zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPresident Santokhi wordt vandaag mogelijk genezen verklaard

President Santokhi wordt vandaag mogelijk genezen verklaard

-

Does Travel - naar Suriname

Artsen zullen vandaag beslissen als president Chandrikapersad Santokhi uit isolatie mag. Als het staatshoofd van Suriname wel uit isolatie mag, betekend het dat hij genezen is verklaard van het coronavirus. Santokhi heeft vrijdagavond op Facebook een update gegeven over zijn gezondheid te samen met enkele trainende foto’s.

“Voel me steeds fitter en ben zelfs weer aan het trainen, zoals u ziet. Ik heb ook de routine meting gedaan en alles is binnen de normen. De artsen zijn tot nog toe tevreden, maar uiteindelijk zullen zij morgen na een grondig onderzoek, beslissen of ik wel of niet uit isolatie mag”, aldus het staatshoofd.

De Surinaamse president heeft verder de samenleving gevraagd om rekening te houden met de weekend total lockdown. “Houd u zich aan de maatregelen en laten we elkaar beschermen, want de gezondheidszorg kan het niet meer aan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij niet nodeloos extra zwaar werk en emotionele druk hoeven te ervaren”.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Jawel hor pres .
  Goed te zien dat u aan uw herstel werkt.om het Corona virus te verslaan.
  En het gaat u zeker lukken. Daar heb ik alle vertrouwen in.

  Laten wij samen de virussen die Suriname in zijn greep houdt verslaan.

  Gado dé u dresi man


  gemodereerd
 2. Lichamelijke oefening is goed voor iedereen.
  Even voor alle duidelijkheid, de meeste mensen krijgen milde Covid klachten. Beetje hoesten, beetje snotterig klaar. Het is niet dat de president aan de beademing gelegen heeft(gelukkig niet). Maar die sensatie is zo groot. Come up man.


  Maak melding
 3. Jij kan training en de normale mensen kunnen niet eens gaan lopen??
  De restaurants zijn open en delevery mag, maar moeder met 5 kinderen kan geen brood voor ze kopen.
  Moet ze vrijdag 50 kopen??? Waar zet ze het??
  Zaterdag moet ze huis schoonmaken vr extra geld. Ze kan niet uit huis


  gemodereerd
 4. Hij zit zo te zien lekker in zijn vel, lekker sportief bezig 👍👊🏽 Het heeft ook zwaar geregend, veel straten onder water, dus geen slechte lockdown haha


  Maak melding
 5. DDB trainde ook ieder avond, maar dan wel met ”Whisky” zijn polsen waren en werden met de dag dikker en dikker !!! En zijn hersen cellen werden aangetast, vandaar dat hij lekker kon slapen, al was het land in rep en roer. En nu is hij verder aan het aftakelen, dat merken wij niet maar het is zo. Des ondanks leeft die man gelukkig op zijn manier dan, ma no spang, Masra Gado no é sribie !!!!!! Je ontloopt je straf hier, ma na loktoe yo K@ loto brada, ma kandé ook niet bikassi, yo na wan didibrie !!!!

  sari tori

  Jacko

  Jacko.


  gemodereerd
 6. Ja man ,big up! Episode 5 waarin de Surinaamse president spoedig uit zijn isolement mag. Het is toch een zeldzaam gezicht een oranje olifant te zien zwoegen op een loopband. Arme loopband. De lievelingskleur van de president is inmiddels bekend. Big Up!


  Maak melding
 7. @ Wendy

  Moeder met 5 Kinderen, waar is de vader dan ?? Of zijn de kinderen geboren uit een fok plan???? En men weet dat het leven zwaar is, en waarom blijven fokken terwijl er genoeg anti conceptie is !!! En aangezien je een betweter bent, vertel jij mij dat maar.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. @@pakiratigri, tenminste geeft hij het goede voorbeeld in plaatst van elke dag een sigaret in je mond te doen.

  Bouterse heeft altijd het slechtse voorbeeld gegeven.


  Maak melding
 9. Beste Mix Chuck
  Ik heb met veel aandacht jouw stuk gelezen.
  Wat mijn is opgevallen dat ik niet erg duidelijk was in mijn stuk.
  “Laten wij samen de virussen die Suriname in zijn greep houdt verslaan “
  Hierbij bedoel ik niet alleen het Corona virus maar ook andere hardnekkige virussen zo als criminaliteit,beroving,moorden enz.
  Het zou mooi zijn als wij dat kunnen uitroeiing.

  🙏🏻


  Maak melding
 10. Wat een stel hipocrieten,hoe zou hy aan de virus zyn gekomen? politiek gezien staat deze regering ook op een been,dus het wordt dit jaar het uur van de waarheidt


  Maak melding
 11. Beste brave RBroun
  Wat doe jij doe je mee of werk je tegen
  Het is ook jouw land .
  Hoe zo hypocriet??
  Ik lees alleen maar negatieve dingen van jouw.
  Dit heet “nest vervuiling”.
  Help mee , kom met oplossingen
  Ga nu niet van een afstand staan kijken .
  En alleen maar kritiek leveren .
  Jij weet toch alles beter.
  Ik kijk uit naar jouw oplossingen.


  Maak melding
 12. Weet je waarom lieve pony.
  Om dat hij een “Redi musu is”
  En een van de grootste ook nog.
  Daarom lieve pony’tje
  Ik hoop dat je het nu weet .
  Waar om die didibri steeds terug komt .
  No spang jere alles komt goed .
  Ga maar lekker rusten.


  Maak melding
 13. Beste🆘
  Mijn reactie is niet op u gericht, eigenlijk op niemand specifiek. Sorry als het zo overkwam.
  Het zou zeker mooi zijn om de negatieve dingen in Su uit te roeien. U noemt al een paar. De rassenkwestie in Su vindt ik ook erg.😃


  Maak melding
 14. Wendy schrijft meer over zichzelf en haar kroeskoppen manier van leven. Iemand vroeg waar is de vader of vaders?????ik hoor geen Hindoestaan met 5 Kids klagen of het handje open houden voor gratis. Dus Wendy als je geen ka te vertellen hebt,blijf dan lekker onder je ndp brug wonen vuile rat. Jij en nog een paar hier zijn paarse ratten. Wat hebben jullie voor Suriname gedaan ??? Door juliie vuile ratten moet deze rregering een 3e wereld land gaan opbouwen. En als jij niet van Hindoestanen houd omdat ze het beter doen dan jou soort, ga dan lekker in Ghana wonen en ik betaal je ticket.


  gemodereerd
 15. Sukru sani, heeft Bouterse dan ook Corona gebracht, ik denk eerder dat jij een Redi musu bent omdat jij het woord ten onrechte gebruikt, haha ga jij maar lekker rusten.


  Maak melding
 16. Ja, ik denk dat de complete lock down vreselijk lastig kan zijn voor bepaalde mensen. Zoals de moeder met haar 5 kinderen. Lastig. Moeder kan misschien cassave en bananen bakken voor ze in de ochtend. Ook stukken gezonder dan het gewone witte brood.
  Maar wat ik mij afvraag wanneer gaat Santokhi proberen om al het gestolen geld terug te halen en om al die NDP schoften en boeven die het zover hebben laten komen met dit land te vervolgen. Stelletje dieven allemaal.
  Zie in wat voor financiële crisis het land nu is beland. Regering Santokhi moet geld nu bedelen om het corona vaccin te kopen om maar enigszins een deel van de bevolking te vaccineren. Ik hou mij hart vast.
  Laatst zag ik nog de moordenaar naar de krijgsraad wandelen met zijn hele entourage en mooie pak en horloge. Allemaal gekocht van het gestolen geld van de Surinaamse bevolking.
  Dit is de eigen schuld van de Surinamers om ooit eens de NDP het mandaat te geven om te regeren en om te plunderen. Komt ook nog het verraad bij kijken van de Javanen en de bosnegers. Land terug geworpen richting de Middeleeuwen door hoor verraad en handelen.


  gemodereerd
 17. Pony
  Volgens mijn weet jij niet wie of wat een “Redi musu is.
  Ik kan het mooi zijn want ik ben geen slaaf geweest.
  Als ik jouw zo volg vat jij schrijft . Kan mijn conclusie alleen maar zijn dat jij een Redi musu lover bent.
  Als jij Redi musu baas (ddb)zeg spring dan vraag je niet eens hoe diep je spring blindelings van bosje brug.
  Laat je nakijken dat is echt niet goed met je hoor .
  Rust zacht


  Maak melding
 18. nou pony en wendy jullie horen bij het paars uitschot , op naar de bosje brug en neem een frisse neus als jullie hand in hand een sprong in de lucht nemen van af het hoogste punt van de bosje brug.
  de nieuwe President is goed bezig , maar de vorige president pony we noemen zijn naam nu niet is een drugs en alcohol verslaafde en dacht alleen aan , hoe kan ik aan geld komen , nou iedereen (behalve de ndp) hier in Suriname heeft het de afgelopen 10 jaar gemerkt , die president had geen hart voor het overige volk.


  gemodereerd
 19. nou pony en w…y jullie horen bij het paars uitschot , op naar de bosje brug en neem een frisse neus als jullie hand in hand een sprong vanaf het hoogste punt van de bosje brug maken naar de diepte.
  de nieuwe President is goed bezig , maar de vorige president pony , we noemen zijn naam nu niet is een drugs en alcohol verslaafde , en dacht alleen aan , hoe kom ik aan geld , , nou iedereen (behalve de ndp) hier in Suriname heeft het de afgelopen 10 jaar gemerkt , die president had geen hart voor het overige volk.


  Maak melding
 20. browny met y , wat dacht je hoe de President het heeft opgelopen , weten wij niet , en jij paarse stoephoer ( paarse homo) ook niet , , dus dat kleine ratten piemeltje tussen je benen , dat ene beentje , zal ook niets klaar kunnen maken , , we zien het elke keer weer in jou slappe reacties , , geef de pijp aan Maarten en je zal geweldig k…r komen.


  Maak melding
 21. Sukru sani, Redi Musu was een militair onderdeel van het toenmalig Gezag in ons land, toen nog een kolonie. Men rekruteerde toentertijd geregeld onder de toen als bekend staande ‘gekleurden’ en dat waren meestal wat wij nu in algemene zin Afro Surinamers noemen, om zogenaamde weggelopen Slaven terug te halen. Nu trek jij het door naar deze tijd en zegt dat DDB een Redi Musu is, dus iemand in dienst van het Gezag en dat ik als kritische burger ook een Redi Musu bent omdat jij er van uitgaat dat DDB mijn baas is. Het Gezag berust nu bij Santokhi en zijn regering, dus als ik jouw redenatie mag volgen dan ben jij ook een Redi Musu, omdat ik vanuit ga dat Santokhi jouw baasje is, zoals jij uitgaat dat DDB mijn baasje is. Dus wij vormen dan samen de Redi Musu van deze tijd. Leuk hé, je hebt de klok horen luiden, net als bij vader Jakob, rust zacht.


  Maak melding
 22. Hahaha pony
  Wat een gelach.
  Je moet mijn echt niet vergelijken met jouw soort.
  Dat we Redi musu van deze tijd zijn.
  Jij zeker wel en Redi musu betekent tegenwoordig verraden/colloarater.
  En dat gedrag zie ik alleen bij de meeste ndp’ers.
  Ps de president is niet mijn baas .
  Ik heb wel sympathie voor mensen die hun best doen .
  En het land voor uit helpt.
  Dat kan ik niet zeggen van je “baasje “
  Ik ben echt niet naar uit om jouw belachelijk te maken.
  Maar je moet wel kiezen tussen goed en slecht.
  En ddb heeft het wel heel slecht gedaan vind ik.
  God bless you pony🙏🏻


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES