Benadeelde gaat zelf achter bromfietsdieven aan: tiener aangehouden

10
Benadeelde gaat zelf achter bromfietsdieven aan; 1 tiener aangehouden
De drie gestolen bromfietsen zijn terug - een tiener werd aangehouden.

De politie in Suriname heeft vandaag deze tiener aangehouden nadat er afgelopen nacht deze drie bromfietsen waren gestolen aan de Palissadweg (foto). De benadeelde ontdekte de diefstal vanmorgen vroeg en nam contact op met de Surinaamse politie. Hij startte vervolgens, in overleg met hen, zelf een zoektocht naar de gestolen bromfietsen.

Hij legde zijn zoektocht daarbij ook vast met de camera en plaatste de filmpjes online. Uiteindelijk wist hij twee bromfietsen te lokaliseren aan de Bijlhoutweg. Daar wisten ze een van de verdachten staande te houden, zoals ook in een van zijn films te zien is.

De politie werd vervolgens op de hoogte gebracht, waarna die met twee pro wagens ter plekke verscheen. Op basis van verkregen informatie is de benadeelde samen met de politie de derde brom gaan ophalen in de Bijlhoutweg en wel het Andoe Project.

De jonge verdachte is meegenomen door de politie. Zijn twee kompanen wisten zich uit de voeten te maken en worden opgespoord door de politie.

De benadeelde is trots op zijn ondernomen actie en zegt daarover op Facebook: “We hebben zelf opgespoord. Helemaal van Pali naar Bijlhoutweg en hebben alle 3 bromfietsen gevonden. God is groot, we zijn RBT Pali 😎🚨🤞.”


10 REACTIES

 1. Waar zijn de ouders van deze dievenbende. Zit stelen in hun genen of is het ze aangeleerd. Het milieu waarin deze gasten opgroeien is niet fris. Opa Doeli met ze en terug de schoolbanken in. Zo jong en van stelen nu al je beroep te maken.
  Sari Tori
  gemodereerd

 2. schuld van de ouders dat deze jongen 13 jaar , , nu al op het verkeerde pad is belandt , deze ouders opsluiten en de jongen ergens anders plaatsen , maar waar ??


  Maak melding

 3. RBT pali, kunt u ook ervoor zorgen de deze 13 jarige jongen begeleidt wordt voor het leren van een vak op school. Let ook op de situatie waar in hij verkeerd.
  gemodereerd

 4. Kijk maar die bromfietsen ze zijn alle 3 milieu vervuiler, eigenlijk verdient de jongen van 13 jaar een complement. Want hij zou het brengen naar de sloop en die zou in de smelt oven doen.
  gemodereerd

 5. Goed dat jezelf achter je brommers ging want als je op de politie zou wachten dan zou het nooit gevonden worden. VWB die 13 jarige een goede balata fong fong is een goed begin.


  Maak melding

 6. Dit is niet de schuld van de ouders kinderen die uit een gezin komen waar hun vader en moeder kerkvoorgangers zijn worden boeven zonder dat de ouders het door hebben want thuis vertonen ze dt gedrag niet en worden zelfs hoeren maar papa No sabi dus me begi oenoe di abi ptjien weet hoe je reageer op de media want yu beurt e kong zo wie weet je krijgt een hoer in huis of een boef of een homo of een ladybadman of een oplichter maar ano yu kweki eng kong so en jij hebt je nooit daarmee bezig gehouden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.