VIDEO: Woning in brand te Moengotapoe

5
VIDEO: Woning in brand te Moengotapoe
Screenshot uit onderstaand filmpje

In Moengotapoe is het al enkele dagen onrustig door een conflict tussen twee families. Aanleiding is de zelfmoord van een jongeman, vanwege gebeurtenissen in de relationele sfeer. Na zijn dood ging zijn familie verhaal halen bij zijn schoonfamilie, waarbij vernielingen werden aangericht.

Het conflict was zo erg dat de Surinaamse vice-president Ronnie Brunswijk moest ingrijpen. Gisteren was de begrafenis van de jongeman in kwestie, waarna de gemoederen weer verhit zouden zijn geraakt. Vanmorgen was er een woningbrand te Moengotapoe en het vermoeden bestaat dat deze brand met het conflict te maken heeft.

Volgens diverse bronnen ter plekke, zou het namelijk gaan om de woning van de schoonmoeder van de overledene. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. Het Korps Brandweer Suriname is op dit moment nog ter plekke bezig met het onderzoek.


5 REACTIES

  1. Ik kan die mannen en vrouwen niet begrijpen die vergift innemen om een relatie breuk.
    Mi, juist ga ik feesten als een vrouw mij verlaten heeft er zijn zo veel mooie dingen om te ontdekken en te doen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.