari op het politiebureau Munder aangifte van diefstal. Informatie bereikte de Surinaamse politie dat bedoelde verdachten vermoedelijk meerdere zaken op hun kerfstok hebben.

Naar aanleiding van beeldmateriaal kwam het voertuig van de verdachte V.G. in beeld en werd de informatie uitgewerkt. Op de kruising van de Gemenelandsweg en de Hofstraat werd deze verdachte aangehouden.

Hierna werd tijdens het onderzoek zijn kompaan C.M. op zijn woonadres te Zorg en Hoop in de kraag gevat. Bij de aanhouding verzette C.M. zich hevig tegen de politie, waardoor hij met verenigde krachten in de boeien werd geslagen.

Het tweetal ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Wel gaf V.G. aan de politie te kennen dat het voertuig dat in beeld was gebracht op de dag van de diefstal, alleen in het weekend wordt gereden wanneer hij op stap gaat. Het voertuig is door de politie in beslag genomen.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort meldt de politie.


4 REACTIES

 1. @ Sunny

  Deels ben ik met je eens, maar dat is een te zware staf voor deze kruimel dieven. 2 maanden lang in een lijkenhuis werken is genoeg gestraft !!! Degene die ze moeten doodschieten wonen in de buurt van Leonsberg, en andere betere gesitueerde wijken van Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @ Sunny

  Deels ben ik met je eens, maar dat is een te zware staf voor deze kruimel dieven. 2 maanden lang in een lijkenhuis werken lijkt me genoeg gestraft !!! Degene die ze moeten doodschieten wonen in de buurt van Leonsberg, en andere betere gesitueerde wijken van Su. Dat zijn de ergste Criminelen van het land, deze twee doen dat om te overleven. Niet dat ik het goed keurt, maar de kachel moet blijven roken zeggen de Ptata,s.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Klopt Jacko , maar deze regering is te soft , en wat ze voor de verkiezingen beloofden is nog niet waar gemaakt , ze zijn bang voor die massamoordenaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.