donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTruckbestuurder veroorzaker zware aanrijding Ringweg; rijbewijs ingevorderd

Truckbestuurder veroorzaker zware aanrijding Ringweg; rijbewijs ingevorderd

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van de truck, die donderdag betrokken was bij de zware aanrijding tussen vier voertuigen op de Ringweg Noord, wordt door de Surinaamse politie gezien als de veroorzaker van het ongeval. Daarbij kwam de 46-jarige medewerker vuilophaaldienst Anandkumar Phagoe (foto) om het leven meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Onderzoek wees uit dat de vier bestuurders kort voor de aanrijding over de Ringweg Noord reden. Zij kwamen vanuit de richting van het Chiragalie project gaande in de richting van Geyersvlijt. Op de linkerrijbaan reden respectievelijk de bestuurder van de vuilniswagen D.M., gevolgd door de bestuurder van een personenauto G.J. en daarna de truckbestuurder W.B. Op de rechterrijbaan reed de bestuurder C.R. met zijn pick-up.

Bij het naderen van het verkeerslicht op de kruising van de Nieuw Charlesburg- en de Ringweg reed de truckbestuurder W.B. de personenauto aan. Door de slag rolde het voertuig naar voren en kwam tegen Anandkumar aan die aan de achterkant van de vuilniswagen hing. Anandkumar viel op het wegdek, waarna de personenauto over zijn beide benen reed.

WB keerde het stuur van zijn truck die beladen was met klei, na de botsing naar rechts en kwam vervolgens in botsing met de pick-up die over de rechterrijbaan reed. Door de slag rolde de pick-up naar de linkerkant en reed de vuilniswagen aan.

Door deze botsing raakte de vuilniswagen van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens. De truck met klei sloeg vervolgens over de kop en kwam op de zijflank tot stilstand.

De politie van het bureau Munder kreeg omstreeks 15.50 uur de melding van een aanrijding tussen vier voertuigen. Bij aankomst van de politie en overige instanties werd Anandkumar met ernstige fracturen aan beide benen op het wegdek aangetroffen. Hij is kort na aankomst op de SEH van het Academische Ziekenhuis Paramaribo overleden.

In de langs de weg lopende trens werd een vuilniswagen aangetroffen. De bestuurder D.M. zat erin bekneld. De bestuurders van de drie andere voertuigen klaagden van pijn. Per ontboden ambulances werden de vijf gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Geen van de bestuurders die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs verkeerden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de veroorzaker W.B. is hangende het onderzoek ingevorderd. De materiële schade aan de vier voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam van Anandkumar is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeer van regio Paramaribo meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. RIP mi brada
  Je was aan het werk om Suriname schoon te maken en te houden.
  Daar voor heel veel respect en dank.
  Aan de nabestaanden heel veel sterke in deze droevige tijd.

  Sari sari yori🙏🏻Godo bless yu


  gemodereerd
 2. Ik heb de foto,s van de overledene gezien: ik vraag me zelf af, waarom ze de overledene niet bedekken ! ”Dit is inhumaan verdomme”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Ik zeg het vaker . Surinamers weten niet te rijden. Praktijk examen van KPS stelt niet meer voor. We zitten mensen les te geven in kleine vitzjes maar zodra ze hun rijbewijs hebben rijden ze een markx. Er wordt geen enkele vaardigheid aangeleerd alleen dat je 40 moet rijden.


  Maak melding
 4. Niet alleen zn rijbewijs invorderen. Last hem de kosten betalen vr crematie of begrafenis en als de man een gezin heeft die hij hun noden ook te verlichten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES